עבור לתוכן

פתיחת פורטים ב-TP-link 941ND

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אני מתקשה בפתיחת פורטים בנתב מדגם: TP-Link 941ND:

נכנסתי ל: Forwarding->virtual servers, רשמתי את הפורט הרצוי, בשביל ה-IP אני רושם IPCONFIG ב-CMD ושם הולך לבלוק של:

Wireless LAN adapter wireless netword connection, ושם יש שורה IPv4 ומשם אני לוקח את ה-IP שלי.(אולי פה הטעות?)

בבדיקות כגון האתר הזה רשום שהפורט לא פתוח, אבל ה-IP שרשום שם שונה ממש שרשום לי ב-IPCONFIG, אם אני מנסה להכניס את ה-IP שרשום באתר אז אני מקבל הודעה שה-subnet mask לא תואם את ה-IP.

ה-utorrent אמנם מראה לי עיגול ירוק ובבדיקה לפעמים רושם שהפורט פתוח ולפעמים לא.

win 7 pro eng x64

תודה מראש לעוזרים

פורסם

מה שהאתר רואה זה את ה IP החיצוני שלך, אתה צריך להשתמש באיפי הפנימי. אתה יכול לאמת את האיפי של כרטיס הרשת שלך גם ע"י הליכה ללוח הבקרה-> כרטיס רשת-> מאפיינים והלסתכל בפרטים על הכרטיס.

בנתב תפתח ליוטרנט את הפורט המתאים בפורטוקול UDP ו- TCP.

אתה יכול לאמת שהפורט פתוח פה http://www.canyouseeme.org/

פורסם
  • מחבר

אז האייפי שרשמתי היה נכון, בלינק שהבאת נרשם לי תמיד

Error: I could not see your service on XX.XX.XXX.XXX on port (XXXXX)Reason: Connection timed out

פורסם

תביא צילומי מסך של האיפי של כרטיס הרשת שלך, של הניתוב שהגדרת בנתב ושל הפורט ב utorrent ונמצא את הבעיה.

פורסם
  • מחבר
port.jpg
פורסם

תוודא שאייפי שהכנסת הוא נכון ולא של מחשב אחר, תוודא שאותו פורט רשום גם בתוכנה, ותבטל את הפירוול הפנימי של ווינדוס (או של תוכנה אחרת אם יש) על מנת להיות בטוח שהוא לא מפריע. תוודא גם שעשית APPLY בנתב להגדרה אם צריך ושהכנסת את אותו פורט לפורט הפנימי והחיצוני.

אם אחרי כול זאת עדיין זה לא עובד תעשה ריסט לנתב ולמחשב. אתה יכול גם לנסות להפעיל UPNP בנתב עם זה לא פעיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים