עבור לתוכן

Alan Wake PC - יאללה רשמים! D:

Featured Replies

פורסם

טוב על רמה קלה המשחק מאוד קל (אתה כמעט בלתי מנוצח) אזח זרתי לנורמל והצלחתי לעקוף את המקום בו נתקעתי. אבל שוב אני בבעיה, כל הזמן התחמושת נגמרת לי >_<

• תגובות 54
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צריך לדעת לפגוע במקומות רגישים ולירות אך ורק אחרי שאתה מוריד את האפלה.

פורסם

מקומות רגישים?

ישנה דרך לדעת מתי יש respawn לאויבים ומתי אין?

התרגלתי למשחק ואני פחות מת עכשיו, אך המשחק רחוק מלהיות קל והוא מאוד מותח

פורסם

headshot (כמובן) אםאתה הולך ממש לכיוון לא נכון יהיה לך RESPAWN אינסופי. כל עוד אתה בדרך הנכונה יש RESPAWN רגיל. אתה תדע כשהמנגינה תהיה פחות מאיימת.

פורסם

אררג אני חושב שהיו צריכים לחלק את הפרקים ליותר קצרים. שיחקתי שעה אינטסיבית והגעתי רק לאמצע הפרק. משחק טוב ללא ספק והוא רק משתפר. בכלל המשחק נהדר כל המחשבה והעומק מאחוריו. בהתחלה מאוד הפריע לי שאין את הנקודה המכוונת (הפנס פועל על אותו עקרון אבל הוא בהרבה פחות מדויק) אבל עכשיו אני רואה שזה לטובה. גם ממש השתפרתי והתרגלתי, למעט קטעים ספציפיים שאני רץ כמו מטורף למחסה הבא, אני נשאר ונלחם ומתתי פעם אחרונה רק שני פרקים אחורה וגם זה באזור אחד.

אני לא מסכים איתך בנוגע לכמה נקודות:

לא ניסיתי לירות להם ברגליים אבל ממה שראיתי איכות הפגיעה תלויה בעיקר במרחק ממנו אתה יורה ופחות היכן אתה פוגע.

respawn קיים רק בכמה מקומות ספציפיים, כאשר יש את הרוח המנשבת הזאת ורק ביער, כאשר אם אתה הולך לא לכיוון הוא מחריף למצב מטורף. מעבר לכך אין אותו כלל (זה מוריד מהלחץ)

איך נייטמר? קשה מאוד? אני דיי רוצה לפתוח את כל הדפים ויש כאלה שנפתחים רק על נייטמר

פורסם

אולי אני מתבלבל עם AMERICAN NIGHTMARE. הפנס משמש ככוונת מדוייקת מאוד (כאשר הוא ממוקד).

פורסם

אכן התבלבלת עם אמריקן נייטמר.

הם הרסו את כל הרושם שנותר לי מהמשחק המקורי. ממשחק אימה לא קל ומותח הם הפכו את זה למשחק ארקיידי - פעולה. הסיפור עדיין סבבה (אני די בהתחלה אז קשה לי להתייחס לסיפור)

פורסם

סיימתי את המשחק הראשון וגיליתי שיש שני פרקים נוספים חוץ מה 6 שסיימתי. (יתכן ומגיעים אליהם אחרי שלוחצים אנטר בקרדיטס של המשחק, אני לחצתי ESC ונכנסתי דרך התפריט EXTRA)

מישהו שיחק אותם? הם סבבה או שאפשר לוותר?

פורסם

אלה שני DLC אשר מגיעים עם המשחק למחשב (לאקסבוקס היה צריך לקנות אותם בנוסף).

קודם כל השאלה, למה לוותר? קנית/ הורדת את המשחק בשביל לסיים אותו והם מרחיבים את העולם.

הראשון לטעמיי קשה מאוד ואני כלל לא בטוח שצריך להלחם בו אלא יותר לרוץ לצ'קפוינט הבא ולהלחם רק כשאין ברירה. לקח לי בסביבות השעה וחצי לסיים אותו (שיחקתי עם אחיין שלי אז הראתי לו דברים ושיחקנו בתורות, יכול להיות שהוא קצר יותר מזה).

ה-DLC השני יותר קצר, מאוד קל והרבה יותר מבוסס סיפור, לקח לי לסיים אותו בסביבות הארבעים דקות ונפסלתי פעמיים בבוס הסופי. גם הקרבות עצמם יפים ובעלי טריקים מסוימיים. ממליץ בחום. הסיפור אגב הוא ההמשך של ה-DLC הראשון

פורסם

לוותר מהסיבה שלקראת הסוף כבר היה לעוס כל הקטע של הפנס וכו', התחלתי לאבד את הסבלנות.

אני אתן לזה צ'אנס.

פורסם

גם אם תחליט לוותר על הראשון, תן צ'אנס לשני

פורסם

הקטע המצחיק הוא שיש לי את Alan Wake American Nightmare מוכן בכונן

זה אותה משחקיות בדיוק עם סיפור אחר?

פורסם

המשחקיות של הDLCים היא כמו של הראשון. הDLC הראשון לדעתי גרוע, השני מצויין עלילתית.

פורסם

שאלתי על American Nightmare

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים