עבור לתוכן

Alan Wake PC - יאללה רשמים! D:

Featured Replies

פורסם

אמריקן נייטמר בינוני ומטה. משחק ארקייד פעולה קל מאוד. סיימתי אותו מבלי להפסל פעם אחת והייתי גרוע במקורי.

ניתן לרוץ דרך כל המשחק בשעה אחת אם הסיפור לא מעניין. אם רוצים לגלות הכל (אין יותר מדי מה לגלות, 53 דפים סה"כ, חלקם מנדטורים ויש כמה טלוויזהם בהם הסיפור שמועבר די נחמד) לקח לי שלוש שעות. הסיפור עצמו בעוד שמעניין ויש לו עומק מסוים הוא הרבה יותר פשוט וסליזי מאשר המקורי. אפילו המשפטים הגאוניים של הרעים במשחק המקורי נעלמו וכרגע הם שותקים

בנוסף יש ארקייד מוד שפשוט צריך לשרוד מפות במשך עשר דקות, עדיין לא ניסיתי את זה. זה דיי משחק להרצה אחת, מקסימות שתיים והארקייד עצמו יכול לשרוף עוד כמה שעות אני חושב

• תגובות 54
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הארקייד מוד באמריקן נייטמר נחמד מאוד.

אתה צריך לשרוד ולצבור כמה שיותר נקודות בעשר דקות מול גלים של אוייבים שהולכים ונהיים חזקים יותר.

מה שגרוע בארקייד מוד זה שהמשחקיות היא בדיוק כמו בstory mode. לדוגמא כשאתה מקבל נשק חדש לוקח לו זמן עד שהוא מרים אותו ומוציא אותו, וכשרודפים אחרייך יצורים זה די מרגיז.

פורסם

אה ועוד משהו בנוגע לשלבים של אמריקן נייטמר זה שיש סהכ"ל שלושה אזורים, אחד פצפון ושניים קטנים ואתה עובר דרכם שלוש פעמים. כלומר סהכ"ל תשעה שלבים.

פורסם

חשבתי לאנשים פה יש טעם במשחקים.

אחד המשחקים הגרועים ששיחקתי בהם.

פנס מסריח ואקדח עלוב ועל זה בנוי על המשחק

משחק מטומטם ודפוק

פורסם

אמריקן נייטמר או המקורי? בנוגע לאמריקן נייטמר אני עוד יכול לקבל את זה אבל בנוגע למקורי לא!

זה משחק מבוסס סיפור. אין לו את סוג ההנאה שתשאוב משוטרים רגילים. לטעמי זה אחד המשחקים הטובים יותר ששיחקתי בהם לאחרונה וללא ספק הכי אטמוספרי שבהם. חבל רק שלקח להם חמש שנים להוציא את יצירת המופת הזאת ועוד שנה בשביל המשך בינוני =/

פורסם

אני לא אתווכח לא איתך ולא עם אף אחד.....

לדעתי משחק מטומטם וגרוע ברמות גבוהות...

כמה אפשר להנות מפנס ופיסטול מסכן

פורסם

לדעתי המשחק המקורי מעולה. גם רוב מבקרי המשחקים ברשת חושבים ככה.

פורסם

כנ"ל. כנראה שאתה פשוט אוהב לירות בדברים.

פורסם

כמה אפשר להנות מפנס ופיסטול מסכן

מסבירים לך שהמשחק מבוסס סיפור ואווירה. הירי הוא הדבר השולי פה, במיוחד בשלבים הראשונים..

פורסם

בסדר סליחה, אני אוהב את המשחק הזה מת עליו משחק הכי יפה בעולם. בחיים לא שיחקתי במשחק יותר טוב!!!!!

:smile1: :smile1: :smile1: :smile1:

:bash: :bash:

שחררו

שמח בשבילכם שאהבתם.

שחקו בו פעם נוספת בישבילי על רמה הכי קשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים