עבור לתוכן

בבקשה תעזרו לי באמת שאני כבר לא יודע מה לעשות התייאשתי .. :\

Featured Replies

פורסם

באמת שניסיתי הכל באמתת שאני לא יודע מה לעשות יותר

יש לי 2 בעיות

1. דיליי בשמיעה בהעברת הסאונד למחשב אני יסביר למטה..

2. המחשב לא קולט שהרמקולים 5.1 ..

נתחיל בבעיה מספר 1

יש לי מערכת LG HB906SB ממש ממש טובה חדשה קניתי לפני פחות מחודש.. עכשיו אמרו לי שבשביל לחבר אותה למחשב ושישמעו טוב אני צריך כבל אופטי קניתי את הכבל הכי איכותי שיש ציפוי זהב ב100 שקל עם אינפרא אדום חיברתי צד אחד למערכת צד שני לכרטיס קול (דרך אגב קניתי שלשום כרטיס קול ב400 שקל חיצוני של CREATIVE משהו ממש טוב..)

ויש לי דיליי בשמיעה איך אני יסביר נגיד אני מפעיל שיר במדיה פלייר זה נפתח מתחיל לנגן ורק אחריי כמה שניות שומעים

או שאני משחק עכשיו במשחק ואני יורה עם הנשק רק אחריי איזה שנייה או שתיים ישמעו את הירייה..

ובאמת שזה לא בעיה בכרטיס קול החדש כי גם בישן היה לי את זה וזה גם לא במערכת כי שאני מכניס דיסק למערכת עצמה (יענו שזה לא קשור למחשב זה עובד מצויין ואין דילייי)

בבקשה תגידו לי מה לעשות קניתי ציוד ממש איכותי וזה ממש מעצבן אותי כי נגיד אני רואה סרט אז הוא מדבר וזה לא לפי הקצב השפתיים שלו והסאונד ..

הבעיה ה2:

עכשיו בדיוק קניתי את הכבל OPTICAL וחיברתי ושמתי במערכת על OPTICAL וזה עובד מצויין ושומעים מפחיד. (עזבו שהדיליי נהיה יותר גרוע) אבל זה לא קשור עכשיו ישר שחיברתי זה שינה לי בהגדרות של הכרטיס קול ובלוח בקרה ל5.1 יענו הוא קולט שהרמקולים 5.1 וזה לא עובד ! אין לי סראונד .. נגיד אני עושה בכרטיס קול שלי את הבדיקה הזאת: תמונה:

m2mmade5z4ja.bmp

אז זה קולט רק את ה2 הקדמיים.. לא את הסנטר/אחורי ימין/אחורי שמאל/סאב וופר..

מה עושים ניסיתי הכל שיחקתי בכרטיס קול בכל ההגדרות גם במערכת בבקשה תעזרו לי אני משתגע חבל לי שזה לא מנוצל לי כמו שצריך.. וגם הדיליי הזה אי אפשר לעשות במחשב כלום ככה מה זה ..

תודה רבה רבה לעוזרים באמת מי שיעזור לי יהיה מלך אני מוכן גם לתת את הפלאפון בשביל הסבר בטלפון שיהיה יותר קל רק תעזרו לי תודה רבה ויום מצויין לכם !

דגם של הכרטיס קול: CREATIVE SB1095 5.1

דגם המערכת LG HB906SB

תודה רבה רבה רבה שוב !

פורסם

אני לא יודע לגביי הדיליי אצלך אבל לגביי הבעיה השנייה קח בחשבון שאתה לא בכיוון הנכון. אם אתה משתמש בכבל אופטי זאת אומרת שהסאונד עובר כRAW לרסיבר שלך והרסיבר יבצע את ההמרה והחלוקה לרמקולים ולכן אם אתה אומר שאתה שומע בLG לאחר חיבור הכבל האופטי עלייך לשנות הגדרות ברסיבר של LG בכדי לשמוע בכל הרמקולים. הרסיבר מכוון כרגע למצב STEREO ולכן אתה שומע רק בשני רמקולים ולא בכולם.

פורסם
  • מחבר

אבל ניסיתי בכל ההגדרות וגם בכרטיס קול כתוב שעם אני רוצה לשמוע ב5.1 לקנות כבל אופטי.. וניסיתי בהגדרות של הרסיבר ואין כלכך משוו שממש אומר שזה על STEREO או משהו כזה. . מה עושים בבקשה עוד תגובות ?

פורסם

הסתכלתי במדריך למשתמש של הרסיבר שלך, הוא מאוד דל ולא ברור ממנו מה היכולות דרך החיבור האופטי ואיך בוחרים אפשרויות פיענוח כמו בכל רסיבר "נורמלי". נסה לשלוח מייל ל-LG...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים