עבור לתוכן

כיצד כסף במיכל עוזר כנגד בקטריות ומים עכורים?

Featured Replies

פורסם

היי, לפי מה שהבנתי בכל מערכת קירור מים צריך לשים סליל כסף במיכל.

והשאלה היא: למה? איזו תכונה יש לכסף כנגד עכירות המים בלופ?

וראיתי אחד ביוטיב (Linus Tech Tips) שהמיכל שלו (Swiftech MCRES REV.1) הפך לעכור ומגעיל אחרי זמן מה הוא החליט לשים פיטינג מכסף (Bitspower TRUE Silver) ולהחליף מיכל (זה היה המיכל השלישי שלו מאותו סוג). האם זה עוזר באותה מידה?

תודה מראש! :)

פורסם

לא, לא ממש. הסליל אצלי עומד במקום שאין בו זרימה במיוחד, והמים נהיו עכורים, למרות שיש לי 2 מחברים מכסף.

בלי קשר לפני איזה שבוע שמעתי קלאנק כזה חד פעמי, אז לא יחסתי חשיבות, ופתאום אני רואה שהטמפ' במנוחה מגיעות ל-70+ וממשיכות לעלות. כנראה שהסליל נשאב לתוך המשאבה ותקע אותה.

קיצר שים תמיסה וסגור עניין.

פורסם
  • מחבר

תודה על חוות הדעת אבל השאלה שלי היא מה זה עושה או אמור לעשות שמלכתחילה מכניסים סליל למערכת.

אתה אומר שפיטינג מצופה כסף לא עוזר? גם לזהב אין חשיבות, לא? כי אני אשים את הבלוק אפוג׳י של סוויפטק במהדורת זהב 24 קראט ואני אוסיף פיטנגו מצופה זהב ורציתי לדעת אם זהב עוזר במשהו או שזה יהיה רק לאסתטיקה?

פורסם

הזהב הוא בשביל מוליכות טרמית...

פורסם

אני חייב להודות BDB, צריך כשרון בשביל לגרום לסליל כסף להגיע למשאבה ;D

אני משתמש במים של Feser שמגיעים עם כל התוספות הללו. במשך שנתיים המים הקודמים נשארו במצב טוב

פורסם

נכנס לבד אני עדיין לא סגור על איך זה בכלל קרה.

פורסם
  • מחבר

חחח תודה :)

שיעבור זמנם של המים המזוקקים בלופ שלי אחליף אותם במים "מיוחדים" עם תוספות.

אני חושב שאפשר לנעול...

פורסם

השתמשתי גם וגם..ואני כבר כמה שנים על סליל כסף, והכל תקין, אם אתה רוצה להיות בטוח אתה יכול גם להשים נוזל..אבל סליל יעשה גם את העבודה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים