עבור לתוכן

בזק בינלאומי ואקספון

Featured Replies

פורסם

פורסם

זה נטו קשור לספק שלך המהירות לחול האיטית הזאת.

תנסה ספק אחר.

למה אתה חושב שהם זולים?

פורסם
  • מחבר

פורסם

כרגע זה רק CCC, FAST ו014. כל השאר ממש על הפנים.

פורסם

כרגע זה רק CCC, FAST ו014. כל השאר ממש על הפנים.

מצחיק, אתמול בדקתי את FAST וראיתי שהניתוב שלהם עובר החוצה דרך נטויז'ן...

פורסם

נכון, וזה אומר בהכרח משהו על הרוחב פס שלהם?

פורסם

זה לא מדוייק, אולי הם קונים נתח מהרוב פס שיש לנטוויז'ן לחול, ובגלל זה אתה רואה את זה בטרייס.

אבל אין קשר בין הדברים , הרוחב פס הוא שלהם ולא תלוי בעומס שיש בנטוויז'ן.

פורסם

זה לא מדוייק, אולי הם קונים נתח מהרוב פס שיש לנטוויז'ן לחול, ובגלל זה אתה רואה את זה בטרייס.

אבל אין קשר בין הדברים , הרוחב פס הוא שלהם ולא תלוי בעומס שיש בנטוויז'ן.

בדיוק.

הם האדונים של עצמם והם יבחרו כיצד לתת רוחב פס לכל משתמש ואין זה אומר כלום.

FAST יש להם אחלה של רוחב פס פר יוזר.

לעומת זאת 018 למשל שיש להם PEER ל014 ול013 יש להם פשוט רוחב פס זוועתי.

פורסם

נכון, וזה אומר בהכרח משהו על הרוחב פס שלהם?

תגיד לי אתה. זה לא אומר שהם כפופים איכשהו למגבלות של נטויז'ן?

או שיש להם פול מיוחד שאיתו הם יכולים לעשות מה שהם רוצים למרות המגבלות של נטויז'ן כלפי שאר המשתמשים? זה לא תוקע את נטויז'ן באיזושהי צורה?

פורסם

אני חושב שזה תלוי באתר/טורנט המסויים ולא ב 018.

אני ב 018 12M ויש אתרי הורדות שאכן יורדים לאט (לפעמים מאוד לאט) וכן טורנטים שיורדים על 300~, אבל יש גם טורנטים שיורדים ב 1M וכן ברפידשייר (שזכה לעדנה לאחר סגירת MU ו FS) אני מוריד 1.1M.

בתשתית אני בHOT.

פורסם

Barak Shem-Tov אתה אומר דברים לא נכונים וסתם שמעות אני יכול להגיד מה שאני יודיע וקורא פה המיקרה של 014 ולא סתם דברים בקשה לי יש 012 15 MBS ואני גולש בארץ ומקבל אפלו יותר 16 17 MBS לחול לרוב האתרים אני מקבל 13 14 MBS ולאתרים טובים אני מקבל גם 15 + ואני מאוד מרוצה לפעמים יש בעיות אבל זה ביגלל בזק נזק שנהיו גרועים אבל ממש גרועים במיוחד בסוף שבוע ביגלל שהם משדרגים לגולשים את המהירות לכפול ובחינם הם לא מסוגלים לתת את זה ולא קשור לספקיות יש בעיות בגלישה בקוו תבדוק עם בזק ב166 שיבאו ליבדוק שאין בעיה בתשתית שהכול תקין נ.ב היום במיוחד ביגלל המצב אתרי ההרדות הלא חוקי זה לא מדד לביצעי גלישה וגם תמיד אני לא מתיחס להם בירצנות וניזהר מהם שאין להם מזיקים ולא מוריד כול דבר בכול אתר לפני שבודק אפלו חוקי במיוחד שזה ניראה לי חשוד ואני לא ממליץ אל אתרים כאלה צריך ליבדוק באתרים נורמליים חוקיים ופופלריים וליראות עם יש בעייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים