פורסם 2012 בפברואר 1113 שנים שלום לכולם.המחשב קרוב למיטה שלי בלילה, אני לרוב משאיר אותו דולק ומוריד מביטורנט\אימיול.במצב הזה נראה לי שהמחשב לא מתאמץ יותר מדיי אבל בכל זות הוא רועש מהמאווררים גם במחשב עצמו וגם בכרטיס מסך שבעצם לא בשימוש בכלל כי המסך סגור...מה אני יכול לעשות בשביל לגרום למחשב להיות שקט ובאותו הזמן שלא יתחמם יותר מדיי? לקנות או לשנות מערכת קירור לא בא בחשבון, אני מדבר רק על משהו שאפשר לעשות עם המערכת הקיימת.רשימת מאווררים: 1 כ.מסך, 4 במארז, 1 בספק.תודה רבה.
פורסם 2012 בפברואר 1113 שנים אתה יכול לשלוט על מהירות המאווררים של המארז באמצעות תוכנה או דרך הביוס רק אם יש להם חיבור שלושה פינים, בחיבור מולקס הם יעבדו על המקסימום. מה הRPM המקסימלי שלהם? המאווררים באו עם המארז? אם כן איזה מארז יש לך?המאוורר של הספק צריך להיות שקט מאוד בזמן מנוחה אם הספק לא ג'נרי. אתה יכול לשלוט על המאוורר של הכרטיס מסך דרך תוכנה כמו MSI AFTERBURNER או אפילו דרך הדריוור (בכרטיסים של ATI זה ישירות דרך הדריוור לכרטיסים של NV צריך להוריד תוסף מהאתר שלהם). בעיקרון אתה לא צריך לפחד לשים את המאוורר שלו על אחוזים נמוכים בזמן מנוחה כי הטמפ' לא יעלו דרסטית כשהכרטיס לא מתאמץ.
פורסם 2012 בפברואר 1213 שנים או.....פשוט לשמן את צירי המאווררים.(זה מה שאני הייתי עושה במחשב הישן, הרעש היה משגע אותי, פעם בחצי שנה שמן מתחת למדבקה ויש שקט לפחות 3-4 חודשים)
פורסם 2012 בפברואר 1213 שנים הצאה שלי קודם תבדוק מצב אבל כי אם הקולר של המעבד סתום המאוורר מתאמץ סתם ללא סיבה דבר שני אתה יכול להגדיר בביוס מצב שקט עוד דבר תבדוק אם זה מאוורר ספיציפי או שזה כמה מאווררים בהצלחה
פורסם 2012 בפברואר 1213 שנים 1. תוודא שהמארז נקי מאבק (רצוי בלחץ אוויר). 2. תבדוק מי מהמאווררים עושה את הרעש (בדרך כלל יש אחד מרעיש במיוחד). 3. WD40 לכל המאווררים. 4. אם עדיין יש רעש, אל תישן קרוב כל כך למחשב .... בברכה, חגי חדד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.