פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים אני צופה עוד דחייה לדום 3, יותר נכון מקווה (כדי שיהיה זמן לשחק HL2 ;D ) > *me slaps*
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים טוב דעות שלכם..... :=\ אני אומר לכם שיצא ואני נהנה מימנו כרגע.לך תעבוד על ילדים קטנים....גם אם יש לך אותו למרות שלא , תאמין לי שאתה לא נהנה ממנו כרגע.
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים מחבר טוב דעות שלכם..... :=\ אני אומר לכם שיצא ואני נהנה מימנו כרגע. תקשיב הביצים שלנו מבלולבות בגללך קבל זפטה
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים טוב דעות שלכם..... :=\ אני אומר לכם שיצא ואני נהנה מימנו כרגע.תקשיב חמוד, מה שיש לך זאת גרסאת אלפא וכדאי שתפנים את זה. אם היה משתחרר המשחק המלא תאמין לי שכבר חצי עולם היה יודע את זה. במיוחד האנשים פה בפורום. אז תפסיק להתווכח כשאומרים לך שלא יצאה הגרסא המלאה והסופית של המשחק.תחשוב על זה גם ככה: למה שחברת משחקים, תשחרר את המשחק שלה יותר מחצי שנה אחרי שהוא "הופץ באופן מלא" לאינטרנט?!?
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים נראה לי שזאת הקונספירציה הכי גדולה שנעשתה אי פעם.. אפילו יותר גדולה מ"המופע של סטיב"...פשוט נראה לי שהמשחק הזה בחיים לא ייצא והם סתם מפתחים אוופ לא ברור..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.