עבור לתוכן

צריך עזרה/המלצה לבחירת מסך מחשב מתוך כמה דגמים

Featured Replies

פורסם

שלום חברים לאחר התייעצויות ובירורים הגעתי לכמה סוגי מסכים שאני צריך לבחור את אחד מהם וצריך את עזרתם בבקשה.

1 . התקציב שלי הוא: 1000 עד 1500

2. השימושים שלי הם:

כל השימושים הרגילים כמו כן אני עובד בתכנות ויושב המון שעות מול המחשב ולא רוצה שיכאבו לי העיניים ובנוסף אני אוהב לראות סרטים באיכות טובה של 720p (ותקווה להשדרג ל 1080p)

3. אני הולך לקנות מחשב נייד בסביבות ה 7000 ש"ח עם יציאת hdmi ואני אקח אחד עם כרטיס מסך טוב.

4. הדגמים שאני חושב עליהם הם:

א. מסך מחשב מדגם LG E2360T

ב. מסך מחשב LG E2441T (נראה לי שהוא כמו המסך מ א' אבל אני לא ממש יודע מה מההבדל ביניהםת אולי ההבדל הוא רק שזה 24 אינץ ו2360 הוא 23 אינץ?)

ג. מסך מחשב HP 2301 Micro Thin Led Monitor (לא ממש מכיר אבל מישהו אמר לי לברר עליו)

ד. מסך מחשב DELL U2412M (אני לא ממש צריך IPS כמו כן אין לי מכשירי כיול ואני לא עוסק בגרפיקה אבל שמעתי עליו דברים טובים)

5. גודל מסך רצוי: מ 23 עד 25 אינץ

אודה עם תפרטו על כל מסך בנפרד ותמליצו לי על הטוב ביותר בהתאם ליתרונות ולחסרונות של כל אחד ובהתאם לבקשה שלי והצרכים שלי

נ.ב עשיתי חיפוש בפורומים ולא ראיתי מספיק דברים על מנת שאוכל להגיע למסקנ של איזה מסך לקחת ולכן אני זקוק לעזרתכם

תודה מראש

פורסם

הU2412M הוא הצג האיכותי ביותר מבין הנ"ל, אם אין לך בעיה להוציא את העלות שלו, הייתי הולך איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים