עבור לתוכן

האם Beats מנוהלת על ידי יוצאי חברת Bose?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה התעניינתי במגוון מוצרי היי-פיי בנוגע לסדרת שדרוגים מתוכננת אצלי ואצל חברים, בין השאר אוזניות.

המוצרים של Beats לא ממש תפסו לי את העין, אולם לא יכלתי להתעלם מעובדה מאוד מעניינת - דרך השיווק ותיאור המוצרים שלהם מזכיר חברת אודיו מצליחה אחרת, הלו היא Bose.

מיעוט עד העדר כל מפרט טכני, שימוש בסופרלטיבים פסאודו-אודיופיליים, התהדרות בטכנולוגיות יחודיות, חדשניות ובעלות שמות מפוצצים ומתקפת שיווק אדירה בערוצים פופולריים ותוך התעלמות מהערוצים "המקובלים בתחום".

בסופו של דבר, כמו במקרה של Bose מדובר בהצלחה שיווקית אדירה.סתם דימיון פרוע?

פורסם

מוצרי הBEATS הם שייכים לחברה monster cable או בקיצור monster ( http://www.monstercable.com/( שהחברה עד שהיא התחילה להתעסק באוזניות וכו (עד כמה שלי ידוע בגלל הBEATS) התמחתה בכבלים (כפי שאפשר להבין על פי השם של החברה) ועוד כמה רכיבים שקשורים לאודיו עד כמה שלי ידוע ומימה שבדקתי באינטרנט (האמת לא בדקתי הרבה) החברה לא קשורה לBOSE היא כניראה ראתה ששיתת השיווק של BOSE מוצלחת מאוד ולקחה אותה שלמעשה זה מה שעשה את האוזניות כי בסופו של דבר הן לא כאלו טובות האיכות בנייה והחומרים טובים אבל סאונד יש יותר טובות וגם ליפעמים יותר זולים (תלוי על איזה דגם של הBEATS מסתכלים) מקווה שעזרתי וסליחה על החפירה :)

פורסם

מוצרי BOSE לא שווים את תג המחיר שלהם כיום, כנ"ל סדרת Beats :)

פורסם

MONSTER לא קשורה יותר ל BEATS וגם בתקופה שהיא כן הייתה קשורה היא רק יצרה את המוצרים של המותג ולא הייתה מעורבת בפרסום וכו'.

כל המערכת הפרסומית נוהלה על ידי VIVENDI/Universal Music Group, לחברה הזו יש הרבה מאוד כוח וכסף :P

הרעיון פשוט, להדביק על האוזניות שמות של זמרים/מפיקים (התחיל עם DR DRE, היום יש עוד הרבה שמות על האוזניות האלה), כל זמר שעובד עם UMG צריך לשלב את האוזניות בקליפים שלו, עדיף שמידי פעם גם יהיה צילום שלו עם האוזניות :P אחרי זה לפנות לחברות אחרות בקבוצה ולבקש מהן לדחוף את המוצר קדימה (למשל ACTIVISION שדחפו את האוזניות למשחקי ה HERO השונים).

אחרי זה המוצר מתחיל לפרסם את עצמו :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אנשים לא יקנו מכונית שלא מפורסמים עליה נתונים בסיסיים כמו הספק מנוע, זמן האצה ל-100 קמ"ש ומהירות מרבית, אפילו אם נתונים אלו לא קשורים באופן מובהק להתנהגות הכביש שלה.

משום מה, בתחום ההיי-פיי אין בעיה למכור מוצר (ועוד באופן מטורף) בלי לפרסם למעשה שום נתון טכני משמעותי לגביו.

אהבתי את המשפט השיווקי (לאוזניות היקרות שלהם) שד"ר דרה יודע מה צריך בשביל אוזניות טובות למיקסים, לכן הוא משתמש ב-Beats Studio

אני תוהה באילו אוזניות משתמשים טכנאי הסאונד שלו באמת...

פורסם

באולפנים לרוב יש אוזניות של AKG, ULTRASONE וחברות אחרות מהסוג הזה (שבאמת מיצרים אוזניות לאולפנים ולא מותגים). בכללי מי ששמע מוזיקה ב BEATS יודע שמדובר בבחירה דיי צולעת יחסית למחיר :lol:

אני חושב שאפילו יש תמונות מהסטודיו של DR DRE ורואים שהם משתמשים באוזניות אחרות.

במקרה שהאוזניות האלה ההצלחה יותר מבוססת על העובדה שלזמרים שאנחנו אוהבים יש כאלה אז גם אנחנו רוצים כי אם להם זה טוב גם לנו זה יהיה טוב :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים