עבור לתוכן

MANLI GTX580 1536MB GDDR5

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר את הכרטיס של החברה הזו שנמכר במחיר די זול?

ומה זה אומר שחברה פחות טובה?

תקלות?

תקיעות?

מוצרים פגומים?

תודה לכל המגיבים

פורסם

אני חושב שיהיה קשה למצוא עדות לגבי הכרטיס הזה, כמות הGTX580 שנמכרה בכל הארץ, אני מעריך אותה להיות סדר גודל של 80 כרטיסים וזה מכל החברות ביחד פשוט בגלל שGTX580 הם כרטיסים יקרים למדי ובדרך כלל לא משתלמים. סביר שהאחוז של MANLI מתוכם הוא די נמוך, אלא אם מדובר בכרטיס זול מהותית מהאחרים.

כך שסטטיסטיקות לגבי אמינות במשמעויותיה השונות, קשה לי להאמין שתמצא.

לגבי "חברה פחות טובה" קשה לענות. שים לב שNVIDIA מייצרת את הGPU כלומר את המעבד הגראפי, ולא בהכרח את הכרטיס, מה שאומר שהPCB עצמו עשוי להיות מתוצרת החברה, אם מדובר בPCB מאיכות נמוכה, אם כי בכללי על היצרניות לעמוד בספסיפיקציות שNVIDIA נותנת להם (מה שאמור למנוע את זה בכללי) אז יכולות OC ואורך חיים של הכרטיס נפגעים. מאחר ובדרך כלל מדובר בכרטיסי REFERENCE שהם בהתאם לספסיפיקציות של היצרן, אני לא מאמין שתראה הבדל מהותי. מה שכן משתנה לא אחת, זה אורך האחריות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המחיר הוא כ25% פחות מכרטיסים אחרים

ואחריות היא שנתיים לעומת שלוש באסוס לדוגמא

פורסם

לא הייתי משקיע סכום גדול כזה על כרטיס של חברה לא מוכרת

פורסם

אפשר לחשוב מייצרים את לוח המעגל המודפס מאחורי חנות דגים בשוק מחנה יהודה....

מדובר ביצרן מדבקה שמייצר כמו חברות רבות את הכרטיסים שלו אצל יצרן צד שלישי, לא סיפור גדול.

השאלה היא כמה נטו משלמים על הכרטיס הזה. במחיר שנמוך מ-1700 שקלים אני עוד רואה איך כרטיס מסך כזה יכול להיות משתלם

אבל במחיר שנושק ל-2000 כבר יש את HD7950, או שלחלופין במחיר קצת יותר נמוך קיימות גרסאות מתקדמות של GTX570

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובותלא כל כך הבנתי את התגובה

אתה אומר שיש הרבה יצרנים כאלו ובכל אופן משתלם יותר GTX570

ההבדל הוא בערך בין 2600 לכרטיס של אסוס לעומת 2000 לכרטיס הזה

השאלה היא האם כרטיס כזה עדיף על GTX570 של חברה יקרה באותו המחיר

עדיין לא הבנתי מה ההבדלים בין החברות

כרטיסי AND לא רלווניטים כי זה מיועד לתוכנות אדובי התומכים בCUDA

פורסם

אם GTX570 נתמך רשמית גם כן, חבל על ההשקעה בGTX580, הGTX570 יהיה משתלם יותר.

כמו שהסביר dj-electric - הניסוח של מה שאני רשמתי לא היה מוצלח. במקרים רבים הכרטיסים למעשה מיוצרים כולם באותו מקום (בגרסאות הבסיסיות לפחות) והיצרנים השונים פשוט שמים עליהם את המדבקה שלהם, לכן בסופו של דבר ההבדלים בין הכרטיסים עלול להיות רק במדבקה ובאורך האחריות.

ולא, לא עדיף GTX570 של חברה יקרה על GTX580. המתבקש פה בסופו של דבר הוא GTX570 עם אחריות נורמאלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים