עבור לתוכן

מחפש שרת vps מבוסס linux וצריך להתייעץ בנוגע לכמה נקודות...

Featured Replies

פורסם

אני צריך לרכוש חבילת vps מבוססת linux, ויש לי כמה שאלות -

דבר ראשון, clubvps.com -

מבחינתי הייתרונות הם שיש להם שרתים בישראל, משום מה הם נראים הכי אמינים בעיני מבין האפשרויות שנתקלתי בהן עד כה - ומציעים חבילה נחמדה מבחינת העלות מול החבילה והתועלת.

רציתי לדעת, האם באמת החברה איכותית מבחינת שירות לקוחות גם במידה ואני לא עסק "רווחי" מבחינת הכנסה חודשית בעינייהם מכיוון שיש לי "בסך הכל" חשבון אחד?

שירות לקוחות זה הדבר החשוב לי ביותר, אם למישהו יש כאן עסקים איתם והוא יכול לספר מנסיונו האישי אני יותר מאשמח!

דבר שני,

מבחינה טכנית, האם השרתים שלהם מהירים ונגישים באותה מידה גם כשניגשים אליהם מחוץ לארץ?

תעבורה -

מה עדיף, לקחת חבילת תעבורה של 10 מגה ביט לשנייה "unmetered" או חבילה של 500 או 1000 ג'יגה בית חודשיים מוגדרים מראש?

מנסיונכם, האם במידה ואין לי צורך אמיתי בתעבורה בלתי מוגבלת (הרי אני לא הולך לאכסן את ebay אצלי על השרתים או משהו בסדר גודל כזה) עדיף לקחת חבילה מוגדרת מראש, כדי להימנע ממצבים של הגבלת רוחב פס על חשבון הכמות הזמינה ממנו?

משהו בסגנון של מה שפלאפון עושים עם האינטרנט המהיר בסלולרי, בהתחלה הוא מהיר, אחרי כמה ג'יגה ביטים הוא הופך להיות "מהיר"...

השרת הולך לאכסן בעיקר אפליקציות web ואתרי אינטרנט, התעבורה אמורה לכסות אותי עם התמודדות של עד 10000 צפיות דפים יומיות לפי club vps, לפחות בשביל ההתחלה ואחרכך אגדיל את החבילה בעזרת השם...

אני מוכן לקחת "spare" ובגלל זה גם אני מתייעץ כאן.

בעקרון אלו כל השאלות שעולות לי כרגע, אשמח להערות והארות, וכמו כן - במידה ויעלו עוד שאלות בהמשך לא אתבייש לשאול

תודה רבה לכל המסייעים, שיהיה אחלה שבוע לכל ה"אנשים טובים באמצע הדרך" שיש כאן

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים