עבור לתוכן

דעה לגבי מחליף ל-9800GX2 וחנות טובה

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

בזמן האחרון יותר ויותר נראה שהכרטיס שלי מתקרב לסוף חייו (לצערי).

הטמפ. שלו ב-IDLE היא כ-80 מעלות ו-100 בSKYRIM

המחשב נתקע יותר ויותר בזמן משחק - כשאני מצליח לראות הודעת שגיאה זה מהכרטיס מסך - כבר לא רק כשהטמפ. ב-100.

בסופ"ש פתאום הוא הפסיק לראות כרטיס (GPU) אחד - למרות שאחרי הקצר של אתמול הוא חזר.

בקיצר - מה שבטוח, צריך למצוא מחליף.

בתור חסיד של NVIDIA, ראיתי שכנראה ה-GTX580 זו האופציה שאלך בה. השאלה על איזה.

אני כנראה לא אעשה OC ו-SLI בזמן הקרוב אם בכלל.

חשבתי על הפנטום של Gainward עם ה-3GB קישור:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=16302

או ה-DCII של ASUS - קישור:http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7658

או אפילו ה-SUPER CLOCKED GV-N580SO-15I של GIGABYTE

מה נראה לכם? וכמו כן, מה החנויות המומלצות? (אני מכיר בשם רק את RSM וזיגזג והרשתות הגדולות)

תודה מראש

פורסם

בעוד שמדובר בכרטיס חזק מאד, סביר שמדובר בבחירה לא משתלמת. התוספת מול GTX570 לר מצדיקה את התוספת במחיר ובשני המקרים מדובר בשיפור מהותי מהכרטיס הקיים שלך.

פורסם

למרות שהכרטיס חזק ואתה חסיד של NVIDIA, שגם אני תמיד קונה NVIDIA אבל שמדובר בסכום של 2500+ כרגע יש כרטיסים שאין ספק שהם העדיפים

7970 ו 7950

אין טעם לקנות משהוא פחות טוב ולשלם ביוקר!

פורסם

למרות שהכרטיס חזק ואתה חסיד של NVIDIA, שגם אני תמיד קונה NVIDIA אבל שמדובר בסכום של 2500+ כרגע יש כרטיסים שאין ספק שהם העדיפים

7970 ו 7950

אין טעם לקנות משהוא פחות טוב ולשלם ביוקר!

:xyxthumbs:

מחזק

פורסם

מחזק כפליים :xyxthumbs:

פורסם

אם הכרטיס האחרון היה 9800GX2, אז מה שאר המפרט שלך.

זה חשוב כי סקיירם צריך גם מעבד חזק יחסית בהגדרות גבוהות. יכול להיות שיהיה לך צוואר בקבוק מכיוון המעבד ואז זה לא ישנה בכלל אם תקח GTX 580, 570, או אפילו GTX560.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות, אני בהחלט יעיף מבט נוסף על הכרטיסים של ATI אבל העיצוב של תוכנת הניהול שלהם מפריע לי, מה גם שאין לי ניסיון טוב איתם בעידכון דרייבר - תמיד עושה בעיות.

לגבי יתר המפרט - המחשב כבר ישן - מעבד core2quad 9300 2.8GHZ ורק 4GB DDR2 על לוח striker 2 formula של אסוס (תומך SLI).

הלוח בכלל יסתדר עם ATI? ואיפה בכלל קונים את סדרת ה-79XX? לא ראיתי איזכור בשום מקום - ה-6990 הוא האחרון שלהם שראיתי.

המשחק רץ מצויין עד כה על הגדרות medium אבל עקב הטמפ. והזיכרון של הכרטיס לא יכלתי לבדוק מעבר.

מה שבטוח - אני בדרך להחלפת כל החומרה טיפין טיפין.

פורסם

אין לך מה להשקיע בGTX580 למפרט הקיים.בטרייד זון יש מישהו שמוכר GTX 470 ב700 ש"ח ועם קרור משופר. לדעתי הבחירה הטובה ביותר למפרט הקיים.

וד"א, אם תמהיר את המעבד לכיוון ה3.5ghz, לא בעייה בכלל. אז תוכל למשוך עם המחשב הקיים עוד חצי שנה לפחות. (יוצאים מעבדים חדשים באפריל).

ואם אתה מתעקש על חדש, אז לא הייתי לוקח שום דבר מעבר לGTX 570.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, אין לי רצון לקנות כרטיס יד 2 "זמני". אם אני כבר מחליף אז שיהיה מהדור החדש.

לגבי המהרה - אני לא בקיא בנושא אבל בחנות לא הצליחו להמהיר את המעבד מעבר ל-2.8 (הם גם הופתעו) ול-3.5 אני לא חושב שהוא יכול להגיע בכל מקרה.

אולי אני באמת ילך על ה-570 בסוף - תמיד אוכל להוסיף אחד נוסף בהמשך (אם זה הגיוני).

מישהו יכול להמליץ על דגם/חנות?

כמו כן, ה79XX של ATI באמת נראים חזק אבל לא ממש מצאתי מי מוכר אותם בארץ.

פורסם

HD7950/7970 יש לך בכל חנות רצינית. יש גם ב KSP וגם ב- ivory גם ב- TMS וגם ב- RSM.

כרגע ב- Ivory הכי זול שמצאתי בארץ:

2450 ש"ח ל- HD7970

2090 ש"ח ל- HD7950

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים