פורסם 2012 בפברואר 1313 שנים שלום,העברתי את רכיבי המחשב שלי למארז HEC Cougar Solution. כמה שאלות:בהמשך השבוע אתקין ספק כוח Seasonic S12II 620W וכרטיס מסך Gigabyte 560Ti OC. רציתי לוודא לפני שאני פותח את האריזה: הספק הזה יחזיק את כרטיס המסך + מעבד i5 2500K מומהר ב-40% + 8 ג"ב זכרון ראשי + 3 הארד דיסקים, נכון ?יש במארז כרגע רק מאוורר אחד, 12 ס"מ אחורי שמסופק עם המארז. אני חושב שכדאי לי להוסיף לו מאוורר 12 ס"מ נוסף למעלה. אודה על המלצה על מאוורר 12 ס"מ אמין וקל להתקנה, בלי לדים, עד 50 ש"ח.ההארד דיסקים כרגע עומדים על 34-38 צלזיוס. האם חשוב להתקין מולם מאוורר ? אני מעדיף שלא, כי אז הפאנל הקדמי שואב אליו הכי הרבה אבק.תודה.
פורסם 2012 בפברואר 1313 שנים מחבר עוד פעם אתה?הספק יחזיק גם הרבה הרבה יותר מזה.תודה גיל :-* אשמח גם על תשובה בעניין המאווררים.
פורסם 2012 בפברואר 1313 שנים בבקשה:http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2786בעיקרון מאוורר קדמי מועיל לזרימת האוויר אך לא הכרחי. אתה יכול למקם אחד נוסף מאחור או מלמעלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.