עבור לתוכן

בעיית גרפיקה עם כרטיס Geforce GTX 570

Featured Replies

פורסם

שלום. היום ראיתי סרטון וידאו באינטרנט כשפתאום המסך והסאונד קפאו. אחרי כמה שניות המחשב חזר עם הודעת TDR ( Display driver xxxxx stopped responding and was recovered). מאז זה קרה עוד כמה פעמים, ובנוסף משחקים לא עובדים כמו שצריך. (ריצודים מוזרים על המסך, קווים שחורים, וכו'). האם אפשר להניח שכרטיס המסך התקלקל, או שיכול להיות הסבר אחר?תודה.

פורסם

שאלות לגבי OC.

שאלות לגבי טמפרטורות.

שאלות לגבי דריוור.

יש תשובות אני לדעת.

פורסם
  • מחבר

שאלות לגבי OC.

שאלות לגבי טמפרטורות.

שאלות לגבי דריוור.

יש תשובות אני לדעת.

יש לי OC במעבד, לא בכרטיס הגרפי.

לגבי טמפרטורות, אין לי מושג.

הסרתי את הדרייברים והתקנתי מחדש, וזה לא עזר.

כן נראה שהבעיה מתרחשת רק אחרי כמה דקות של שימוש בכרטיס, ולא מיד.

פורסם

לגבי טמפרטורות, אין לי מושג.

כן נראה שהבעיה מתרחשת רק אחרי כמה דקות של שימוש בכרטיס, ולא מיד.

תשובה אפשרית.

בדיקה דרושה.

פורסם

בדוק עם GPUZ תן לו ליצור לוג של הטמפרטורות.

פורסם
  • מחבר

תשובה אפשרית.

בדיקה דרושה.

הטמפרטורה המקסימלית שהוא מגיע אליה היא 44. והוא כל הזמן נתקע בסרטים ביוטיוב, ומשחקים רצים עם מלא ריצודים מגעילים.

פורסם

באמת נשמע כמו בעית חומרה.

בדיקת מערכת הפעלה ותוכנה אלטרנטיבית תוכל לעשות עם LIVE CD של אחת מהפצות הלינוקס. (עולה מCD ללא צורך בהתקנה)

אם גם שם יש תופעות, תדע בביטחון שהבעיה חומרתית.

פורסם

שום דבר לא קרה!!! - (לתקלה קוראים TDR)

הבעיה מוכרת!!!

המחשב שלך תותח והבעיה לא אצלך!!!!

לכל החברים שנתקלים (פתאום ביום בהיר בבעיות מסוג אלו) (לבעלי כרטיסי NVIDIA)

-

הבעיה היא בדרייבר!

כל העולם סובל מזה!

(אני אישית הייתי משתמשת בדרייבר 275.33 כי הוא היה הכי אמין עד היום, לפני כמה ימים עדכנתי ל 295.51 ו"ברוך לא אשם" הכל עובד מצויין ללא TDRS)

תרשה לי להפנות אותך לפורום של NVIDIA

http://forums.nvidia.com/index.php?s=0148123287e414ee96acddb7afad578a&showtopic=221985&st=0

הנה זו התקלה שאתה ראית:Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=207666

כל הדרייברים ממסדרה 280 ועד להיום 290 דפוקים ומלאים בבעיות!

כל העולם מתלונן, אני אתה ועוד מליון שקנו כרטיסים חדשים ב 4-5 חודשים האחרונים, לא ממש מצליחים להנות מהם כי NVIDIA משחררת דרייברים בעייתים!

מי שסובל הכי הרבה הם בעלי הכרטיסים המומהרים מהמפעל! (כל ה TI-TOP-OC-SOC) (המון בעלי 560-TI) (כמעט כל בעלי ה460)כמו שאמרתי, כנסו לפורום של NVIDIA ותראו איך הבאלאגן חוגג!

פורסם

יש לי שאלה ??? הכרטיס של ספירקל???

פורסם

כן אני זוכר שדיברו בדיון הראשי של NVIDIA דריוור על תופעות עם כרטיסים מהדור האחרון.

אצלי עם 560TI לא היתה שום בעיה עם אף אחד מגרסאות הדריוור האחרונות (אפילו שאני מתקין בטא מדי פעם).

זאת אפשרות מעניינת, והלוואי שזאת הבעיה.

אני מניח שהדרך היחידה לבדוק את העניין היא להתקין גרסאות אחרות של דריוורים.

אם לכרטיס יש OC (מהיצרן אני מניח) אולי כדאי לבטל אותו.

פורסם

כן אני זוכר שדיברו בדיון הראשי של NVIDIA דריוור על תופעות עם כרטיסים מהדור האחרון.

אצלי עם 560TI לא היתה שום בעיה עם אף אחד מגרסאות הדריוור האחרונות (אפילו שאני מתקין בטא מדי פעם).

WO....W........

560-TI ונקי מבעיות...?

WOW......

כדאי שתעקוב ולא תתקין ישר דרייברים אתה אחד מבני המזל (ראיתי עוד כמה כמוך בפורומים של NVIDIA)

ולמי ששאל על 470GTX - ובכלל סדרות GTX500 - GTX400

אני רוצה לציין שכל הבעיות שאני מדברת עליהן התחילו רק לאחר דרייבר 270! דרייברים 280 ומעלה הם הדייברים הכי תקולים שNVIDIA שחררה - אנא המשיכו לקרוא ואשתף אתכם במה שאני קראתי וראיתי.

לצערי בעלי הכרטיסים של סדרה 400-500 הם הנפגעים הראשונים!

לי יש 460GTX שנקנה לפני 3 חודשים ועד היום לא ממש נהנתי מהדרייברים החדשים!

לסדרה של 400 יש בעיות שונות ומשונות אחת הבעיות נקראת נעילה וקפיאה.

קיים מועדון שלם של התופעה, במיוחד לכרטיסים מסדרה 400

הנה הקישור:

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=187401

אני רוצה לציין:

הבעיה לא אצלינו בכרטיסים כי אם בדרייברים של NVIDIA, והם הבטיחו שלא ישחררו WHQL עד שלא יפתרו את הבעיות האלו!

אז לי יש 460 והדרייבר הראשון שהתקנתי היה 280.62, לאחר 5 דקות חוויתי את הקריסת התצוגה הראשונה (TDR) ומיד ניגשתי לפורום של NVIDIA. אז כבר נחשפתי למה שמתרחש.

ניסיתי BETA וניסיתי כל מני כיווני תוכנה שהמצליצו עליהם אבל שום דבר לא היה מושלם (נפטרתי מהTDR אבל הטמפרטורות עלו בכ 15 מעלות).

בקיצור ניסיתי לחזור ל 275.33 אבל גם זה לא פתר את הבעיה (יכול להיות שלא הסרתי את הדרייבר 280 כמו שצריך)

אז פשוט פרמטתי הכל והתקנתי רק את 275.33 , ורק אז המחשב שלי עבד כמו שצריך!

עבדתי עם 275.33 בערך 3 חודשים עד שיצא הBETA האחרון 295.51.

לקחתי סיכון אבל הרגשתי שאני חייבת לנסות.......

הני ממש מרוצה מהBETA האחרון!

NVIDIA אומרים שהם טיפלו ברוב העיות ולפי דעתי הם צודקים (בי המחשב שלי כרגע מצויין!)

אנשים התלוננו על כל מיני בעיות מהדרייבר האחרון כגון:

1-עדיין מתרחש TDR

2-יש זליגת זכרון בנגני מדיה כגון VLC WMP

3-הטמפרטורות עלו

ועוד......

אני רוצה לציין שבדקתי את שלושת התלונות הנ"ל במחשב שלי ולא חוויתי אף אחת מהם!

אז כרגע אני עם דרייבר 295.51 ואני ממש מרוצה (לפי הבדיקה שלי הטמפרטורות איפלו ירדו באיזה 5 מעלות כי הכרטיס שלי עכשיו ב20C במנוחה)

חברים תיגשו לפורום של NVIDIA :

לבעלי כרטיסים מסדרה GTX400:

http://forums.nvidia.com/index.php?showforum=199

לעלי כרטיסים מסדרה GTX500:

http://forums.nvidia.com/index.php?showforum=246

לדרייברים כללי עם ריכוז של כל הנושאים כולל תקלות:

http://forums.nvidia.com/index.php?showforum=213

אני מקווה שחלק מיכם נרגעו שהבינו שהבעיה לא אצלינו אלא אצלם.המשך יום טוב!

פורסם

זה כרטיס של ASUS עם שני מאווררים שמיועד ל- אבל לא בOC.

אולי הסיבה שאין לי בעיות כי אני שומר מרחק מבעיות גבוליות.

טווח טמפרטורות גדול, טווח מאמץ גדול בין היכולת לשימוש בפועל, והכרטיס מהטווח היקר והאיכותי של המוצרים באותה קטגוריה.

גם הלוח (והכרטיס קול) של ASUS. (לא שזה אמור לשנות, אבל בעיות תאימות נדירות בטוח לא יהיה)

פורסם

זה כרטיס של ASUS עם שני מאווררים שמיועד ל- אבל לא בOC.

אולי הסיבה שאין לי בעיות כי אני שומר מרחק מבעיות גבוליות.

טווח טמפרטורות גדול, טווח מאמץ גדול בין היכולת לשימוש בפועל, והכרטיס מהטווח היקר והאיכותי של המוצרים באותה קטגוריה.

גם הלוח (והכרטיס קול) של ASUS. (לא שזה אמור לשנות, אבל בעיות תאימות נדירות בטוח לא יהיה)

רציתי לרשום מקודם כשאמרתי WOW........

רציתי להוסיף..: "בטח לא חסכת בכסף על המחשב" - אבל לא רציתי להראות...... דביקה..?

לא חשוב....

היו כמה פעמים שקראתי שאכן לוחות יקרים ואייכותים לא הראו את רוב הבעיות.

אבל עדיין... כדאי שתעקוב אצלם בפורום, אני בטחה שתמצא משתמשים עם חומרה מדוייקת כמו שלך שיציעו ויציינו מה יתרונות וחסרונות ממה להמנע ומבה בכלל קורה.

פורסם

פותח התרד אתה יכול לענות אם הכרטיס שלך של ספירקל????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים