פורסם 2012 בפברואר 913 שנים אני מציע לך לנסות את העניין של MTU. היו כמה אנשים בפורומים שנתקלו בתופעה של הניתוקים שהיו לך והפיתרוןשהבאתי להם עזר להם עם הבעיה.תנסה,אין לך מה להפסיד
פורסם 2012 בפברואר 913 שנים מחבר אוקיי בראוטר החדש שאני אקבל חחח בכל מקרה הMTU היה אצלי על 1460 כברירת מחדל
פורסם 2012 בפברואר 1213 שנים מחבר עדכונים עדכונים,היום החלפתי לראוטר חדש דנדש הגדרתי ובינתיים הכל עובד מעולה כולל אלחוטי.מאז החיבור ב6:45 בערב לא היו ניתוקים נקווה גם שלא יהיו בכל מקרה אני במעקב....תגידו דרך אגב עדיף בשם השרת לרשום את השם או את כתובת הIP עצמה? האם זה ישפר ביצועים בגלישה או שאם הכל עובד טוב לא לגעת?!
פורסם 2012 בפברואר 1213 שנים הניתוקים שיש בראוטר לא קשורים לתשתית!! אתה יכול להתקשר לספקית ולשאול אותם כמה פעמים היה ניתוקים אבל זה לא קשור בכלל לתשתית.כל מה שקשור לתשתית זה האם החיבור יציב אם הוא מתנתק או לא
פורסם 2012 בפברואר 1213 שנים מחבר הניתוקים שיש בראוטר לא קשורים לתשתית!! אתה יכול להתקשר לספקית ולשאול אותם כמה פעמים היה ניתוקים אבל זה לא קשור בכלל לתשתית.כל מה שקשור לתשתית זה האם החיבור יציב אם הוא מתנתק או לאאף אחד לא דיבר על התשתית ההפך התשתית בטוח תקינה,בפרוש הבעיה הייתה בראוטר הוא פשוט היה דפוק וזהו.עובדה שעכשיו הכל פיקס...
פורסם 2012 בפברואר 1313 שנים מחבר משום מה כשאני מנסה להגיע מהנייד שלי למחשב הראשי אני לא מצליח לראות שיתופים על המחשב הראשי אבל ההיפך כן.לפני הTPLINK לא הייתה לי בעיה מישהו יודע מה הפתרון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.