עבור לתוכן

פיתרון לשמע דרך רמקולים

Featured Replies

פורסם

שבת שלום לכולם,

יש לי טלויזית LED Samsung 40" מחוברת ב-HDMI לממיר,הממיר מחובר למערכת קולנוע בכבל אופטי.

עד כה כאשר חברתי מחשב נייד עם HDMI הייתי מקבל את הסאונד מהטלויזיה ולא מהמערכת.

איך ניתן לבצע את?

אשמח לפיתרון.

פורסם

ישראל, השאלה שלך ברורה כמו כושי באמבט שוקולד :)

מה הבעיה? תסביר בבירור.

פורסם
  • מחבר

בקשה פשוטה.רוצה לשמוע את הסאונד מהמערכת קולנוע ולא מהרמקולים של הטלויזיה.

פורסם

תחבר בנפרד את הלפטופ למערכת.

פורסם

איך הסאונד מגיע למערכת אם ה HDMI מחובר לטלויזיה?

בנוסף ל HDMI תחבר את היציאת סאונד של המחשב לרסיבר, כנס להגדרות של הדרייבר ותבחר את היציאה של הרסיבר שחיברת (שאמורה להופיע שם) כברירת מחדל. זה אמור לעבוד..

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אני מחבר את הנייד לטלויזיה אין לי אפשרות לחבר את הנייד לרסיבר עם HDMI..

יש לי רק חיבור לאזניות.

האם יש איזה כרטיס חיצוני שיכול להתאים?

פורסם

חיבור מהאוזניות של הלפטופ לרסיבר.

פורסם

גם לי הייתה הבעיה הזו פעם.

שלבים לפתרון:

1)קודם תבדוק אם למחשב הנייד שלך יש כרטיס קול של 5.1 ערוצים (דבר לא סטנדרתי בכלל). אם יש עדכן ונמשיך בכוון זה.

2)במידה ו-1 לא קיים, בדוק האם יש לך כרטיס מסך לא מובנה בנייד. אם כן בדוק האם הוא מוציא 5.1 ערוצים דרך ה- HDMI שלו. במידה וכן עדכן.

3)אם השלבים הקודמים לא מתקיימים. אז נעקצתה :P ותיצתרך לקנות כ.קול חיצוני בסגנון הזה (עולה 365 ב- KSP):

http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Surround-5.1/M/B0044DEDCA.htm

4)אם לא בא לך לבזבז כסף, אתה עדיין יכול לחבר את המחשב לרסיבר אבל יהיה לך סטריאו בלבד ולא 5.1 ערוצים.

פורסם

תחבר את היציאה האופטית מהטלוויזיה לרסיבר עם כבל אופטי. אם האודיו שיגיע לטלוויזיה יהיה DTS, היא תוציא לך שני ערוצים מהיציאה האופטית. אם זה יהיה 5.1 AC3 היא אמורה להוציא לך 5.1 ערוצים ב AC3.

פורסם

תחבר את היציאה האופטית מהטלוויזיה לרסיבר עם כבל אופטי. אם האודיו שיגיע לטלוויזיה יהיה DTS, היא תוציא לך שני ערוצים מהיציאה האופטית. אם זה יהיה 5.1 AC3 היא אמורה להוציא לך 5.1 ערוצים ב AC3.

לא יעזור לו! ניסיתי את זה בעצמי וטלוויזיות מעבירות רק 2 ערוצים דרך ה- HDMI. היא לא יודעת לפענח 5.1

פורסם

אני לא יודע לגבי הטלוויזיה שלך. תלוי בדגם. ה LG שלי מסוגלת לעשות PASSTHROUGH של 5.1 AC3. אני יודע שחלק מהסמסונגים גם עושות את זה. הוא יכול לנסות, ואם ישראל יגיד על איזה דגם מדובר אפשר לראות ספציפית.

פורסם

אולי משהו כזה: hiFace

פורסם

לפי המנואל של הטלוויזיה היא אכן תומכת ב DD5.1 PASSTHROUGH (אבל לא ב DTS 5.1)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים