פורסם 2012 בפברואר 413 שנים לצערי הווינדוס עושה לי בעיות... הווינדוס עולה, אבל שום דבר לא מופיע בצג.החלטתי שאם כבר אני אפרמט את המחשב.הבעיה היא שיש לי תיקיה על שולחן העבודה שלא מגובה בכונן D, ואני רוצה לגבות אותה לפני הפירמוט.רציתי לשאול איך אני נכנס לדוס, ומעתיק את התיקיה לכונן D.אני כמובן לא יכול לעשות את זה דרך הווינדוס כי אין לי אפשרות להכנס להפעלה - cmd.תודה לעוזרים !
פורסם 2012 בפברואר 413 שנים לדעתי יש CD שאפשר לעלות מהם ולהכנס לדיסק שיש לך על המחשבאם אתה לא מצליח כלום אז אפשר לפרק את הדיסק הקשיח ולהתקין אותו על מחשב אחר ואז להכנסבנוסף אם אתה מתקין את מערכת ההפעלה מחדש, נניח במחיצה אחרת, הקבצים ישארו לך על הדיסק בלי להפגע.
פורסם 2012 בפברואר 413 שנים יש לא מעט LIVE CD שכוללים מערכת הפעלה להרצה מCD / DOK שתוכל בעזרתם לגבות את הקבצים שלך.נ.ב לא כל "שורת פקודה" זה דוס.
פורסם 2012 בפברואר 413 שנים איזה דוס, לכל הרוחות? הקפיאו אותך במשך 14 שנה והפשירו עכשיו? תעלה את המערכת מכל live CD ותעשה מה שאתה רוצה.
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים שלום,הגם שאני מסכים עם האופציה של LIVECD - להלן הדרך דרך ממשק הפקודהStart RunCMDCd \documents and settings\<username>\desktopcd WhateverfolderXcopy *.* x:/e/v/cבהצלחה - מועבר לתוכנה,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.