פורסם 2012 בפברואר 813 שנים היי, לפי מה שהבנתי בכל מערכת קירור מים צריך לשים סליל כסף במיכל. והשאלה היא: למה? איזו תכונה יש לכסף כנגד עכירות המים בלופ? וראיתי אחד ביוטיב (Linus Tech Tips) שהמיכל שלו (Swiftech MCRES REV.1) הפך לעכור ומגעיל אחרי זמן מה הוא החליט לשים פיטינג מכסף (Bitspower TRUE Silver) ולהחליף מיכל (זה היה המיכל השלישי שלו מאותו סוג). האם זה עוזר באותה מידה? תודה מראש!
פורסם 2012 בפברואר 813 שנים לא, לא ממש. הסליל אצלי עומד במקום שאין בו זרימה במיוחד, והמים נהיו עכורים, למרות שיש לי 2 מחברים מכסף. בלי קשר לפני איזה שבוע שמעתי קלאנק כזה חד פעמי, אז לא יחסתי חשיבות, ופתאום אני רואה שהטמפ' במנוחה מגיעות ל-70+ וממשיכות לעלות. כנראה שהסליל נשאב לתוך המשאבה ותקע אותה.קיצר שים תמיסה וסגור עניין.
פורסם 2012 בפברואר 813 שנים מחבר תודה על חוות הדעת אבל השאלה שלי היא מה זה עושה או אמור לעשות שמלכתחילה מכניסים סליל למערכת.אתה אומר שפיטינג מצופה כסף לא עוזר? גם לזהב אין חשיבות, לא? כי אני אשים את הבלוק אפוג׳י של סוויפטק במהדורת זהב 24 קראט ואני אוסיף פיטנגו מצופה זהב ורציתי לדעת אם זהב עוזר במשהו או שזה יהיה רק לאסתטיקה?
פורסם 2012 בפברואר 813 שנים אני חייב להודות BDB, צריך כשרון בשביל לגרום לסליל כסף להגיע למשאבה ;Dאני משתמש במים של Feser שמגיעים עם כל התוספות הללו. במשך שנתיים המים הקודמים נשארו במצב טוב
פורסם 2012 בפברואר 813 שנים מחבר חחח תודה שיעבור זמנם של המים המזוקקים בלופ שלי אחליף אותם במים "מיוחדים" עם תוספות. אני חושב שאפשר לנעול...
פורסם 2012 בפברואר 913 שנים השתמשתי גם וגם..ואני כבר כמה שנים על סליל כסף, והכל תקין, אם אתה רוצה להיות בטוח אתה יכול גם להשים נוזל..אבל סליל יעשה גם את העבודה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.