פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים DOOM3 יצא מזמן מזמן ניתן להוריד אותו מKazza או מכל תוכנת שיתוף אחרת.אני לא יודע עם מותר לתת פה לינק ישיר .לכן אני לא נותן לך.
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים אני לא יודע למה אבל נראה לי שהנושא הזה עולה אחד לכמה זמן וטוחנים פה דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים DOOM3 יצא מזמן מזמן ניתן להוריד אותו מKazza או מכל תוכנת שיתוף אחרת. אני לא יודע עם מותר לתת פה לינק ישיר . לכן אני לא נותן לך. :lol::lol: ליימרים זה דבר מצחיק.
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים אכן הודלפה גירסא אך הגירסה המלאה.. כבר שוחררה בארצות הברי אני ינסה לחפש את הלינק שוב ולהראות לך. ;D
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים מזכיר לי שאנשים סיפרו לי שיש להם את מקס פיין 2 על דיסק עוד לפני שהספקתי לסיים את 1... : אני צופה עוד דחייה לדום 3, יותר נכון מקווה (כדי שיהיה זמן לשחק HL2 ;D )
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים מחבר אכן הודלפה גירסא אך הגירסה המלאה.. כבר שוחררה בארצות הברי אני ינסה לחפש את הלינק שוב ולהראות לך. ;Dזה הוא שמבלבל בביציםTheHunter הוא בילבל לך בביצים הייתי נותן לו זפטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.