עבור לתוכן

Alan Wake PC - יאללה רשמים! D:

Featured Replies

פורסם

תגידו לי בבקשה שהמשחק משפר בהמשך? כל מה שקורה זה שהולכים מנקודה א לנקודה ב, מאירים על המפלצות בפנס ויורים בהם. משהו משתנה בהמשך?

• תגובות 54
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המשחקיות בינונית מינוס, אני מאוד אוהב את המשחק בגלל האווירה שלו. יש תאריך יציאה לDLC למחשב?

פורסם

American Nightmare כרגע לא זמין למחשב ולא ידוע מתי הוא יגיע למחשב (יצא ל XBLA לא מזמן). הוא לא DLC, הוא STANDALONE, הרחבה של העולם של ALAN WAKE.

של שאר ה DLC שיצאו בעבר מגיעים עם המשחק עצמו (בחינם), בונוס על זה שהמשחק יצא באיחור של שנה.

פורסם

יש דמו ל-PC או לקונסולות?

פורסם

סיימתי את המשחק. הרבה זמן עבר מאז שמשחק הצליח לרתק אותי אליו עד שסיימתי. עלילה של ספר טוב מאוד (לומר שזו עלילת מעולה למשחק מחשב פשוט עושה לו עוול).

פורסם

יש אפשרות להרוג את היצורים האלו מבלי נשק?

פורסם

לא. תחסוך בתחמושת ומקסימום תעכב אותם באמצעות הפנס ותרוץ לSAFE HAVEN הבא (בד"כ גם תהיה תחמושת מסביבו).

פורסם

תודה.

פורסם

חח הגעתי לנקודה כזו שיש לי 10 כדורים ו5 אויביים שאחד מהם זה רולה,אין דרך חזרה מזה חחח :bash:

פורסם

אני גם תקוע במשהו כזה.. אני פשוט לא מצליח לרוץ.. הוא גם מתעייף.. והם זורקים עלי דברים..

מה עושים? :\

פורסם

רצים בזיגזגים, כששומעים את אלן מתנשף מסתובבים לכיוון התוקפים ומאיטים אותם עם הפנס וחוזר חלילה. אם נשארו פליירים (שלא לדבר על רימונים) ניתן כמובן להעזר בהם.

פורסם

כן כבר הסדרתי,התרגלתי כבר למשחק,טוב שעשו אותו ככה קשה ומיוחד שלא רק לירות בכל דבר זה הפיתרון,

התחלתי כבר לקבל נשקים רציניים כמו כל האבוקות והרימונים למינהם.

אחד המשחקים הטובים ששיחקתי ללא ספק....

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב בשעה טובה החלטתי לשחק במשחק וה תחלתי לשחק על נורמל ואני באמצע פרק 2 וכניראה שאני מתחיל מהתחלה על רמה קלה. המשחק קשה לי בטירוף. שאני אבין אם אני עושה הכל נכון. בשביל לפגוע באויבים צריך לכוון עליהם את הפנס ולחכות שיהם ירתעו לאחור ואז הכדורים יפגעו בהם. עכשיו אם עושים את זה בלי כפתור ימני, לוקח ממש הרבה זמן בשביל שהם יהיהו פגיעים, מנגד אם אני משתמש בכפתור ימני, זה גומר את הבטריה אחרי שני אוייבים כאלה. כל מכה מורידה מלא חיים ולא באמת אפשר לברוח מהם, כי הם רצים באותה מהירות כמוך. בנוסף שיש מקומות בהם יש אין סוף אויבים לכן אתה צריך רק לרוץ. אה וגם כל הקטע של הטעינה שגם כאשר לוחצים כמו מטורפים על טעינה, עדיין לוקח יותר מדי זמן לטעון אקדח שמועיל לאויב אחד בקושי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים