עבור לתוכן

צריך המלצה ועזרה בקניית מסך מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני כרגע סטודנט שלומד תכנות וכל הזמן מתעסק עם המחשב גם עכשיו וגם אחרי הלימודים ולפחות כרגע יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI ואני הייתי רוצה מסך גדול (23 - 25 אינץ) שיחובר למחשב הנייד וששם אני אעשה את רוב הדברים והעבודה שלי כמו כן המחשב נמצא כרגע על שולחן שנמצא כ2 מטר וחצי מהמיטה שלי (2.5 מטר האיפה שאני שם את הראש) והרבה פעמים לפני שאני הולך לישון אני רואה דברים במחשב כגון סדרות וסרטים באיכות לפחות720p אבל המסך הגדול שיש לי עכשיו סתם ישן ואני רוצה להחליף אותו.

אז הבנתם שאני צריך לעבוד הרבה מאוד במחשב ולא רוצה שהעניים שלי יכאבו כמו כן אני אוהב איכות תמונה טובה ואוהב לראות וידאו בלא פחות מ720p ולכן השאלה שלי היא איזה מסך מחשב לקנות שיתאים לצרכים שלי ואולי אף לצרכים עתידיים שאולי עולים לכם בראש. המחיר שאני מוכן לשים הוא בערך בין 1000 ל 1500 ש"ח אבל זה גמיש אז אולי כדאי הצעות שהם בתחום וגם קצת חורגות ממנו

תודה רבה

פורסם

הי, בבחירת מסך מחשב שאת מבלה שעות רבות מולו, מומלץ לבחור במסך מחשב עם פאנל איכותי בעל יכולות מתקדמות. פאנל IPS המשפר את איכות התמונה, מציג צבעים אמיתיים, מפחית את העייפות בעיניים במהלך חשיפה ממושכת ומספק תמונה מושלמת מכל זווית צפייה ללא צורך בהטיית המסך. מסכים אלו טובים במיוחד לשימושים גרפיים.

מקווה שעזרתי,

אייל נציג קבוצת ח.י.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אתם יכולים להיות קצת יותר ספציפיים לגבי דגמים וחברות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים