עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט שבניתי

Featured Replies

פורסם

מיועד למשחקים כבדים,סרטים ב 1080p, אינטרנט ומוזיקה ..

אז ככה..התקציב :

יש לי 4,000 ש"ח שאני מוכן להשקיע אותם על המחשב

אני אמכור את הכרטיס מסך שיש לי כרגע (GeForce GTX460 768MB) ב 500 ש"ח ואת ה 4,500 ש"ח שיהיו לי אני אשקיע על מחשב חדש.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX

כמות: 1 - מחיר: ₪1097

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪544

מארז:

Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included

כמות: 1 - מחיר: ₪349

ספק כוח:

Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪370

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2 - מחיר: ₪120

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪580

כרטיס מסך:

Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!! - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1230

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪93

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

כמות: 1 - מחיר: ₪0

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4413 ₪

אל המחשב הזה יתווסף מהמחשב הישן הקירור שלי arctic freezer 7 pro

לשנות משהו ? מארז אני מעדיף את זה מבחינת יופי על ה lancool שהציעו לי כי בעיניי הוא ממש מכוער...

(בכוונה זה גם מעבד BOX עם קירור מובנה וגם קירור בנוסף, שיהיה קריר במיוחד..)

פורסם

אי אפשר לעזור לך בצורה מקצועית אם לא תיתן פרטים נוספים וחשובים (גודל מסך, חשיבות רמת השקט, OC וכו').

אני מציע שתענה על השאלון בסטיקי שנמצא בראש העמוד.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לעזור לך בצורה מקצועית אם לא תיתן פרטים נוספים וחשובים (גודל מסך, חשיבות רמת השקט, OC וכו').

אני מציע שתענה על השאלון בסטיקי שנמצא בראש העמוד.

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ותכני HD מדי פעם

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים ביותר, COD,GTA,BF,DIRT,FIFA,2K,CRYSIS, הכל..

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG E2350T.. על FULL HD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קירור למעבד

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל, מהחנות

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות ו OC

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית, מה שהכי זול.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

פורסם

בהנחה שהקירור שלך מתאים (ואני לא משוכנע) בחריגה של כ-150 ש"ח אפשר לקבל מערך של 6850 שיהיה חזק בהרבה מכרטיס בודד.

אם הקירור אינו מתאים החריגה תעלה לאיזור ה-250 ש"ח, האם הדבר אפשרי?

פורסם
  • מחבר

בהנחה שהקירור שלך מתאים (ואני לא משוכנע) בחריגה של כ-150 ש"ח אפשר לקבל מערך של 6850 שיהיה חזק בהרבה מכרטיס בודד.

אם הקירור אינו מתאים החריגה תעלה לאיזור ה-250 ש"ח, האם הדבר אפשרי?

אויש.. קראתי שהקירור הזה ישן ומתאים למעבדי 775 רק :kopfpatsch:

אני מעדיף לא לעשות CF ולא לעשות SLI..

הבנתי שאת הכרטיס HD6950 אפשר להפוך בקלות ל HD6970 שזה כרטיס ששווה 1800 ש"ח +-

פורסם

באופן כללי המפרט סבבה (אם כי ניתן לחסוך קצת בחלק מהרכיבים). שתי הערות:

1. לבנות על זה שתקבל 500 שקל על GTX460 משומש זה קצת אופטימי מדי לדעתי, כשב650 תוכל לקנות כרטיס דומה חדש באחריות (ועוד גרסת ה1GB).

2. אי אפשר להשתמש בקירור המקורי שמגיע עם מעבד באריזת BOX יחד עם קירור משופר. כל קירור למעבד יושב בדיוק על אותה הנקודה (באופן לא מפתיע, ממש על המעבד) ולכן תיאלץ לבחור בינהם. בנוסף, אני מציע שתוודא שהקרור שברשותך מתאים לתושבת LGA1155. אם הקירור נקנה במקור יחד עם מחשב "ותיק" יחסית, אין הדבר מובטח כלל ועיקר, שכן הגרסאות הישנות יותר של הקירור הזה מתאימות לLGA775 בלבד. החדשות דווקא יתאימו גם לתושבת החדשה (אני רואה שבזמן שכתבתי את ההודעה כבר התייחסו לנקודה הזו).

פורסם

מחזק, GTX460 768MB יד שניה ב500 ש"ח זה אכן נשמע אופטימי.

אם אתה כן רוצה להשתמש בקירור הקיים, תצטרך לוח של ASROCK שאצלם הלוחות לS1155 תומכים גם בקירורים המיועדים לS775. כמובן שאם אתה קונה מערכת חדשה זה לא שיקול מבריק לקנות את הלוח בהתאם לקירור.

פורסם

חלק מהכרטיסים אכן "הופכים" ל-6970 בכל מקרה זה עדיין לא הופך אותו לחזק מזוג 6850.

ה-Freezer שהיה לי במחשב הישן לא התאים גם לא ל-Pro 3 (הוא יכל להתאים אבל אני קורא לזה בצליעה).

בכל אופן, אם אתה עדיין לא מעוניין במערך (ואני עדיין לא ממש מבין למה) אין לך "ברירה" אלא לקחת את ה-6950 ובאמת לנסות לפתוח אותו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני נגיד אמכור ב 400 ש״ח. ב 1.3 יהיה לי 4,700

אף פעם לא היה לי CF או SLI ואני קצת חושש..

את הכרטיס הזה שב TMS אפשר להפוך ל 6970

בכמה אחוזים CF של hd6850 טוב מכרטיס בשווי 1,800 ש״ח ה hd6970?

אם לא משהו משמעותי, אני מעדיף.

אמרתם שאני יכול לחסוך בחלק מהמוצרים, תוכלו לפרט? אשמח מאוד לחסוך

תודה מראש,

לירן.

פורסם

מערך של 6850 יהיה חזק מה-6970 די בהרבה.

פורסם
  • מחבר

מערך של 6850 יהיה חזק מה-6970 די בהרבה.

לא עדיף לי במקום לנסות למכור את הכרטיס שלי , פשוט לחפש עוד כרטיס כזה ולעשות SLI ?

GTX 460 768MB מזכיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים