עבור לתוכן

מבקש מפרט למחשב עד 4K ללא ציוד היקפי.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אשמח לעזרה בקשר לבנית מפרט למחשב.

עדיפות לקניה רק בחנות KSP !!

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגרפיקה. כמובן שאשמח שיהיה תמיכה גם במשחקים בצורה טובה.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ'.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ידוע בשלב זה (זה לא מיועד לאיש שמבין בזה בכל אופן)

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אך ורק KSP.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אולי, לא בטוח בכלל.

תודה רבה לכולם !!!

פורסם

מסך צריך?

פורסם
  • מחבר

ללא מסך.. ללא שום ציוד היקפי. :)

תודה על התגובה המהירה.

פורסם

על איזה תוכנות גראפיות מדובר ומה תדירות השימוש בהן? (כבד, מזדמן, פרנסה) כמו כן איזה משחקים מתוכננים לרוץ על המערכת?

פורסם
  • מחבר

Vegas 5 ו-CS5.

ומשחקים זה לא החשיבות, אלא יותר התוכנות של הגרפיקה הללו.

וזה בשביל עבודה קבועה.

פורסם

;D הנה משהו::

אני רק רושם חלקים אני לא יודע מה הזמינות שלהם ב KSP

פורסם

למה זה בדיוק מועיל, הרי הוא ציין במפורש שהמערכת מ-KSP מה הטעם לתת מפרט כש-KSP לא מחזיקים חלק ממנו במלאי?

KingYes

ממה שהבנתי רק ה-SV 11 תומכת בהאצת חומרה, האם זוהי הגירסא שאתה מתכנן לעבוד איתה?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג בזה. זה עבור חבר שלי.

האם זה כל כך משמעותי שצריך לברר את זה?

פורסם

יש לך אפשרות לבנות מפרט מסודר ב-KSP (בחר חנות ולחץ על "הרכבה עצמית" למעלה).

ותגיד, לא אמרתי לך כבר להפסיק לזרוק מפרטים?

מעבר לעובדה שהפרט הזה אידיאלי לשימושיו, אתה יודע מה העלות שלו? סביב ה5 אלף, שזה חריגה של כאלף שקלים מהתקציב.

פותח הדיון- על מנת לחסוך כסף, מומלץ מאוד לברר כל מה שאתה יכול.

בכל מקרה, הנה דוגמא למפרט אפשרי בתקציב שיכול להתאים, אם כי ידרשו כיוונונים נוספים בהתאם למידע הנוסף שתספק.

מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray

מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68XP-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI

זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24

דיסקים קשיחים: Seagate 1TB 7200RPM 32MB Sata III ST31000524AS

כרטיסי מסך: Zotac GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E

צורבי DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA

מארזים: Antec One Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case (No PSU)

ספקי כוח: SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail)

מחיר החבילה: 4000 ש"ח.

* בירידה ללוח-אם פחות איכותי (אך מספק) עם פחות גיוון ביציאות+ ירידה לכונן קשיח של כחצי טרה, ניתן לשדרג למעבד מעט חזק יותר (I7-2600) או כרטיס מסך חזק יותר כגון GTX560TI. לדעתי זה לא שווה את זה. איני יודע עד כמה התמיכה בתוכנות שבהן אתה משתמש ב-HT היא טובה, ובספק אם תרגיש הבדל בין כרטיסי המסך שכן רוב הרינדורים הם על גבי המעבד

פורסם

יאיר מפרט מושלם ללא מילים .

-נתתי לו כמה נקודות כידי שידע מה הכוון אבל אחרי מה שהירכבתה לו כל הצעה מיותר,הצאה מקסימלית :xyxthumbs:

*רק חבל לוותר על הלוחAsrock Z68 Pro-3 :yelclap:

פורסם

אין אותו ב-KSP.

פורסם

בגלל זה אני אומר חבל שהחנות לא מוכרת את הלוח :'( :'( :'( .

או שחבל שהוא מתקש על החנות. :xyxthumbs:

פורסם

KingYes

אני מציע שתברר כמה שיותר פרטים לגבי התוכנה (גרסא מדוייקת בעיקר).

ועל אילו משחקים מדובר?

ההפרש בין ה-2500 ל-2600 לא גדול במיוחד ועומד על כמה אחוזים בודדים שלא בהכרח שווים כ-400 ש"ח ויותר תוספת אבל בהנחה שכל שניה חשובה כן אפשר לחשוב לכיוון.

אגב, במבחנים ה-2600 הציג שיפור גדול מאוד לאחר OC (מה שיכול להשליך על ה-2500K כמובן) אולי בכל זאת כדאי לשקול OC קטן אם המערכת היא לפרנסה.

פורסם
  • מחבר

קשה לי לתת תוכנות מדוייקות, כי הוא עובד עליהם בגירסאות קצת ישנות.. אבל זה הפרטים שהצלחתי לדלות ממנו:

ווגאס 5+ פרימייר+חיבור למסרטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים