פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים אהלן שלום לכולם!השבוע קיבלתי סט זכרונות חדש:Corsair 16GB DDR3 1600MHZ CL9כמובן 4 יחידות כל אחד 4GB, עכשיו הבנתי שיש דרך לשפר את צורת העבודה או משהו כזה לפי מה שקראתי פה "בשאלות נפוצות" הבנתי שזהנקרא דואל צ'אנל, מה שלא ממש הבנתי זה איך עושים את זה?אשמח אם תוכלו לעזור תודה רבה!
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים בלוח שתומך ב- Dual Channel כל שצריך לעשות זה להתקין כל זוג סטיקים זיכרון בשני חריצי זיכרון שמתואמים מראש לעבוד ב Dual Channel .יש לוחות שבהם החריצים מסומנים בצבעים שונים, צהוב ואדום, ואז פשוט אתה מתקין שני סטיקים בחריצים באותו צבע.אם לא אז צריך לבדוק בחוברת של לוח האם איזה חריצים הם צמד לצורך העניין.
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים בלוחות של AMD צריך לפעמים לבחור מצב זיכרון גייג'ד או משהו בסגנון (במקום unganged או משהו כזהה)
פורסם 2012 בפברואר 1713 שנים ניראה לי שהשאלה שלך היא בכלל איך עובדים עם -פרופיל XMP של הזיכרונות.דרך הביוס.
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים מחבר השאלה שלי היא פשוטה,איך אני מנצל את הזיכרונות בצורה הכי טובה?אם אתם צריכים את הלוח אם שלי אז יש לי אינטל GA P55A UD3
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים פשוט התקן את הזכרונות לפי התרשים:אם 2 סימים אז בחריצים 1 ו-3 ואם 4 אז לא חשוב איפה כי בלוח יש רק 4 חריצי זיכרון.[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים תראד הזוי...ממש-איתמר מטייל על הקירות עם רשמת שיש לך 4 סטיקים של זיכרון.ובלוח אם שלך יש מקום ל 4 סטיקים .אז מה פה בדיוק השאלה
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים אני בטוח ב200% שכבר עובד לו הזכרונות על דואל צ'אנל תבדוק בCPU-Z, שם זה יהיה רשום
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים דואך צ'אנל כמעט ולא משפיע על הביצועים, אם בכלל.. אז אתה לא צריך להיות מודאג מזה.
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים יצרן הלוח לא חושב כמוך:"Enabling Dual Channel memory mode will double the original memory bandwidth"
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים השיפור זניח ולא כ"כ מורגש - הארבעה אחוזים הם בביצועי הזיכרון ולא בביצועים הכלליים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.