עבור לתוכן

Jagged Alliance: Back in Action

Featured Replies

פורסם

תיקונים מצויינים, אני מקווה רק ש-Sector inventory יכנס בסוף.

אתה לא הבנת את הכוונה במה שהוא אמר עם השריון, הנזק לשריון יהיה פרופרציונלי לנזק שהוא מנע, כאשר חסימה מלאה גורמת לנזק של 10%. כלומר, חסימה של 90% תגרום לשחיקה של 9% (90%*10%) חסימה של 50% תגרום לשחיקה של 5% (50%*10%).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 37
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקי יש עדכון מmichael . אם לא ימצאו showstopers (באגים קשים) עד הערב הם (bitcomposer ) יגידו לsteam לשחרר את הpatch היום.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון 2 בדרך יש כבר release notes המשחק גם במבצע 40% הנחה בsteam למשך סוף השבוע . הדברים הכי חשובים, זה sector inventory , אפשר להחזיק נשקים טעונים בinventory , ואפשרויות משחק כמו hard mode ו tactical mode באחרון יש LOS .

פורסם

בכל מקרה אני כבר סיימתי את המשחק, אני חייב לציין שבערך אחרי 50% הוא כבר הפסיק להיות מעניין. המשחק פשוט יצא ארוך מדי, לקראת הסוף הוא פשוט מתיש. ובסופו של דבר אפילו לא ראיתי אפילו G11 אחד, שזה מאוד מאכזב בפני עצמו.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

שמעתי שאפשר לקנות G11 בעיר מסוימת. עדיין לא הגעתי לשם . אני לקחתי הפסקה אולי אחרי הpatch יהיה יותר קל לחזור. עדיין כל פעם שאני חוזר די קורעים אותי כי אני שוכח איך לשחק :lol: ואני כבר בשלב שכל האויבים באים עם שריון. גם JA2 הראשון הנה משחק די ארוך אני אישית אף פעם לא סיימתי אותו.

למרות שהמשחקיות קצת מוגבלת רק בזמן האחרונות התחלתי לשחק עם MG והוא ממש עוזר נגד אנשים עם שריון. אתה צודק בקשר לזה שהמשחק יכול להתיש אותך כי עד שאתה כובש איזה עמדה כבר תוקפים אותה. קראתי בעדכונים משהו שאתה תוכל גם לפקד קצת על המליציה ולהגיד להם להגן על נקודות במפה. הרבה יותר קשה להגן על מקומות שכבשת עם מליציה במשחק הזה אם משווים ל JA2. בJA2 פשוט מאמנים 40 לveteran ומשחקים עם העירוב והאויבים לרוב לא שורדים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון . patch 1.13 פעיל בsteam הנה וידאו שהמפתחים עשו (כנראה בשיטוף פעולה עם מישהו מהקהילה) שעובר על כל השיפורים החדשים

מישהו אמר שמחיקת emails גורמת לו להתרסקות כנראה שיעשו לזה hotfix או משהו - זה לא משהו רציני כי אפשר להמנע מזה. החלק הראשון של הסרטון מראה את ה line of site שנראה מבטיח. גם הsector inventory כולל פילטרים שמאפשרים לך לראות עצמים לפי הסוג שלהם (נשק,תחמושת,בגדים,אוכל וכו).

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכונים "קטנים" בנתיים Shades of Red יצא, השבוע יצאה עוד משימת DLC שנקראת Point Blank . הוכרזה גם הרחבה שנקראת Crossfire שתצא קודם כל לשוק של דוברי גרמנית:

* Unique mix of tactics, RTS, RPG and economic simulation

* “Plan & Go” once more combines RTS and turn-based strategy

* Optional line of sight mode included

* The first new comprehensive story in the Jagged Alliance universe for years

* Fictitious asian country Khanpaa as a new location

* New enemies, new weapons, new threats!

* Ten new M.E.R.C. mercenaries, bringing the roster up to 50 mercs

* 20 new achievements

אגב לא שיחקתי במשחק הרבה זמן אבל אני עדיין עוקב אחרי התפתחויות.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

JA-CF שוחרר.

כבר מותקן אצלי על המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים