פורסם 2012 בפברואר 613 שנים שלום חברים, קיבלתי משימה בעבודה, הביאו לי כ600 שמות ושמות משפחה, עכשיו אני אמור לכתוב אותם באוטלוק לחכות שזה ימצא את השם ואז ולהעתיק לקובץ EXCEL, הבעיה שזה מעתיק ללא כתובת המייל, חיפשתי בגוגל אבל שום דבר לא עזר לי.
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים לא הבנתי כלום...תסבירהאם קיבלת קובץ EXCEL או כל קובץ טבלאי?אם כן אני לא מבין מה הבעיה לייבא אותוכמו כן - אם הביאו לך קובץ - ואתה צריך לחפש את השם המתאים ב-OUTLOOK - מה שאני הייתי עושה זה ליצצא את אנשי הקשר לפורמט טבלאי ואז לבצע השוואה באקסל (שאני יודע שיש את הפונקציה הזו - רק לא יודע איך לעשות אותה) ובכל מקרה זה עדיף על עבודה סיזיפית.
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים מחבר הביאו לי קובץ EXCEL, יש שם כ 600 שורות, כול שורה זה שם פרטי ושם משפחה.מה שאני צריך לעשות זה לקחת שם ושם משפחה, לשים בOutlook ללחוץ עך CTRL+K ולהעתיק את השם+שם משפחה+מייל חזרה לEXCEL, הבעיה שזה לא מביא לי להעתיק את האימייל, לא משנה על מה אני לוחץ ומה אני עושה.האם תוכל להסביר ליי דרך עבודה?
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים תייצא באוטלוק את הקובץ לאקסל - תכלול את הפרטים שם פרטי שם משפחה וכתובת דואל (מיפוי שדות)ואז תשווה את שני הקבציםאני די בטוח שאפשר אוטומטית לעשות את - גם אם לא - עדיין עדיף מאשר כל שניה לבדוק עם Ctrl-Kדרך צלחה,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.