עבור לתוכן

צריך המלצה לרמקולים ניידים, תקציב כמה מאות שקלים גמיש

Featured Replies

פורסם

אהלן

קצת חפירה אבל זה רק בגלל שאני לא באמת יודע מה אני צריך לחפש..

אני מצלם לפעמים סרטונים "בשטח פתוח". השחקנים שרים ורוקדים לפי המוזיקה ואח"כ אנחנו בעריכה מצרפים את השיר המקורי.

בשביל שהשחקנים ישמעו את המוזיקה (וישירו/ירקדו בקצב) אנחנו צורבים דיסק עם השיר ושמים ברדיו-טייפ.

הבעיות? הצריבה וחוסר הקדמה, 8 סוללות ענקיות שהטייפ צריך שנגמרות ציק-צק, החוסר עמידות של הטייפ ושהדיסקים כל הזמן קופצים.

החלטנו לשדרג את הנושא ויש לנו כמה מאות שקלים לטובת העניין (מאוד גמיש, עדיף כמה שפחות אבל אין בעיה להוציא גם 800 שקל אם יש לזה הצדקה). מאוד חשוב לנו "הטווח הרחוק" - מעידף להוציא 800 שקל על משהו איכותי שיחזיק 5 שנים מאשר 300 שקל על משהו שיחזיק שנה.

כל המטרה זה שאני יוכל לקחת כמה שירים איתי ולהשמיע בווליום גבוה, נוח, קטן יחסית וללא צורך בחיבור ישיר לחשמל. הכי חושב לי זה העמידות של הרמקולים, כי הם הולכים לראות קצת שטח.

רציתי לשאול - מה בדיוק אני גם צריך לחפש?

ז"א.. אין לי IPOD או נגן אמפיי3 כלשהו..

האם יש רמקולים ניידים עם זיכרון בתוכם שאפשר להעביר אליהם את המוזיקה או שחיביים גם נגיד שהשיר יהיה בסמארטפון ולחבר עם כבל לרמקולים? איך כל העסק הזה עובד? (סורי על הבורות..)

המון תודה

פורסם

נראה לי שאתה מחפש "בידורית" ניידת עם סוללה פנימית נטענת.

הבעיה היא שדבר כזה heavy duty שיעמוד בתלאות לאורך זמן עולה הרבה כסף (מדובר בציוד מקצועי שבנוי היטב והמחיר בהתאם).

בידורית בסיסית כמו זאת תעשה את העבודה, תהיה מספיק חזקה למרחק של כמה מטרים (אני משער שאתה לא מרקיד המונים) ואולי תחזיק מעמד לא רע אם תהיה עדין איתה.

אם אתם לא מתרחקים מאוד מהרכב אתה יכול לשקול שימוש בממיר 12 ל-220 עם כבל מאריך ורמקול מוגבר "רגיל" (לא נטען).

פורסם

הי, הבידורית יכולה להיות פתרון טוב עבורך, ואם תרצה לחסוך עוד יותר בעלויות ולקבל פתרון טוב, נוח ויעיל, תוכלי להשתמש בנגן מוזיקה נייד. לפי התיאור, אין צורך במקום אחסון גדול ותוכל למצוא נגן זול ללא בעיה. בנוסף, תוכל למצוא רמקולים ניידים עם סוללה נטענת ולחבר את הנגן אל הרמקולים. כך תקבל בדיוק מה שאתה צריך לשימוש בסט, ובזול.

מקווה שעזרתי,

אייל, נציג קבוצת ח.י.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים