עבור לתוכן

שווה לי לעבור ל 100 מגה של HOT?זה בלי כסף...

Featured Replies

פורסם

יש כתבה שהוט השיקה ספקית חדשה ו100 מגה עולה כ20 שקל לחודש ותשתית של 100 מגה 180 בקיצור איזה 200 שקל בחודש שזה בלי כסף נשמע לכם הגיוני??

הנה הכתבה

http://tech.walla.co.il/?w=/4/2508786

והנה האתר

http://hotufi.net/deals.html

יש לי כרגע 30 מגה ואני בתשתית של HOT וספק בזק בינלאומי ואני חושש לעבור לספק של הוט למה 100 מגה בלי כסף והמהירות הורדה היא אדירה חח

מה אתם חושבים?

פורסם

בזק בינלאומי 30 ש"ח ל-100 מגה :x

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי?מה אני מווסיף 30 שקל בבזק בינלאומי ויש לי 100 מגה?

פורסם

בזק בינלאומי הציעו לי 100 מגה (ספק בלבד) 30 ש"ח.

10 ש"ח מעל הוט.נט

פורסם
  • מחבר

חחח אין מצב דברתי איתך היום אמרו לי 200 שקל לחודש 100 מגה אינטרנט ותשתית של HOT 100 מגה זה 700 שקל בחודש

אבל אם אתם לוקח תבנדל אל HOTNET הזה אתה בסך הכל משלם 200 שקל בחודש להכל אבל שמעתי שיש מגבלה ל 50GB זה נכון?

פורסם

אכן יש הגבלה אצל הוט וכמובן אצל הספקיות וזה כמובן מגוחך לספק מהירות כזאת עם הגבלות כאלו.

כמו כן סביר יהיה להניח שהכול מתוכננן בקפידה והחברות לא מתכננות לצאת בהפסדים בגלל לקוחות שינצלו מהיריות כאלה ויגיעו גם ל 1TB הורדה אחת לשבוע. ולכן הסעיף הזה קיים כדי שיוכלו למשוך עוד קצת כסף או לנתק אותך במידה ולא תסכים, אחרי הכול אף אחד כבר יכול להיות בהתחייבות, אני אישית גם יש לי 30 MB אצל בז"בל + הוט אני בספקות אם הם ישרדו אותי חודש אחד עם מהירות של 100MB

כמו כן אני בעצמי לא הבנתי האם המבצעים הנ"ל קיימים אצל בז"בל או שרק בחברה החדשה של "הוט" "הוטנט".

תודה.

פורסם

אין שום הגבלת נפח, זה סתם סעיף חסר בשר ובלתי חוקי בחוזה דרקוני, שקיים אצל כל הספקיות.

פורסם

אין שום הגבלת נפח, זה סתם סעיף חסר בשר ובלתי חוקי בחוזה דרקוני, שקיים אצל כל הספקיות.

התכוונתי יותר לחברת התשתית, ואין צורך להציג את חברת הוט. אצלם 50GB זה 50GB ואם לא בא לך אתה יכול לעזוב\ או לשלם עוד!

פורסם

את הנפח הם לא יגבילו, את המהירות כן. שום חברת תשתית לא מסוגלת להציע 100Mb לכל דורש.

ומה יהיה עם קצב ה-upload?

פורסם
  • מחבר

רגע לא הבנתי אתם אומרים שיש הגבלת נפח ואז אומרים שאין תחליטו כבר יש או אין?כי מחר אני עובר כנראה ל 100MB ואני רוצה לחרוש על הורדות משחקים מי TL.

פורסם

את הנפח הם לא יגבילו, את המהירות כן. שום חברת תשתית לא מסוגלת להציע 100Mb לכל דורש.

ומה יהיה עם קצב ה-upload?

אני חושב בניגוד לכך שדווקא את מהירות ההורדה הם יכולים לספק במלואה, אבל מנגד ניצבים 2 סוגיות עיקריות שכבר נדושות אולי יותר ב 99% מהפורומים, פינגים, ומהירות UPLOAD.

דווקא את זה הם לא מסוגלים לספק בצורה משמעותית כמו שזה נשמע מגוחך לגבי מהירות 100MB אבל עם UPLOAD הזוי של 2 MB

בעניין ה PING אני חייב לציין שלבנתיים כשמחוברים דרך הכבל החדש הכל 99% פועל כשורה והפינגים בהחלט ראויים לשבח.

"רגע לא הבנתי אתם אומרים שיש הגבלת נפח ואז אומרים שאין תחליטו כבר יש או אין?כי מחר אני עובר כנראה ל 100MB ואני רוצה לחרוש על הורדות משחקים מי TL." כפי שנאמר, בעיקרון זה אמור להיוות חוק "יבש" אפילו שבפועל הם יכולים להגביל אותך ועוד יותר מזה לבקש שתוסיף כסף ועוד רכישה של רוחב פס, בשורה התחתונה אתה יכול לרכוש 100MB ללא על חשש רק קח בחשבון שבכזה מחיר זול יש חסרונות בדיוק כמו יתרונות.

פורסם

תהיה בטוח שבשעות העומס אתה לא תתקרב לשליש מהמהירות.

אצלי 12Mb בכבל החדש ועדיין youtube מקרטע לפעמים.

פורסם

יוטיוב עם כל השרתים שלהם וה-load balancing שהם עושים, הם לא דוגמה מייצגת לכלום לצערי

פורסם

ה-100 מגה של הוט שווה מאוד מאוד

אתה לא מאמין כמה מהר זה עובד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים