פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים היו פה מספר דיונים כאלה ואחרים על הלבנות שינייםבחצי שנה האחרונה לקחתי את העיניין הזה ממש כבר ונורא התחלתי לחקור ולהיתענייןהבנתי שאפשר להלבין מ150 שקל ל5000 שקל... הכל תלוי איפה כמה ולמה...ואני לא אפרט יותר מדי על הסוגים שיש וההשפעות וכל שאר הירקותאחרי חיפושים רבים הגעתי למוצר מסוייםלפני שבוע קניתי אותו... ואני חייב להגיד שאני פשוט בשוק מכל העיניין הזה של הלבנת שינייםהדבר הזה באמת עובד... אז כל מי שרוצה... זה ניקרא beautiful whiteממליץ לכולם בחום חום!!! [attachment deleted by admin]
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים אני צופה פוסט חדש עוד חודש על מחסור בשינייםיאפחחלבחור שמלבין את השיניים שלו...יש בחור בשם רומן ב*צונזר*IO PANEL אני ממליץ לך להתייעץ איתו, הוא לומד רפואת שיניים.אני גם מטופל אצלו באוניברסיטה.אני יכול להמליץ לך אליו בלב שלם...
פורסם 2012 בפברואר 1613 שנים משום מה כשאני רואה את זה ישר יש לי אסוציאציה עם משחה טרמית. לא בהכרח אסוציאציה רעה בכ"מ תתחדש, ואם זה עושה לך טוב על הלב אז שיהיה בכיף!
פורסם 2012 בפברואר 1613 שנים הלבנת שיניים מושלמת ניתן להשיג רק בעזרת ציפוי השיניים (מה שעושים כוכבי קולנוע) המחירים מטורפים ועלות תחזוקה גבוהה עוד יותר.עד אז צחצח שיניים שלוש פעמים ביום ופשוט אל תחייך..ורצת ידע כללי, שיניים של אדם תמיד יראו לו צהובות יותר ממה שהן באמת..
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים אחריי כמה זמן טיפול ראית שינוי?כמה עולה החומר הזה ואיפה קנית?זה לא מסוכן מבחינת חומציות לשיניים?אני יודע ששאלתי הרבה שאלות אבל זה משהו שגם חשבתי לעשות ונראה לי קצת מסוכן לשיניים ולכיס..
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים זה יקר אני כבר אומר לך וסביר להניח שבשביל לראות שינויים (לא יותר מדי רצינים אגב) זה יעלה בין 400 - 1000 ש"חהלבנה של רופע שיניים בסביבות ה-3000-4000 ש"חציפופי שיניים 10K+
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים מחבר אחריי כמה זמן טיפול ראית שינוי?כמה עולה החומר הזה ואיפה קנית?זה לא מסוכן מבחינת חומציות לשיניים?אני יודע ששאלתי הרבה שאלות אבל זה משהו שגם חשבתי לעשות ונראה לי קצת מסוכן לשיניים ולכיס..אחרי 3 ימים ראיתי כבר שינוי רציני. אבל גם אחרי פעם ראשונה תיראה הבדל. כמה שזה לא נשמע הגיוני.הוא עולה 300 קצת פחות... תעשה חיפוש בגוגל את האתר שלהם והם מראים לאיזה בתי מרקחת יש את זה. אני קניתי בקריותבטח מסוכן. אתה שם קרבמיד פרוקסיד 16 אחוז חומר פעיל... במקום 0.3 במשחת שיניים. אבל זה עושה את העבודה שלו כמו שצריך. ביגלל זה משתמשים אח ורק שבועיים. אבל אל תיכנס לאינטרנט תיקרא בעוד מקומות.. תעשה את המחקר שלך גם.. כמו שאני עשיתי.בשורה תחתונה. שווה את ה300. כשאצל רופא זה יהיה מעל 1500 (שאלתי 2 רופאים שונים שעושים את אותו הטיפול והבנתי שהם גנבים חח)
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים עוד דרך לחסוך- לאכול פחות בשר אדום. על איזה בסיס זה עובד, מי חמצן? למיטב ידיעתי הלבנת שיניים קונבנציונלית (ע""ע חמצון) שוחקת את האמייל.
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים מחבר אז ככה.. שום דבר לא קבוע... כל דבר צריך לחדש... תלוי אם אתה מעשן.. ומאכלים שאתה שותה ואוכל אז הפרק זמן של החידוש מתקצר..בטח מי חמצן... ביגלל זה עובד...לידיעתך גם ההלבנה שמבצעים לך במרפאה בעזרת לייזר זה גם עם מי חמצן רק בריכוז אחר ותרכובת אחרתכדי שההשפעה של הלייזר תעבוד... ביגלל זה זה ניגמר תוך שעה... ולא כמו בבית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.