עבור לתוכן

שאלה | כדאי לרדת ל i3 ?

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר קונטר סטרייק אבל למרות שזה לא משחק שדורש הרבה אני מעוניין להשקיע במחשב

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ 1280x1024

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא יודע

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. tms , ivory פתח תקווה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מצפה שדרוג , אוליי של המסך

המפרט הנוכחי

http://www.tms.co.il/preview/spec/j9v46ys7

השאלה שלי היא אם כדאי לרדת ל i3 ולשדרג כרטיס מסך ?

תודה רבה

פורסם

אם מסך שיש לך לא ראוה שום סיבה לקחת כרטיס מסך חזק יותר מ-6870. גם כרטיס מסך כמו 6850 יעשה את עבודה כמו שצריך.

פורסם

לא :nono: ממש לא כידי יש לך כרגע מערכת מושלמת יחסית למחיר . :xyxthumbs:

[glow=red,2,300] תתחדש!!!!!!!!!!!!!![/glow]

פורסם

מפרט מעולה! :smile1:

אני עם מסך 20" ברזולוציה 1600X900 וכרטיס מסך 6850 משחק ברוב-מוחלט של משחק על הגדרות מקסימליות (או קרוב לכך).

תשאיר את המפרט איך שהוא. המפרט הזה מאוד מאוזן, לדוגמא בעוד +\- שנתיים תוכל לשדרג לכרטיס מסך עדכני יותר ובכך להאריך את חיי המחשב. מה שיהיה בלתי אפשרי כל כך אם תירד במעבד כרגע לטובת כרטיס מסך...

פורסם

ברזולוציה הנ"ל גם 6850 יריץ את כל המשחקים בהגדרות הגבוהות ביותר למעט Metro ששם תצטרך לרדת מעט.

אם התקציב מאפשר ואין כוונה לחסוך לך על ה-6870.

ירידה למעבד חלש יותר לא תתרום בכלום מכיוון שאין טעם לקחת כרטיס חזק יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים