עבור לתוכן

שאלה בין שתיי גרסאות של 570GTX

Featured Replies

פורסם

מה קורה תראו אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת כמה דברים אם יש הבדל בין (EVGA 570GTX(P3-1577-KR-012

לבין (Gigabyte 570GTX (GV-N570OC-13i

אני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בביצועים ובשקט ואם ב GIGABYTE 570GTX OC ה oc פוגע בכרטיס או במשהו בכללי תודה למי שעוזר

כי אני לא בטוח בנוגע לזה וגם ראיתי ש ה oc עושה לאנשים בעיות

פורסם

הג'יגהבייט בגרסת OC ולכן חזק יותר. מצד שני לשניהם תוכל לבצע OC לבד.

כשה-OC נעשה כמו שצריך, בעיות מיוחדות לא יתרחשו.

פורסם

כמו כן, גוף הקירור של הכרטיסים שונה, כך שכמובן יש הבדלים ברמת השקט\טמפ'.

במקרה הזה, לג'יגהבייט הנ"ל מערכת קירור רצינית יותר.

פורסם

הOC לא פוגע בכרטיס אם יודעים מה ואיך לעשות.

כרטיסים שמגיעים עם OC בד''כ יקרים יותר וכמובן נותנים יותר ביצועים מכרטיס רפרנס, אבל הOC הוא נמוך יחסית ואתה יכול לבצע אותו בעצמך בקלות, ושיפור הביצועים הוא נמוך יחסית ובגלל זה ברוב המקרים לא שווה להוסיף את התוספת כסף לכרטיסים שמגיעים עם OC.

מה שכן, כרטיסים שמגיעים עם OC בד''כ מגיעים גם עם גופי קירור טובים ושקטים יותר מהקירורים המקוריים ואז תוספת הכסף הופכת להיות כדאית יותר בתנאי שהיא לא גבוהה מידי.

כאן זה כבר החלטה שלך אם כדאי להוסיף כסף או לקנות את הגרסה הרגילה והזולה יותר ולעשות OC בעצמך (גם בלי OC הכרטיס הזה מעולה). אם שקט זה גם לא גורם ממש משפיע אז אתה תסתדר יופי עם הגוף קירור המקורי של הכרטיס שגם הוא עושה עבודה יחסית טובה בקירור הכרטיס ורעש בלתי נסבל ממנו מגיע בד''כ רק במהירויות גבוהות של המאוורר.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס של giga הוא בא ישר אם oc או שאם אני רוצה זה יכול להשאר כבוי אפילו זה גירסה של OC?

עריכה: אני לא יודע למה זה שלח את זה רק עכשיו חח אבל שיהיה אז אני רוצה ללכת על מה שאתם אומרים רק דבר אחד אני רוצה לדעת אם יש סיכוי שיהיה לזה בעיות חום למה קראתי שיש לאנשים חום יתר ודברים כאלה ושקט כן חשוב לי

פורסם
  • מחבר

אז אל מה אתם אומרים ללכת על gigabyte או evga

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני זוכר אחד 1770 ואחד 1570

פורסם

לפי מה שראיתי הכרטיס של EVGA מגיע רק עם גוף קירור שונה אבל בלי OC.

הכרטיס של GIGABYTE מגיע עם OC רק לליבה מ732 ל780. OC פשוט שאתה יכול לעשות בעצמך.

אני מאמין שהכרטיס של GB עולה 1770 ושל EVGA הוא הזול יותר.

הכרטיס הזה הוא בהפרש של קצת פחות ממאה שקל מהגרסא של EVGA ויש לו את הקירור המקורי:

http://www.tms.co.il/product/10385

כאן יש לך את הכרטיס של GB במחיר נמוך יותר:

http://www.tms.co.il/product/10389

ההפרש בין כרטיס הרפרנס לכרטיס של GB הוא 153 ש''ח, הפרש די סביר לדעתי לכרטיס שמגיע עם גוף קירור טוב יותר.

הגוף קירור של GB נחשב די טוב, בקשר לEVGA לא מצאתי מידע עליו.

אם כבר אתה קונה כרטיס לא רפרנס אז הייתי אומר שתלך על הGB שעולה 1630.

אם אין לך אפשרות לקנות את הכרטיס הנ''ל אלא רק במחיר של 1770 אז לדעתי זה כבר לא שווה את ההפרש ועדיף לך כבר ללכת על הEVGA.

פורסם
  • מחבר

תודה הייתי ממש רוצה לקנות מ tms אבל יש לי קצת בעיה אם לקנות במחיר כזה מהאינטרנט וגם חסרים שם כמה דברים שרציתי אותם אז אני מניח שאני יקח את ה EVGA תודה לכל מי שעזר

פורסם

ElectroRage אם זה משנה לך אפשר לעשות הזמנה טלפונית אצל TMS ולשלם במזומן לשליח(המשלוח חינם עד הבית).

פורסם
  • מחבר

6 אלף שקל זה מלא במזומן וגם חסר להם מלא דברים שאני רוצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים