עבור לתוכן

TPLINK WR841N + חיבור L2TP דרך בזק בינלאומי + איטיות

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים עברתי מחיבור ללא חייגן אצל נטוויז'ן לחיבור עם חייגן L2TP דרך בזק בינלאומי. האינטרנט עבד בסדר בהתחלה אבל אחרי כמה שעות התחילה איטיות רצינית ובדיקות מהירות מראות שאני מוריד על 2 מגה ביט לשניה (חיבור של 12 מגה)...

בתמיכה של בזק בינלאומי אמרו לי שהבעיה בנתב הנ"ל שאינו תומך בפרוטוקול L2TP כראוי ואמרו להחליף ראוטר...

בתמיכה של הוט אמרו שהבעיה אצל בזק בינלאומי וכל מה שהם יכולים לעשות זה להעביר אותי לחיבור בלי חייגן...

הסיבה העיקרית שעברתי לבזק בינלאומי היא כדי להנות מהרשת החדשה שלהם אבל אם אני צריך להחליף ראוטר או לעבור לחיבור בלי חייגן (שלא נהנה מהרשת החדשה לפי מה שהבנתי) אז כבר כדאי לי לעבור לספק יותר זול.

מישהו נתקל בבעיות מהסוג הזה? תודה.

פורסם

קודם כל אני משתמש בנתב הרבה יותר פרמיטיבי 340G שהוא תקן G בכלל (ב-30 מגה) הוא יוצא את החיבור ונתב חזק תקן N מעביר אלחוטית את האינטרנט.

אז לגבי הטענה של בזק בינלאומי תשלול אותה.

שנית, תעדכן את הגרסא של הנתב לגרסא האחרונה.

בסופו של דבר תחליף את שרת ה-L2TP שלך מ- hot.bezeqint.net

ל- 212.25.127.15 או 212.25.127.20

הם יוצרים חיוג לגרמניה עם פינגים נמוכים (מנסיון, הייתי קצת משועמם עברתי בין השרתים השונים שלהם 212.25.127.1-22)

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני משתמש בנתב הרבה יותר פרמיטיבי 340G שהוא תקן G בכלל (ב-30 מגה) הוא יוצא את החיבור ונתב חזק תקן N מעביר אלחוטית את האינטרנט.

שנית, תעדכן את הגרסא של הנתב לגרסא האחרונה.

בסופו של דבר תחליף את שרת ה-L2TP שלך מ- hot.bezeqint.net

ל- 212.25.127.15 או 212.25.127.20

הם יוצרים חיוג לגרמניה עם פינגים נמוכים (מנסיון, הייתי קצת משועמם עברתי בין השרתים השונים שלהם 212.25.127.1-22)

אני כבר מחובר ל-212.25.127.15.

עדיין לא ניסיתי לחבר את המודם ישירות למחשב ולבדוק מהירות (כל הציוד בעלית גג וזה מסובך להגיע לשם ולהחליף כבלים). אבל אם זה יעבוד מהר כשהנתב לא בתמונה אז זה דווקא כן אשמת הנתב...

חשבתי לעדכן את הגרסה אבל הבנתי שהגרסה החדשה שיש באתר של TPLINK לא תואמת לנתב שהוט חילקו. אולי בלית ברירה אני אעדכן ל-DD-WRT אם לא תהיה אלטרנטיבה אחרת...

פורסם

אל תתקין DD-WRT.

חיבור ה-L2TP שלהם ממש איטי. אני עם נתב חזק הגעתי איתו רק ל-18-19 מגה. בזמן שהחומרה המקורית מגיע ל-70מגה כפי שאחד מהפורום אמר.

תסתכל על הראוטר שלך מאחורה ותראה איזה גרסא הוא ואני אביא לך הורדה לגרסא הכי חדשה.

פורסם
  • מחבר

חיברתי עכשיו את המודם ישירות למחשב וזה הוריד על המהירות המקסימלית אז זה בוודאות קשור לראוטר.

JpPgG.png

לפי האתר של TPLINK יש לי את הגרסה הכי עדכנית :(...

פורסם

אכן אתה בגרסא הכי עדכנית.

פורסם

תגיד לא יצא לך לראות נתב מקולקל???

ולגבי הנתב שלך דבר ראשון אתה יכול לנסות לעשות reset לראוטר אם לא עשית ואם זה לא יעזור ויש לראוטר פחות משלוש שנים אתה יכול להתקשר לתמיכה של tp-link והם צריכים להחליף לך את הראוטר

פורסם

אם הוא מקולקל הוא לא היה מעביר בכלל מידע!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים