עבור לתוכן

שאלה/ ג'וייסטיק לשליטה במטוסים כדאי לקנות?

Featured Replies

פורסם

כדאי לקנות ג'וייסטיק בשביל המטוסים?

והאם זה משפר את הנוחות והביצועים?

אם כן ישמח לקבל המלצה מה לקנות איזה דגם.

פורסם
  • מחבר

אף אחד פה לא משחק עם ג'וייסטיק?!

פורסם

אני מאמין ששיפור יהיה

אבל אם עכשיו אתה לא מטיס טוב אז אל תצפה לשיפור דרסטי.

אני עם מקלדת מסתדר יפי יופי (אני לא איזה טייס מטורף) ודיי נהנה.

פורסם

האמת היא שעם מקלדת סבירה אפשר להטיס את כל כלי הטיס בלי יותר מדי בעיות - לא הייתי קונה ג'וייסטיק במיוחד למשחק.

מילא אם יש לך עוד משחקי טיסה אז עוד מילא אבל במיוחד למשחק הזה?? לא חושב שזה כדאי...

יכול מאוד להיות שאם ג'וייסטיק או אפילו גיימפד יותר נוח (להחזיק ביד אני מתכוון) אבל נראה לי מוזר כל פעם להחליף ביניהם כשאתה יוצא מכלי טיס או נכנס לאחד - אבל שוב, זה נראה לי מוזר כי אף פעם לא ניסיתי את זה... :D

פורסם

האמת שזה מוסיף לחוויה ולדעתי יותר נוח לתמרון במיוחד בתמרונים מסובכים ונוח יותר לדייק. יש לי Logitech pro 3d, הוא לא יקר ונוח מאוד לכוון אותו. יש לו מספיק כפתורים לכל משחק מטוסים ממוצע.

אני אישית לא משחק יותר מידי אבל עכשיו למשל אני משחק בwings of pray וזה פשוט תענוג.

פורסם
  • מחבר

ok תודה לכולם..אני עכשיו התחלתי להתרגל לעכבר ומצליח לשלוט על המטוס דיי סבבה...

אבל עדיין יש אנשים שבשניה מורידים אותי

מה שאני רוצה לדעת אם הם משחקים עם ג'וייסטיק...הם מצליחים לעשות סיבובים כל כך חדים

שעם העכבר חצי מיזה אני לא עושה

לאלה שכן מצליחים

אני ישמח גם לקבל טיפים איך לטוס עם העכבר ולעשות פניות חדות...

פורסם

1. תעלה את הרגישות של העכבר לכלי טייס באפשרויות של המשחק

2. כשאתה פונה תוריד מהירות בכך שאתה לוחץ על הכפתור של ההורדה ואז תעשה את הפניה היא תהיה לך יותר חדה

3. זה טיפ שלי שראיתי בסירטון ... מישהו פשוט עשה את מקש הרווח כמקש שנותן לך UP קבוע כל פעם שאתה לוחץ עליו ככה נוח יותר לעשות פניות בלי להשתגע כל פעם עם העכבר ...

4. בשלבים הראשוניים זה קשה ואתה יכול להוריד רק כלי אוויר ( אל תנסה על טנקים ג'יפים פשוט חבל ) תעוף גבוה ופשוט תחפש כלי טייס וצלול אליהם

פורסם

עכבר?

אני מטיס טוב מאוד וזה עם WASD וכפתורי חיצים.

פורסם

גם ככה אני מטיס... אומנם אני צריך עוד הרבה אימון בטיסה אבל זה יותר מאפשרי להטיס עם מקלדת

פורסם
  • מחבר

גם ככה אני מטיס... אומנם אני צריך עוד הרבה אימון בטיסה אבל זה יותר מאפשרי להטיס עם מקלדת

באמת?? עם מקלדת וחצים? ניסיתי עכשיו מוזר לאלה איך אפשר לדייק ככה?

ניראה לי עם עכבר הרבה יותר פשוט

פורסם
  • מחבר

כרגע אני משתמש עם עכבר אלחוטי של מיקרוסופט

אם אני ישדרג עכשיו לעכבר חוטי יהיה לי שיפור משמעותי בדיוק?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים