עבור לתוכן

לא מסוגל לבצע 2 פעולות בו זמנית באינטרנט!!

Featured Replies

פורסם

מה שקורה זה שאני למשל נכנס ליוטיוב ורואה וידאו ובו זמנית אני מנסה להעתיק את הלינק ולשתף נגיד בפייסבוק ואז הדף לא נפתח לי,רק אחרי שאני עוצר את הסרטון או שנותן לו לרדת עד הסוף אני יכול לפתוח את הדף.כנ"ל כשאני מוריד משהו מרפידשר (יש לי חשבון פרמיום) ואני מנסה להוסיף עוד לינקים הוא לא נותן לי להוריד.אני שם לב שלינק אחד יורד לי בכל רוחב הפס ואני מבין שפשוט הרוחב פס לא מנוהל כנראה כמו שצריך ולכן כשיש הורדות לא ניתן לגלוש בו זמנית.

יש לי את ההוטבוקס של הוט מוגדר כראוטר חבילת 12 מגה.יש לציין שכאשר הייתי בADSL 8 מגה לא נתקלתי בתופעות האלו כלל.האם צריך להגדיר משהו בראוטר עצמו או שיש לדבר עם התמיכה של הוט או בזק בין לאומי?

אשמח לעזרה

נ.ב. שכחתי לציין שאני משתמש בדפדפן כרום פלוס ובמנהל הורדות idm יש מצב שזה קשור לאחד מהם?

גל :yelclap:

פורסם

נסה לעשות זאת בפיירפוקס או באינטרנט אקספלורר, לי זה נשמע שזה מגיע מהדפדפן.

פורסם
  • מחבר

גם בפיירפוקס זה אותו דבר כאילו אני מבין שהורדות וגלישה לא הולך ביחד אבל לפחות שאני אוכל לראות את האתר (בטוח שזה יהיה יותר לאט) אבל לא להגיע למצב שהוא לא מעלה את האתר.

דרך אגב ,חשבתי שאולי הNOD32 עושה משהו אז ביטלתי אותו אבל עדיין זה אותו דבר,ממש ממש מוזר.

עוד רעיונות?

פורסם

בעיה ידועה של ההוטבוקס שהוא עובד עם חייגן, אז אני משער שיש לך חייגן.

או תעבור לחיבור ללא חייגן, או שתהפוך את ההוטבוקס לבריג' (מודם בלבד) ותקנה ראוטר נוסף.

אבל לפני כול אלה תוודא שאתה מעודכן לגירסה הכי חדשה בהוטבוקס, כי יצאה לו לפני שבועיים בערך גירסה חדשה שאולי תיקנה את הבעיה.

בתוך ההגדרות של ההוטבוקס, תוודא שהגירסה היא: LxG_5.5.4_n_120103.

במידה ולא, תכבה ותדליק את ההוטבוקס והוא יתעדכן לבד.

פורסם

זאת גם אפשרות, מעניין אותי אם זאת באמת הסיבה.

תעדכן בבקשה :)

פורסם
  • מחבר

בעיה ידועה של ההוטבוקס שהוא עובד עם חייגן, אז אני משער שיש לך חייגן.

או תעבור לחיבור ללא חייגן, או שתהפוך את ההוטבוקס לבריג' (מודם בלבד) ותקנה ראוטר נוסף.

אבל לפני כול אלה תוודא שאתה מעודכן לגירסה הכי חדשה בהוטבוקס, כי יצאה לו לפני שבועיים בערך גירסה חדשה שאולי תיקנה את הבעיה.

בתוך ההגדרות של ההוטבוקס, תוודא שהגירסה היא: LxG_5.5.4_n_120103.

במידה ולא, תכבה ותדליק את ההוטבוקס והוא יתעדכן לבד.

טוב אז ככה לעבור ללא חייגן בלתי אפשרי כי יש לי גיימר ואני רוצה להנות מהPOWER NGN כמו שצריך.גיימר חייב חייגן זה מה שאמרו לי בבזק בין לאומי.להפוך את ההוטבוקס למודם ניתן לעשות רק ע"י שרות הלקוחות של הוט (גם כן דבר מטומטם לפי דעתי)ועכשיו סופ"ש אז אין עם מי לדבר.יש לי בעקרון ראוטר נוסף של TPLINK שמתנתק כל הזמן ואני אמור יום ראשון לקבל ראוטר תקין (ככה אני מקווה לפחות)ואז אני יבצע את התהליך.

מה שכואב פה וחוצפה מצד הוט שהם משווקים מוצר שלא עובד כמו שצריך ולא טורחים אפילו לציין בפני הלקוח שישנה בעיה עם ההוטבוקס ואנחנו בעצם צריכים למצוא את הבעיות האלו בשלב כזה או אחר.דרך אגב בדקתי ואכן הגרסה אצלי היא האחרונה של ההוטבוקס ועדיין כנראה לא תוקנה הבעיה בהנחה שאתה אכן צודק.

פורסם
  • מחבר

טוב נראה שהבעיה נפתרה זמנית.הכנסתי לכרטיס הרשת כתובות DNS ידניות של הספק והצלחתי לבצע כמה פעולות ביחד.מעניין אם זה הפתרון עד שיהיה בידיי ראוטר "תקין" סוף סוף.אני אעדכן בהמשך...

פורסם

גם אני על 12 מגה, הוט + בזק בינלאומי (הוטבוקס + חייגן)

במחשב שמחובר ישירות להוטבוקס דרך כבל הכל פיקס, במחשבים שמחוברים אלחוטית יש איטיות ונפילות של כמה שניות כל כמה דקות..

איך עשית את מה שאמרת? עם הכתובות DNS לכרטיס רשת?

פורסם
  • מחבר

התנתקויות דווקא אין לי באלחוטי אבל הביצועים האלחוטיים שלו נוראיים וזה ידוע.תכנס להוטבוקס דרך הדפדפן ותסתכל בלשונית basic ושם תראה בכתובות את הdns תעתיק אותם לתוך הכרטיס רשת דרך המאפיינים ותאשר .תבדוקהאם זה שיפר משהו.

פורסם

הגדרות ידניות של DNS לא משפיעים על נושא של איטיות בעיות קליטה והתנתקויות באלחוטי.

באיזה וינדוס אתה משתמש אגיד לך כיצד להגדיר אותם אם תרצה

פורסם

הגדרות ידניות של DNS לא משפיעים על נושא של איטיות בעיות קליטה והתנתקויות באלחוטי.

באיזה וינדוס אתה משתמש אגיד לך כיצד להגדיר אותם אם תרצה

האמת שזה פתר לי את הבעיה ואין לי יותר התנתקויות.

אחרי ש galza (אגב תודה) אמר ששינוי הDNS פתר לו את הבעיה, חיפשתי על זה קצת מידע ומסתבר שזה פתר גם לעוד המון אנשים שמשתמשים בהוטבוקס.

מצאתי איך לשנות את הDNS הדינמי של הכרטיס רשת לכתובות IP ומאז אני גולש חלק.

חסך לי הרבה כאב ראש כי קיבלתי אחלה הצעה בספק הקודם שלי ועזבתי ל013 רק בגלל הכבל הימי.

הפתרון של הוט היה לעבור לחיבור ללא חייגן.

פורסם

אני הייתי באותה הבעיה, גם לי יש גיימר.

ה"פיתרון" של ה-DNS מוכר וידוע, אבל הוא פותר רק חלק מהבעיות.

עדיין היו לך פעם בכמה שעות התנתקות מלאה שרק ריסטרט להוטבוקס יפתור את הבעיה.

גם אני הייתי באותה סרט עם הוט. הם לא מיידעים את הלקוח ולא מספקים פיתרון.

הפתרון היחידי הוא להפוך לבריג' ולהוסיף ראוטר נוסף.

אגב, השירות הטכני כן יכול להפוך לבריג' (אבל לא ההפך..)

פורסם
  • מחבר

כשהתקשרתי לשרות הטכני וביקשתי להפוך את ההוטבוקס למודם אמרו לי שרק בשרות לקוחות אפשר לעשות את זה.מאיפה המידע שהשרות הטכני יכול לבצע את זה?

פורסם

מצד שני יכול להיות שבעוד חודש תצא גרסאת קושחה חדשה שתסדר את הבעיה ואז סתם זרקת 400 שח לפח.

אלא אם כן היה לך כבר ראוטר לפני שקיבלת את ההוטבוקס.. אבל לקנות חדש זה מיותר, עדיף להסתדר עם השינוי DNS (שאגב פתרון יציב מאוד, לא הייתה לי בעיה אחת מאז) ולחכות לעידכון קושחה.

פורסם

כשהתקשרתי לשרות הטכני וביקשתי להפוך את ההוטבוקס למודם אמרו לי שרק בשרות לקוחות אפשר לעשות את זה.מאיפה המידע שהשרות הטכני יכול לבצע את זה?

השירות הטכני עשה לי את זה פעמיים. ואפילו את ההפך אבל זה היה חד פעמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים