עבור לתוכן

בבקשה: חוות דעת של מי שמבין על מחשב Lenovo ThinkPad

Featured Replies

פורסם

שלום, אני סטודנטית ואני מחפשת לעצמי מחשב נייד בתקציב מצומצם ככל האפשר. מצאתי מבצע על מחשב נייד ב 990 ש"ח למחשב מסוג לנובו thinkped. השימושים שאני אעשה בו הם בעיקר כתיבת עבודות, הורדות שירים וצפיה בסרטים ושימושי אינטרנט. כן חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מהיר. רצוי שישקול לא הרבה, אבל במחיר כזה הייתי מתפשרת ולוקחת גם משהו ששוקל קצת יותר.

כמה שאלות:

1. האם המחשב הזה מתאים לצרכים שמניתי?

2. המחיר בהשוואה לדברים אחרים שראיתי ממש זול. יש פה "קטש"? אם כן, מה ה"קטש"?

3. הם כותבים בהצעה שהמחשב "מחודש" - למה הכוונה? שהוא ישן או יד שניה?

3. הם מציעים בחירה בין שלוש דגמים. מה הדגם הכי טוב? Lenovo X61SLenovo R61iLenovo T64. כותבים שם שהמחשב מגיע ללא מערכת הפעלה, כמה עולה מערכת הפעלה בנוסף?

ממש אודה לכם על עזרה.

לינוי

פורסם

מדובר בענתיקות משומשות, עם חומרה מיושנת, הארד דיסק פיצי (60-80GB, כשהסטנדרט כיום הוא איזור ה500GB), אחריות של חצי שנה בלבד וללא מערכת הפעלה (שלבדה תעלה כ300 שקל כשקונים בנפרד). מציע להתרחק.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. חשדתי, זה היה נראה לי זול מדי. תודה על העיצה. :xyxthumbs:

יש לך אולי במקרה המלצה אחרת בשבילי?

פורסם

תלוי בתקציב, כמובן...

פורסם

מחשב בסיסי ביותר שיאפשר לראות סרטים, ומגיע עם מחיר זול ואפשרות ל-36 תשלומים -

https://www.ynetshops.co.il/Product/1479/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_15_6_acer_eMachines_Core_i3_2GB_500G_HDMI_

מדובר בנייד 15 אינצ', במשקל של כ-2.7 ק"ג - כלומר לא מחשב קל מאוד.

כל אופציה אחרת תהיה יקרה יותר, וכמו שנאמר - תלויה אך ורק בתקציב שלך.

פורסם

זה לא הפעם הראשונה שאני רואה Thinkpadים ישנים נמכרים באתר ההוא (כנראה ערימות של off-lease).

מכל אלה, X61s ב1000 שקל יכול להיות סבבה של מחשב. להוסיף עוד כמה מאות שקלים על SSD, והמחשב יהיה מהיר בצורה מפתיעה. וכמובן הוא שוקל חצי ממחשב 15.6" טיפוסי. שאר ההיצע שלהם לא מעניין במיוחד.

פורסם

גם אני לא הייתי פוסל מחשב משומש אם זה בתקציב, מתאים לצרכים והוא במצב סביר. הבעיה העיקרית היא סוללות ולקנות סוללה חדשה יכול להיות עוד הוצאה משמעותית, אבל חוץ מזה יכול להיות לפעמים אחלה דיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים