פורסם 2012 בפברואר 913 שנים מהו "סטיק" ה-USB הטוב ביותר לקליטת שידורי TV דיגיטליים חינמיים DVB-Tשגם מסוגל להקליט לפורמט אוניברסלי כמו AVI וגם מאפשר לתכנת הקלטה מתוזמנת עתידית ואוטומטית לחלוטין מערוץ ספיציפי ושעה מסויימת , וכמובן תומך באופן מלא ב-EPG (לוח שידורים דיגיטלי ) מקומי בעיברית ?
פורסם 2012 בפברואר 913 שנים ממליץ על Huappauge WinTV MiniStickנקנה ב-100 ש"ח.אתה ב-30 ש"ח או פחות יכול להזמין מאיבי והם יעשו פחות או יותר אותה עבודה.
פורסם 2012 בפברואר 913 שנים מחבר ממליץ על Huappauge WinTV MiniStickנקנה ב-100 ש"ח.אתה ב-30 ש"ח או פחות יכול להזמין מאיבי והם יעשו פחות או יותר אותה עבודה.האם הוא מקליט לפורמט AVI(לא פורמט TS מאפן שלא ניתן לניגון בשום נגן נורמלי )
פורסם 2012 בפברואר 913 שנים מחבר כול כרטיס יתאים. זה עניין תוכניתי ואתה תמיד יכול לבצע המרה.באופן תאורטי אתה צודקאבל בתכלס ,רוב הסטיקים הזולים מקליטים לפורמט TS הבעייתיולא מצאתי אפילו תוכנת המרה אחת שעושה זאת באופן סביר.אפילו ניגון במחשב בעייתי ביותר ורק VLC מסוגלת לנגן אותו וגם אז ,זה על הפנים , ובאופן ומוגבל מאוד מבחינת הפונקציונליות שלו ,כמו לדלג קדימה ואחורה , PAUSE וכיוצא בזה.האם יש לך אישית את הכרטיס הזה ?האם הקלטת איתו שידורי TV לפורמט AVI סטנדרטי ?מה לגבי סטיקים של חברת EVERMEDIA ,שמעתי עליהם דברים טובים.
פורסם 2012 בפברואר 913 שנים אכן, יש לי את הכרטיס שהמלצתי עליו ויש לי גם כרטיסים זולים יותר. המלצתי נסובה בעיקר עקב הקליטה העדיפה שיש לי איתו. באופן כללי כדאי לרכוש את הכרטיס הזול ביותר מכיוון שאין ממש הבדלים בינהם.אני לא מרבה להקליט טלוויזה ולרוב אני צופה במדיה סנטר שזה פורמט WTV. רוב התוכנות בכל מקרה לא מקליטות בפורמט TS ובאופן אישי לא יצא לי להתקל בו ממש. לרוב הם גם נותנים לך מספר אפשרויות לקודד משהו. על כול פנים, יש פה הפרדה בין הכרטיס לתוכנת ההקלטה/המרה וזה לא צריך להוות שיקול בהחלטתך או לפסול כרטיס על שיקול זה (רוב הפעמים תרצה להשתמש בתוכונות צד שלישי בלאו הכי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.