עבור לתוכן

בקשר לתוכנה BROOK GPU

Featured Replies

פורסם

לפי הrelease notes שפורסם באתר, הבנתי שאפשר להפעיל את התוכנה רק על לינוקס. אם זה כך אז זה מינוס רציני בתוכנה...

אם אני טועה אז בבקשה תקנו אותי (כי אני מקווה מאוד שאני טועה) :)

פורסם

למה כשתוכנה רצה רק על Windows זה מינוס רציני ל- Linux, אבל כשהיא רצה רק על Linux זה מינוס רציני לצוכנה, ולא מינוס ל- Windows?

אינשאללה, כן ירבו תוכנות כאלו.

חוץ מזה, אם התוכנה בקוד פתוח, למה שלא תעזור להסב אותה ל- Windows?

פורסם

למה כשתוכנה רצה רק על Windows זה מינוס רציני ל- Linux, אבל כשהיא רצה רק על Linux זה מינוס רציני לצוכנה, ולא מינוס ל- Windows?

מה לעשות שרוב העולם עם ווינדוס ...

פורסם

אם כך זה נכון שהתוכנה היא רק ללינוקס?

פורסם

הרבה יותר קשה לפתח ל WINDOWS כי אין קוד לפתח איתו - אי אפשר לגשת לפנים התוכנה של ה WINDOWS ולכן קשה ליצור בשבילה אפליקציות מהפכניות כמו זו. יום יבוא ויפתחו גרסה של השפה ל WINDOWS או שמישהו ירים את הכפפה ב MICROSOFT ויצור תוכנה אן שפה דומה ל WINDOWS הפופולרי שלנו.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שבינתיים אין לי סיבה לנסות להפעיל את התוכנה...

אפשר לפחות לכתוב את זה בידיעה :P

פורסם

זאת לא תוכנה, זה סך הכל מהדר לשפה שלהם. לא שאם תתקין את זה פתאום המחשב שלך יתחיל לרוץ יותר מהר כי הוא משתמש במעבד של הכרטיס מסך, זאת סך תוכנה כמו פסקל.

פורסם

מה לעשות שרוב העולם עם ווינדוס ...

זו לא סיבה לכתוב תוכנה ל- Windows...

המפתח המקורי מעדיף כנראה לעבוד תחת לינוקס , ואני די בטוח שהוא יקבל הרבה יותר עזרה בפיתוח ממתכנתי Linux מאשר Windows, כי מה לעשות, לינוקס פונה כיום יותר למפתחים, וWindows פונה יותר למשתמשים.

בלי לפגוע בכותב התגובה המקורית, זה די משעשע (או אירוני אם תרצה) שמשתמש Windows "מתבכיין" (שוב, בלי לפגוע) למה התוכנה לא ל- Windows.

אז התשובה היא - למה? ככה!

ככה בא למתכנת והוא לא חייב לאף אחד כלום, לא לי ולא לך. הוא לא מנסה להרוויח כסף מזה, והוא עשה את זה בשביל הכיף (או אם אני זוכר נכון - כחלק ממחקר אקדמי).

זה של- Windows יש הרבה יותר משתמשים לא מחייב אותו כלום.

להיפך - אם יש כל כך הרבה משתמשים ב- Windows, אז שיזיזו את ה*** שלהם ויסבו את התוכנה ל- Windows. אחרי הכל, קוד המקור שלה מצורף, כמו 95% מהתוכנות האחרות בלינוקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים