עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך לתוכנת עריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב I5 עם 4 ג' זכרון ואני עובד עם WIN7 בתוכנת עריכה פינאקל סטודיו 15.הסרטים שאני עורך הם עם מוזיקה ואפקטים מתישהסרט מתחיל להיות עמוס התגובות מאוד איטיות. לא השקעתי בכרטיס מסך . מעונין לקנות כרטיס מסך שישפר לי את הביצועים והמהירות אבל לא להגזים גם במחיר . מבקש לדעת איזה כרטיס מסך לקנות מה ממומלץ על מה לשים דגש (אני מבין שצריך עם זכרון 1 ג') אשמח לשמוע על המלצות ודגמים

פורסם

לא נתתה פרטים מה יש אכשיו? ומה התקציב??

:silly:

פורסם

תבדוק גם האם הזיכרון לא מגביל אותך.

פורסם

טוב אז ככה באמת אנחנו לא יודעים איזה כרטיס מסך יש לך כרגע.

את הזיכרונות תמיד אפשר להוסיף.

ולגבי כרטס מסך הנה כרטיס חזק לגרפיקה SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - כ750 ש"ח

פורסם

בזבוז מוחלט של כסף. אני עובד עם פינאקל סטודיו 15 ויכול להגיד בבטחה (יחד עם ההרחבות) שאין משמעות גדולה כלל לכרטיס המסך בתוכנה הזאת. כל עוד יש לך משהו בעל האצה גרפית טובה ומעלה אתה מסודר (כדוגמאת GT240 או HD5670). למה איטי? כי מדובר בתוכנה איטית שלא עברה את כל השינויים הנדרשים ממנה כמו שצריך ב-4 השנים האחרונות. אם אתה חושב על זכרון גרפי תופתע לשמוע שגם כשאני עובד על פרוייקטים גדולים אחוזי השימוש נשארים מתחת לקו ה-256MB.

האמן לי, עם המערכת המטורפת של הביקורות (פירוט מתחת לתמונת הפרופיל שלי) התוכנה עדיין איטית יחסית.

פורסם

יכול להיות. אבל כונן SSD בהחלט יכול לעזור בדו ומנוסה :xyxthumbs:

פורסם

הכונן שחשבתי עליו:

CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 64GB

פורסם

אני חושב על משהו יותר טוב, בוא נמתין בסבלנות שפותח הדיון יגיע ויביע את דעתו.

פורסם
  • מחבר

תודה לתשובות, ראשית אני לא יודע מה זה כונןן SSD ומה זה תורם לי לעריכת וידאו. המחשב יחסית עובד בסדר אבל כאשר הסרט מלא עם מוזיקה תמונות, אפקטים זמני התגובה איטיים, הסרט נטען זמן רב מאוד כ-3 דקות, יש לי זכרון של 4 ג' קינגסטון מהירות 1333 מעבד I5 2400 סוג הלוח GA H67 MA D2H B3 כך שכרטיס המסך היא ONBORD ולכן אני רוצה לדעת:

האם שידרוג כרטיס המסך ליותר מקצועי ישפר לי ביצועים?

הומלץ לי על כרטיס מסך SHPPHIRE HD6870 האם זה מספיק וטוב?

אין אני רוצה להוציא יותר מ-1000 ש' על כרטיס מסך כי זה יותר תחביב שאני עובד עליו שעות.

האם שידרוג המחשב ל-I7 עם בורד אחר ישפר ביצועים ? אם כן איזה בורד מומלץ..

מאיץ וידיאו הומלץ לי על HD5670 אני לא מבין בזה,האם זה ישפר? האם זה בנוסף לכרטיס מסך? של איזה חברה זו? מה העלות?

חשבתי לעבור לתוכנת עריכת וידאו אחרת אבל אני מאוד מקצועי עם הפיאנקייל ומכיר אותה מעולה ואין לי כוח להתחיל ללמוד תוכנה אחרת לכן אני רוצה לשפר את הביצועים.\

מקווה שקצת מיקדתי את הנושא ו ואשמח להרחבות.

פורסם

האם שידרוג כרטיס המסך ליותר מקצועי ישפר לי ביצועים?

לא.

הומלץ לי על כרטיס מסך SHPPHIRE HD6870 האם זה מספיק וטוב?

הוא סתם מיותר.

אין אני רוצה להוציא יותר מ-1000 ש' על כרטיס מסך כי זה יותר תחביב שאני עובד עליו שעות.

ע"ע תשובה למעלה

האם שידרוג המחשב ל-I7 עם בורד אחר ישפר ביצועים ? אם כן איזה בורד מומלץ..

שדרוג המעבד יועיל אך ורק בעת רינדור הסרט הסופי ביצירת הקובץ.

מאיץ וידיאו הומלץ לי על HD5670 אני לא מבין בזה,האם זה ישפר? האם זה בנוסף לכרטיס מסך? של איזה חברה זו? מה העלות?

גם עליה לכרטיס מסך שכזה (עלות של 300-350 שקלים) תהיה מיותרת בתוכנה הזאת.

חשבתי לעבור לתוכנת עריכת וידאו אחרת אבל אני מאוד מקצועי עם הפיאנקייל ומכיר אותה מעולה ואין לי כוח להתחיל ללמוד תוכנה אחרת לכן אני רוצה לשפר את הביצועים.\

מקווה שקצת מיקדתי את הנושא ו ואשמח להרחבות.

ההרחבות מדובר בתעיקר בתוספות אפקטים בתשלום, אפשר לרכוש ישירות מ-AVID.

כונן SSD - תלחץ על הערך SSD בשביל להיות מופנה אל הויקי שלנו, שם ההסבר מה זה. - hwzone.co.il/wiki/SSD

בעקרון מהירות של SSD יכולה לעזור משמעותית בעבודה השוטפת עם טעינת הקבצים בעריכת הוידאו, משהו שישפר משמעותית את כמות זמן הפקתו.

הבעיה הגדולה ביותר היא שבשביל שהקסם יעבוד כל החומר שאתה עובד איתו יהיה צריך להיות מאוחסן עליו מראש וזה עקב האכילס ב-SSD כאשר הנפחים שלו מאוד קטנים במונחים של עבודה עם תוכן HD (גדלים של 64-256GB כאשר 256GB מגיע במחירים לא שפויים).

אין תרופה זולה לאיטיות של סטודיו, התרופה היחידה שיש היא לעבור לאדובי פרימייר או סוני וגאס לצערי.

פורסם

גם אני עובד עם עריכת ווידאו, אם יש לך I5 דור ראשון אז השדרוג יהיה חייב להיות לדור שני..

במעבדים החדשים יש טכנולוגיית Quick Sync , שמגבירה את מהירות הרינדור והעבודה פי 10 לפחות...

http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/quick-sync-video/quick-sync-video-general.html

יש לי 2 מחשבים, אחד עם I7 דור ראשון והשני עם I7 דור שני (סנדי), לרנדר ווידאו במחשב הראשון לוקח 15 דקות לעומת 1.5 דקות בשני,

באותו סרטון...

הנה השוואה במיוטיוב

http://www.youtube.com/results?search_query=quick+sync&oq=quick+sync&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=3&gs_upl=0l0l0l110l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0

פורסם

השאלה היא האם אתה עובד עם סטודיו 15 או תוכנה שבאמת עושה שימוש בQS, כי לסטודיו תמיכה עלובה בכל מה שקשור בהאצת חומרה על כל סוגיה

פורסם

אני לא עובד עם הסטודיו..

אני עובד בעיקר עם Edius 6 , אדובי אפטר אפקט ופרימייר...

אם הוא עובד עם תוכנה שלא תומכת בחידושים האחרונים, חבל.

כאשר ראיתי איך ה QS עובד, רצתי וקניתי מחשב חדש (לפני שבוע) ומאז איכות החיים השתפרה פלאים !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים