פורסם 2012 בפברואר 313 שנים כאמור יש לי HD6870 HIS ICEQ, כרטיס כבן 4 חודשים (פלוס מינוס) אין לי שום בעיות איתו פרט ל:- Crysis 2 ב-DX11 מקבל מסך שחור, No Signal, ומחשב תקוע (חייב Restart), תוך חצי שעה, DX9 עובד סבבה- Battlefield 3 אותה תופעה של מסך שחור, משך הזמן שלוקח לזה לקרות משתנה ויש לי רושם שככל שה-MSAA גבוהה יותר ככה זה יקרה מהר יותר.כשזה קרה עם קרייסיס 2, חפרתי ברשת וראיתי שיש הרבה תלונות על זה , אז ויתרתי/עזבתי, עכשיו עם באטלפילד 3 זה שוב העלה חששות לגבי טיב הכרטיס.ביצעתי בדיקת טמפרטורה עם MSI Afterburner, כרטיס עולה מ-46 במנוחה ל-54 בעת התקיעה, שזה כלום.ניסיתי עם WOW על FSAAX8 ו-DX11 אבל כצפוי אין בעיהמחשב חדש עם ספק Antec HCG 520 מעבד i5 ו-8 ג'יגה זיכרון כמו גם מערכת הפעלה 64 ביט, דרייבר מסך מעודכן ביותר וכו' - אין אוברקלוקהאם הכרטיס תקול ב-DX11?מישהו מכיר את התופעה? יש המלצות או מסקנות?
פורסם 2012 בפברואר 413 שנים מחבר יכול מהעבודה, יש שם מיגוון ... העניין שלא בטוח שזה פיתרון ... ממה שאני קורא ברשת יש גם הרבה בעיות עם BF3... הרבה אנשים עם קריסות ומסכים שחורים, לא יאמן מה שקורה שם:יש כאלה שביטלו Onboard sound ושמו כרטיס חיצוני וזה פתריש כאלה שעשו downclock וזה פתריש כאלה שתיקנו קבצי מערכת וזה פתריש כאלה שהורידו הגדרות גרפיקה למדום וזה פתר ...יש כאלה שכלום לא עזר להם כולל העידכונים החדשים ביותר של BF3הזוי, ועדיין, מרגיז מאד ... איך אני יודע איפה הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.