עבור לתוכן

הוט.נט VS בזק בינלאמי

Featured Replies

פורסם

בזק בינלאומי הציעו לי ב-30 ש"ח לחודש 100 מגה.

עכשיו הקטע שבשביל להנות מהכבל החדש הבנתי אני צריך חייגן.

בלי חייגן אני על הכבל הישן - מד1

אין לי כרגע ציוד שיכול להתחבר ל-100 מגה בחייגן L2TP

מה אתם אומרים כדאי לעשות?

פורסם
  • מחבר

הדבר הטוב הוא שב-בזק הם מציעים גם חייגן.

מצד שני אני עכשיו בודק Streaming עם Hot.net - באתרים - youtube וכל מיני אחרים והכל פשוט רץ...

פורסם

לא הגיוני שהציעו לך ב30 שקל בבזק בינלאומי 100 מגה..אני דברתי איתם אמרו לי הם לוקחים 200 שקל על 100 מגה..וחוץ מי זה ונגיד אתה תקח את המבצע של בזק בינלאומי ב30 אתה תצטרך לשלם ל HOT בנפרד על תשתית של 100 מגה 600 שקל כל חודש...

פורסם
  • מחבר

לא קשור.

אני בטריפל עם תשתית 329 ש"ח לחודש.

לא קשור לספק, ספק אני בוחר שאלו אותי אם אני רוצה או לא אמרתי כן...

פורסם
  • מחבר

למען הסר ספק מליבך

[attachment deleted by admin]

פורסם

גם אני משלם על 100 מגה אבל לא הבנתי איך בחרת ספק בזק בינלאומי?

פורסם
  • מחבר

הוט.נט להצטרף או לא זאת בחירה שלך נטו. הם כביכול חברה נפרדת מהוט...

טריפל 329 ש"ח רוצה הוט.נט? תשלם 359 ש"ח רוצה ספק ב-1000 ש"ח? תשלם 1329 ש"ח...

הספק בחירה שלך.

בו לא נחרוג מהנושא אני רוצה ביקורות מה כדאי ללא חייגן בב"ל או הוט.נט...

פורסם

רגע אתה רוצה להגיד לי אם אני כרגע נמצא בHOT NET ויש לי ספק בזק בינלאומי ואני מעביר את הספק ל 100 מגה ככה שאני יוכל להתחבר כחיבור 100 מגה עם חייגן?

פורסם
  • מחבר

כן.

פורסם

לא הגיוני שהציעו לך ב30 שקל בבזק בינלאומי 100 מגה..אני דברתי איתם אמרו לי הם לוקחים 200 שקל על 100 מגה..

אתה פשוט לא אמרת להם את מילות הקסם : "אני רוצה להתנתק!" .

אם 30 שקל זה מה שמקבלים משימור לקוחות אז זה כנראה 45 שקל עם גיימר וזה אומר שאני משלם יותר מדי. אני כנראה אתקשר ל014 ואגיד להם את מילות הקסם. מעניין אם הוטנט עובדים עם בזק. גם לבזק אני צריך להתשקר ולשאול אותם מה הם אומרים על מה שמשה כחלון אמר בקשר לזה שאסור לבטל זיכוי בגלל התנתקות.

הדבר הטוב הוא שב-בזק הם מציעים גם חייגן.

מצד שני אני עכשיו בודק Streaming עם Hot.net - באתרים - youtube וכל מיני אחרים והכל פשוט רץ...

אוקי אני יכול להסביר לך את זה. 014 יש להם מערכת שעושה traffic shaping לyoutube או לflash video בכלל אבל היא עובדת רק בסרטוני וידאו באיכות נמוכה. אם יש לך powerNGN ותנסה לראות 720P ומעלה הם לא יגבילו אותך. זה קצת דפוק אבל זאת המציאות (אם זה לא השתנה).

hotnet ספק אינטרנט חדש ובגלל זה אין לו הרבה מנויים ולא חובה שיש לו בכלל traffic shaping וכשאין traffic shaping בכלל זה הולך "מי שבא ראשון" . אין לי מושג כמה רוחב פס לחו"ל הוט קנו אבל בלי איזה דרך להתמודד עם עומסים כשיהיו יותר מנויים אתה תסבול.

המלצה שלי אם זה בלי התחיבות תעבור להוטנט ומתי שהמצב יתחיל להיות גרוע תברח :xyxthumbs: . כשאין התחיבות וזה זול וגם עובד טוב למה להגיד לא. חוץ מזה המחיר ש014 נתנו לך הוא כמעט בטוח למשך 6 חודשים ואז הוא קופץ לשמיים. ככה זה אצלם עכשיו. אני דיברתי איתם לפני חודש והם חתכו את המחיר לחצי הגיע הזמן ל"התנתק "מהם שוב.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

אם שמת לב המחיר הוא 29 ש"ח ל-12 חודש מחודש 13 יעלה 59 ש"ח לחודש.

אם אני לא אחדש מבצע.

אז נכון לעכשיו עדיף לי Hot.net כי אין Traffic Shipping - כבל מד1 לעומת בבל שהם בלי חייגן גם על מד1 ועם הגבלות...

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה,

האם זה וודאי שללא חייגן לא עוברים על הכבל החדש של בבל?

פורסם

עוד שאלה,

האם זה וודאי שללא חייגן לא עוברים על הכבל החדש של בבל?

ככה לפחות הסבירו לי אז אני מניח שזה די וודאי.טוב במקרה שלי יש גם גיימר בגלל התיעדוף אז בלי חייגן הגיימר לא יעבוד לי..

פורסם
  • מחבר

נתב שיתמוך ב-L2TP במהירות 100 מגה עכשיו יעלה לי איזה 600 שקל בעייתי.

פורסם

לי יש לינקסיס 4200 והוא חזק מאד- למרות זאת ה L2TP לא עבר את ה 40 במהירות של 100 מגה, כך שעברתי ל MPLS - אין ברירה.

הם יהיו חייבים למצוא פתרון - הרי לא יכול להיות ששדרוג במהירות הוא בעצם הליכה לאחור..

הבנתי מהתמיכה של 014 שיש כרגע פיילוט באזור מודיעין אשר בו נותנים חיבור MPLS עם גיימר.- אולי השירות יושק לכלל הציבור מתישהו בעתיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים