פורסם 2012 בפברואר 1413 שנים אני חושב שמה שמגביל אותי במארז הזה זה שהאוורר האחורי 120 מ"מ תפוס על מין פלסטיק כזה שניהיה צר מ120 ל80 מלימטר ניראה לה שזה לא הפקטיבי(כי הם לא עשו שם תושבת ל120 בגלל הלוח... חשבתי אולי לחתוך למאוורר את הפינות עם הדרימל ואז אולי יהיה לי מקום לשי אותו.. ולעשות שם חור של 120 ולשים גריל רשת.. מה עוד אפשר לשפר?
פורסם 2012 בפברואר 1413 שנים מיותר..אם יש לך מאוורר קידמי..אז כל חיתוך או משהו כזה הוא מיותר..השלב הבא הוא החלפת מארז
פורסם 2012 בפברואר 1413 שנים מחבר יש לי מאוורר 120 מ"מ גם מקדימהאני לא חושב שאני יחליף מארז..אני אוהב מאוד את המארז שלי(עד שמצאתי אותו) ובסך הכל כל המארזים זה בסך בכל פח(או במיקרה שלי אלומיניום)אז ככה שיותר חשוב מה שבתוך המארז...את התוספות אני יכול להוסיף לבד...
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים מחבר הוא ניקרא :eagle viper 2 computer case לא משהו הכי מוכר ...אבל מאוד יפה.. יכול להיות שטמפרטורה אצלי יותר גבוה בגלל הספק שהמאוורר שלו לא מסתובב?
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים אם הHSF של המעבד באמת ענקי כמו שהוא נראה, זה יכול להפריע בכיף לזרימת האוויר.גם מאוורר על דלת צד לרוב מיותר.
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים מחבר לפני זה היה לי תV1 שעשה טובה שקירר אז החלפתי לSCYTHE GRAND KAMA CROSS כי אמרו לי שיעשה עבודה טובה יותראז מה עכשיו הוא מה שעוצר אותי? ??? את המאוורר על הדלת הוספתי שיכניס אוויר למעבד..
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים מחבר היו לפני זה שהיה הV1 איזה 55 כמעט 60 אפילו במנוחה! עכשיו 35-40 במנוחה וזה במאמץ...
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים המארז רחוק מלהיות מארז איכותי..שלא נדבר על זה שהוא ממש לא עשוי מאלומיניום..זה מארז גנרי בעיצוב מרהיב זהו..בכל מקרה..ולפני הכל אם המאוורר של הספק לא מסתובב אז זה לא תקין ואל תעבדו ככה ! אתה מסכן את כלל המערכת..ואני מצטער אבל הטמפ' שלך בסדר..לא רואה בעיה בטמפ'..שוב מלבד העניין של הספק !
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים מחבר לא זה ככה seasonic x-series 560wהמאוורר נידלק רק בעומס מסויים הבנתיוזה אלומיניום...תיקח מגנט..ותיראה שזה לא מתמגנט...בכל מיקרה בשבילי הוא טוב אני אוהב אותו..אני לא חושב שמארז יותר יקר היה בוא הבדל כזה גדול הדבר היחיד שחבל הוא שהספק למעלה ושאין לא מסדר כבלים.. אבל הצליחתי לסדר לא רע עם אזיקונים רק הכבל IDE של הDVD זה מה שתפס לי מלא מקום (אולי אני יחליף לכונן SATA והגדיל את הסירקולציה)הטמפרטורה הזאת בסדר?יש לי רווח לOC? נגיד של 4?
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים הדבר היחיד שחבל הוא שהספק למעלה ושאין לא מסדר כבלים. סירקולציה מוגבלת (מאוורר 80מ"מ בחלק האחורי).. מודולציה מוגבלת ועוד..בכל מקרה אני לא בא להוכיח לך כמה המארז שלך לא בסדר..להפך..אני אומר תישאר איתו איך שהוא..כי לשפר מעבר באמת שאין...
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים מחבר דווקא הייתי רוצה לעשות לו שינוים..יש לי dremel(חשבתי אולי לקנות מקדח כוס של 120 למתכת ולהגדיל את החור מאחורה.. כי הרשת שיש זה כמה חורים בודדים וזה ניראה לי מה שהכי מגביל..ואני יכול לעשות לו מודינג קטן..השאלה מה כדאי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.