פורסם 2012 בפברואר 813 שנים הייאני מחפש המלצה לכרטיס מסך למשחקים בעיקר ובנוסף קצת לפוטושופ וסרטים.בעיקרון המערכת שלי מיושנת וברור לי שקצת קשה למצוא כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו Skyrim עם המפרט שיש לי אבל אשמח אם תוכלו לעזור.התקציב הוא עד כ600 ש"ח וזה המפרט שלי:DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz (10.5 x 267)Intel Bearlake P31DDR2 2048 (1024MBx2)ספק HEC - 400 AR - TF - 400 Wוכרטיס המסך שלי כרגע הוא NVIDIA GeForce 6800 GS 256MBלמקרה שזה רלוונטי (למיטב הבנתי זה אומר שאפיק התקשורת הוא PCIe זה נכון?)תגידו לי אם החמצתי משהו שיאפשר לכם לתת המלצה.תודה רבה לעוזרים!
פורסם 2012 בפברואר 813 שנים לא הבנתי איזה מעבד יש לך (Pentium Dual-Core או Core 2 duo) אבל זה לא כל כך משנהSKYRIM זה משחק שצמא מאוד מאוד לכח מעבד.לכן חשוב להבין כמה כח גרפי שלא יהיה, הרבה אלמנטים יהיו תלויים במעבד. ב-600 שקל יש לא מעט אופציותכאשר המדרגה הראשונה יכולה להיות זה:http://www.tms.co.il/product/10180שיהווה קפיצה משמעותית ממה שיש לך.מדרגה נוספת תהיה:http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2768שתעניק עוד קצת כח גרפי על פני GTS450 ואחריות לשלוש שנים.כרטיסי מסך מעל לנקודה הזאת כבר עלולים להראות צוואר בקבוק עם המעבד במידה יחסית ניכרת בלא מעט כותרים.עוד משהו שאתה יכול לעשות זה נניח למכור את השילוש שלך של מעבד+לוח+זכרון במחיר סמלי של 400 שקלים, להוסיף לתקציב וכבר ללכת על שילוש מבוסס H61 עם מעבד I3 2100 ו-4GB זכרון, לזה תוכל כבר להוסיף GTS450. השיפור בין מעבד כמו שלך לI3 2100 הוא בלתי ניתן להשוואה בגיימינג
פורסם 2012 בפברואר 813 שנים מחבר לא הבנתי איזה מעבד יש לך (Pentium Dual-Core או Core 2 duo) אבל זה לא כל כך משנהSKYRIM זה משחק שצמא מאוד מאוד לכח מעבד.לכן חשוב להבין כמה כח גרפי שלא יהיה, הרבה אלמנטים יהיו תלויים במעבד. ב-600 שקל יש לא מעט אופציותכאשר המדרגה הראשונה יכולה להיות זה:http://www.tms.co.il/product/10180שיהווה קפיצה משמעותית ממה שיש לך.מדרגה נוספת תהיה:http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2768שתעניק עוד קצת כח גרפי על פני GTS450 ואחריות לשלוש שנים.כרטיסי מסך מעל לנקודה הזאת כבר עלולים להראות צוואר בקבוק עם המעבד במידה יחסית ניכרת בלא מעט כותרים.עוד משהו שאתה יכול לעשות זה נניח למכור את השילוש שלך של מעבד+לוח+זכרון במחיר סמלי של 400 שקלים, להוסיף לתקציב וכבר ללכת על שילוש מבוסס H61 עם מעבד I3 2100 ו-4GB זכרון, לזה תוכל כבר להוסיף GTS450. השיפור בין מעבד כמו שלך לI3 2100 הוא בלתי ניתן להשוואה בגיימינגתודה רבה על התגובה!אני לא כל כך מבין בזה למען האמת, אבל אני חושב שמדובר ב Core 2 Duo כי זה מה שנראה שכתוב.בדיוק רציתי לשאול גם לגבי שדרוג של מעבד וזיכרון אז תודה על זה!אתה יודע במקרה מה טווח המחירים של שדרוג כזה בערך? אני חושב באמת לשדרג אבל התקציב שלי לא גבוה במיוחד ואני לא יכול לקנות כרגע מחשב חדש לחלוטין.ושוב תודה!
פורסם 2012 בפברואר 813 שנים הכל זה דבק אחדזכרון זול היום זה זכרון מסוג DDR3 שלא יתאים ללוח האם שלך. על DDR2 אתה צריך לשלם פי 4.אני מציע לך שבמידה ואתה כן רוצה לשדרג את המעבד ואת הזכרון למשחקים חדשים תחסוך עוד כמה מאות, זה ימנע לחלוטין קניה של מחשב חדש.חבל שתשקיע כסף בפלטפורמה מתה ולא תראה גם תוצאות.
פורסם 2012 בפברואר 813 שנים מחבר הכל זה דבק אחדזכרון זול היום זה זכרון מסוג DDR3 שלא יתאים ללוח האם שלך. על DDR2 אתה צריך לשלם פי 4.אני מציע לך שבמידה ואתה כן רוצה לשדרג את המעבד ואת הזכרון למשחקים חדשים תחסוך עוד כמה מאות, זה ימנע לחלוטין קניה של מחשב חדש.חבל שתשקיע כסף בפלטפורמה מתה ולא תראה גם תוצאות.תודה רבה על העזרה.אני חושב שבינתיים אקנה את כרטיס המסך הזול יותר ופשוט אקנה מחשב חדש לחלוטין עוד כשנה.יש הבדל מהותי בין שני הכרטיסים מבחינת ביצועים?
פורסם 2012 בפברואר 813 שנים לא הייתי קורא להבדל בין GTS450 ל-HD6770 מהותי, הוא כלל לא גדול (פחות מ-15%).
פורסם 2012 בפברואר 813 שנים מחבר לא הייתי קורא להבדל בין GTS450 ל-HD6770 מהותי, הוא כלל לא גדול (פחות מ-15%).מעולה, תודה רבה!אגב ידוע לך במקרה אם אפשר להזמין את ה GTS450 באותו מחיר ממקום אחר? כי אני לא מצליח לבצע הזמנה מהאתר הזה... משום מה זה לא מראה לי את אפשרויות התשלום.
פורסם 2012 בפברואר 813 שנים אני הייתי מציע לו להוסיף ולחרוג ב80 ש"ח ולקחת את ה6850 שלא רואה את ה450gts .כי עד כמה שידוע לי ה450gts במעט חזק יותר מהhd4850 שהיה לי לפני חצי שנה ושידרגתי אותו בסכום של 650 ש"ח בשביל ה6850 ,וההבדל ענק ביותר בינהם שכמעט משתלם להוסיף את הסכום הנ"ל,וזה מדובר ב650 ש"ח אז ב200 ש"ח לא כל שכן?! אני חושב שממש כדאי לו להשקיע קצת ולקחת את ה6850 ולהנות מביצועים כמעט כפולים.קבל תמונה>[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 בפברואר 813 שנים מעולה, תודה רבה! אגב ידוע לך במקרה אם אפשר להזמין את ה GTS450 באותו מחיר ממקום אחר? כי אני לא מצליח לבצע הזמנה מהאתר הזה... משום מה זה לא מראה לי את אפשרויות התשלום. אפשר לעשות הזמנה טלפונית ולשלם במזומן לשליח(המשלוח חינם).דרך אגב התמונה שnati8056 סיפק היא של Relative Preformance - all resolutions אני מניח שפותח הדיון ישחק ברזולוציה של 1920x1080/1920x1200 למרות שלדעתי המעבד(שהדגם שלו לא ידוע, E7400?) יהווה צוואר בקבוק לכרטיס כמו HD6850 לכן אני לא בטוח שכדאי להוסיף כסף ולהשקיע בנוסף גם 2GB DDR2 לא נראה לי מספיק למשחקים ו2GB DDR2 נוספים יעלו כ140ש"ח אם תרצה להוסיף ולשדרג http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733774 http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/Radeon_HD_6850/
פורסם 2012 בפברואר 913 שנים ה-6850 מאוד מומלץ למחיר הנוכחי שלו ומאוד חזק.לאחרונה שדרגתי את ה-HTPC כדי שימשמש גם כמכונת משחקיםגם עם מעבד 775 דו-ליבתי (PENTIUM E6700 במקרה שלי ועם 3 ג"ב זכרון) הביצועים ב-DIRT3 לא רעים בכלל (איכות good רצה חלק ב-1080p).יחד עם זאת - המעבד יחנוק אותך במשחקים שדורשים כוח עיבוד כללי רב, skyrim לדוגמא עם חלק מההגדרות ברמה הגבוהה.ספק הכוח שלך עלול לא להספיק ותלוי במארז שלך ובאוורור שלו הכרטיס עלול להתחמם מאוד.
פורסם 2012 בפברואר 913 שנים אני חושב שהולך להיות צניחה רצינית במחירים בחודשים הקרובים,כי כבר שנה שלמה הhd6850 למשל עומד על אותו מחיר,את שלי קניתי לפני 8 חודשים ב650 ש"ח שאפילו היום אין יותר זול מזה,ועוד חודשים לפני המחיר היה פחות או יותר אותו מצב,אז כמה זמן זה ישאר ככה.כמובן ששום דבר לא בטוח ,אבל אחרי היציאה של הדור החדש אני חושב שיהיה איזה הקלה במחירים לאט לאט לפי סטיסטיקות, אז אם זה לא דחוף(לחצי שנה הקרובה) אני חושב שעדיף להמתין,ושוב לא בטוח כי לפעמים זה נשאר תקוע.
פורסם 2012 בפברואר 913 שנים מחבר תודה לכולם על התגובות!קניתי בסוף את הGTS450 שאוכל להריץ משחקים בינתיים, ועוד שנה פשוט אקנה מחשב חדש (הוא צריך שדרוגים בהכל פחות או יותר, אז כבר עדיף לקנות מחשב חדש).שוב תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.