פורסם 2012 בפברואר 1113 שנים שבת שלום לכולם,יש לי טלויזית LED Samsung 40" מחוברת ב-HDMI לממיר,הממיר מחובר למערכת קולנוע בכבל אופטי.עד כה כאשר חברתי מחשב נייד עם HDMI הייתי מקבל את הסאונד מהטלויזיה ולא מהמערכת.איך ניתן לבצע את? אשמח לפיתרון.
פורסם 2012 בפברואר 1113 שנים מחבר בקשה פשוטה.רוצה לשמוע את הסאונד מהמערכת קולנוע ולא מהרמקולים של הטלויזיה.
פורסם 2012 בפברואר 1113 שנים איך הסאונד מגיע למערכת אם ה HDMI מחובר לטלויזיה?בנוסף ל HDMI תחבר את היציאת סאונד של המחשב לרסיבר, כנס להגדרות של הדרייבר ותבחר את היציאה של הרסיבר שחיברת (שאמורה להופיע שם) כברירת מחדל. זה אמור לעבוד..בהצלחה
פורסם 2012 בפברואר 1113 שנים מחבר אני מחבר את הנייד לטלויזיה אין לי אפשרות לחבר את הנייד לרסיבר עם HDMI..יש לי רק חיבור לאזניות.האם יש איזה כרטיס חיצוני שיכול להתאים?
פורסם 2012 בפברואר 1113 שנים גם לי הייתה הבעיה הזו פעם. שלבים לפתרון: 1)קודם תבדוק אם למחשב הנייד שלך יש כרטיס קול של 5.1 ערוצים (דבר לא סטנדרתי בכלל). אם יש עדכן ונמשיך בכוון זה. 2)במידה ו-1 לא קיים, בדוק האם יש לך כרטיס מסך לא מובנה בנייד. אם כן בדוק האם הוא מוציא 5.1 ערוצים דרך ה- HDMI שלו. במידה וכן עדכן. 3)אם השלבים הקודמים לא מתקיימים. אז נעקצתה ותיצתרך לקנות כ.קול חיצוני בסגנון הזה (עולה 365 ב- KSP): http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Surround-5.1/M/B0044DEDCA.htm 4)אם לא בא לך לבזבז כסף, אתה עדיין יכול לחבר את המחשב לרסיבר אבל יהיה לך סטריאו בלבד ולא 5.1 ערוצים.
פורסם 2012 בפברואר 1113 שנים תחבר את היציאה האופטית מהטלוויזיה לרסיבר עם כבל אופטי. אם האודיו שיגיע לטלוויזיה יהיה DTS, היא תוציא לך שני ערוצים מהיציאה האופטית. אם זה יהיה 5.1 AC3 היא אמורה להוציא לך 5.1 ערוצים ב AC3.
פורסם 2012 בפברואר 1113 שנים תחבר את היציאה האופטית מהטלוויזיה לרסיבר עם כבל אופטי. אם האודיו שיגיע לטלוויזיה יהיה DTS, היא תוציא לך שני ערוצים מהיציאה האופטית. אם זה יהיה 5.1 AC3 היא אמורה להוציא לך 5.1 ערוצים ב AC3.לא יעזור לו! ניסיתי את זה בעצמי וטלוויזיות מעבירות רק 2 ערוצים דרך ה- HDMI. היא לא יודעת לפענח 5.1
פורסם 2012 בפברואר 1113 שנים אני לא יודע לגבי הטלוויזיה שלך. תלוי בדגם. ה LG שלי מסוגלת לעשות PASSTHROUGH של 5.1 AC3. אני יודע שחלק מהסמסונגים גם עושות את זה. הוא יכול לנסות, ואם ישראל יגיד על איזה דגם מדובר אפשר לראות ספציפית.
פורסם 2012 בפברואר 1213 שנים לפי המנואל של הטלוויזיה היא אכן תומכת ב DD5.1 PASSTHROUGH (אבל לא ב DTS 5.1)
פורסם 2012 בפברואר 1213 שנים http://www.ebay.com/itm/Mini-USB-Sound-Box-Audio-5-1-Card-Adapter-Laptop-PC-/160461487323?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item255c3ffcdbבנושא אחר עלה הדבר הזה.גם יכול לעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.