פורסם 2012 בפברואר 213 שנים . מה התקציב המקסימאלי : 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך : כמובן שלחסוך !ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 600 ש"ח. מה שימושי המחשב: משחקים כבדים, עריכה גרפית מקצועיתא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות כמעט כל תוכנות adobe & max.ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין משחקים: Battlefield 3 \ assassin's creed revelations שיפעל על ULTRA הכללאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהותהאם יש צורך בציוד הקפי: לאהאם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: איןעד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: שקט עד כמה שאפשר בערך : 8האם מתוכנן OC: לאהאם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לאהאם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: רק מ- KSPהאם יש בקשות מיוחדות כלשהן: שבתוכנות עריכה אני יוכל להריץ אותם ביחד ולעבוד ב-3 תוכנות בו זמנית מבלי להרגיש "תקיעות"האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב: בהמשך העתיד כן אבל לא משהו רציני
פורסם 2012 בפברואר 213 שנים אני מציע שתקרא את החוקים, תתמקד בנושא הקפצות דיונים.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502118.0
פורסם 2012 בפברואר 213 שנים מחבר קיבלתי הפנמתי.אבל במקום לתת הערות אולי תוכל לעזור ? כי אני מרגיש כאילו אני בלתי נראה בפורום הזה.
פורסם 2012 בפברואר 213 שנים סבלנות, אתה לא לבד כאן בגלל מקרים כאלו מותר להקפיץ לאחר 24 שעות.אני חושב ששכחת את הפרט החשוב ביותר והוא רזולוציית המסך שלך.האם המחשב חייב להיות מ-KSP? היצע הרכיבים שלהם לא משהו בלשון המעטה ו"קצת" קשה להרכיב משם מפרט מאוזן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.