עבור לתוכן

שדרוג השילוש + כ. מסך עד 5K

Featured Replies

פורסם

הזמן לשדרוג מתקרב ובא, משחקים חדשים כבר לא רצים כמו פעם..

המפרט הנוכחי נמצא מימין.

אני חושב על מעבד 2500K עם לוח Z68 נחמד, 8Gb של זכרון 1600 וכ. מסך GTX570.

את הקנייה אני מתכנן לבצע ב KSP

58761684.png

בגדול, הדרישות שלי מהלוח הן 4 חיבורי USB3 לפחות, עם אפשרות ל-OC קל בעתיד.

תאימות ל PCIeX 3 לטובת שדרוג עתידי יכול לבוא טוב גם כן.

משהו קטן שמפריע לי, הוא שראיתי במרבית הלוחות שחיבור ה- PCIeX X16 של הכ. מסך צמוד לחיבורי PCIeX X1.

כ. מסך כמו GTX570 (של אסוס במקרה הזה בגלל החיבור DP) לוקח 3 חריצים, ותהיה לי בעית מקום לכ. קול. אני מעדיף שיהיה קצת מרחק בין שני הכרטיסים ושלא ישבו צמודים אחד לשני.

תודה מראש לכל העונים!

פורסם גם בפורום לוחות מעבדים.

פורסם

ה-570 הנ"ל מאוד לא משתלם. במחיר שלו תוכל לקנות שני 6870 ותוספת ללוח תואם.

pci-e 3.0 זה סתם גימיק.

פורסם
  • מחבר

על איזה לוח היית ממליץ לי?

פורסם

המערכת הנוכחית טרם אמרה את המילה האחרונה ועדיין מתאימה למשחקים, שדרג רק את כ.המסך

פורסם

המערכת הנוכחית טרם אמרה את המילה האחרונה ועדיין מתאימה למשחקים, שדרג רק את כ.המסך

:xyxthumbs:

פורסם

אני מאוד מעריך את הידע פה של הח'ברה אז אל תבינו אותי לא נכון אבל איך אתם יודעים ש"המערכת עוד לא אמרה את המילה האחרונה..."???

כן, היא עדיין מתאימה למשחקים אבל לא על רזולוציות גבוהות והגדרות גרפיות High/Medium...

יש לי את אותו מעבד (אפילו ב OC) ו 4 ג'יגה זיכרון עם 260 GTX ויש משחקים שפשוט לא סוחבים על דו ליבתי...

הראשון שעשה לי בעיות היה DA2.

LA Noire בכלל לא רץ לי וב Skyrim אני נאלץ להתפשר על איכות אז אולי תאמינו לבן אדם שהוא אומר לכם שהוא מרגיש צורך לשדרוג במקום להמליץ לו להחליף את מה שהוא מרגיש?

פורסם

מה הקשר לכפול הליבה?

מה שאתה אומר ממש לא מפתיע כשה-GTX260 חזק באחוזים בודדים מהכרטיס שיש ברשותו כרגע.

פורסם

הקשר הוא שפורטים גרועים לקונסולות מקרטעים על דו ליבתיים. יכול להיות שעם GTX580 לדוגמה המצב יהיה טוב יותר אבל עדיין סביר להניח שהמעבד יהווה צוואר בקבוק בקונפיגורציה כזאת.

פורסם

זה נכון שהמעבד יהיה צוואר בקבוק אם תכוון ל-GTX580 ולא נכון אם תכוון לכרטיסים מעט חלשים יותר.

ה-OC למעבד נותן לו דחיפה רצינית.

Shadow64,

על איזה משחקים מדובר ובאיזה רזולוציות?

פורסם
  • מחבר

Kingdoms of Amalur Reckoning

The Darkness II

LA Noire

את Skyrim סיימתי על הגדרות בינוניות-מינוס.

כולם ב 1920X1200.

בכל מקרה, אני מסכים (חלקית) עם שניצקי:

בשלב הראשון (מחר) יוחלף הכ. מסך ב-GTX570 , צעד שצריך להעשות בכל מקרה.

אם אני אראה שהשדרוג לא מספק אותי מבחינת הביצועים, נעבור לשלב ב' (שדרוג לוח מעבד וזכרונות).

מבטיח לעדכן.

פורסם

הלינק שהבאת רק מחזק את מה שאמרתי, E8400 עוד לא אמר את המילה האחרונה ומאפשר משחקיות בפריימים נורמלים גם במשחקים "כבדים"

כך שאין טעם להוציא 3000 ש"ח על ריג חדש רק כדי לשחק על 60FPS כאשר גם 40FPS יספיקו

פורסם
  • מחבר

המעבד בהחלט טרם אמר את המילה האחרונה.

הכרטיס החדש הותקן היום, ועובד כמו גדול.

כל המשחקים רצים חלק על הגדרות מקסימליות ,חוץ מ-LA Noire שקרטע קצת, ופקודת -str ב-Launcher סידרה את הבעיה.

פורסם

המעבד בהחלט טרם אמר את המילה האחרונה.

מעולה! זה הפתרון שמתאים גם לי למרות שאני מתלבט בין 570 ל 560 ti 448

הלינק שהבאת רק מחזק את מה שאמרתי, E8400 עוד לא אמר את המילה האחרונה ומאפשר משחקיות בפריימים נורמלים גם במשחקים "כבדים"

כך שאין טעם להוציא 3000 ש"ח על ריג חדש רק כדי לשחק על 60FPS כאשר גם 40FPS יספיקו

ממש לא! המשחקים שם הם ממש לא המילה האחרונה!!!

Just Cause 2 כבר בין שנתיים ו GTAIV יצא לפני 4 שנים!

פורסם

רק שאבין משהו, אתה מביא דוגמא מסבירים לך שהדוגמא מוכיחה את ההפך

ואז אתה יוצא בטענה חדשה שהדוגמא אינה רלוונטית? אז למה העלאת אותך מלחתחילה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים