עבור לתוכן

הגדרות PPPOE בנתב אדימקס BR6574 - קושחת dd-wrt

Featured Replies

פורסם

היי,

מבנה הרשת:

- נתב משולב של בזק - Netgear DGN1000 שמחובר לשקע הטלפון בקיר, מחייג את החיבור ומשמש כ-bridge בלבד ללא שידור אלחוטי.

- נתב אדימקס BR6574 שמחובר לנתב של בזק בכניסת wan ולמחשב בחיבור קווי. בנוסף משדר אות אלחוטי לשאר המכשירים בבית (שני ניידים, אייפד, אייפונים PS3 ועוד...)

- תשתית בזק, ספק בזב"ל, מהירות הורדה 10M.

עד היום הכל עבד כמו שצריך חוץ מדבר אחד - החיבור האלחוטי שהיה מתנתק לפחות אחת לשעה וחוזר אקראית לאחר מס' דקות או לאחר ניתוק מהחשמל...

לפני כשבועיים עדכנתי גרסת קושחה בנתב לגרסה הרשמית האחרונה של אדימקס (1.76) אך לא חל כל שיפור.

משיטוט בפורומים שונים הבנתי שזו בעיה נפוצה בנתבים של אדימקס מהדגם הנ"ל ושע"י עדכון לקושחת dd-wrt ניתן להשיג יציבות בחיבור אלחוטי.

מצאתי גרסת wrt תואמת לנתב (14896) והעליתי אותה על הנתב אך כרגע אני לא מצליח להגדיר נכון את הנתב בממשק הוובי ונכון לעכשיו אין אפשרות לגלוש בכלל....

אני מפספס משהו חשוב בהגדרות חיבור PPPOE? להבנתי, מספיק להכניס משתמש וסיסמה.

אולי אני מפספס משהו אחר בכלל?

???

אשמח לקבל את עזרתכם

תודה

פורסם

היי SwiftCat,

ודא שבהגדרת השם משתמש רשמת את הניתוב לספקית שלך.

בתבנית הבאה: username@domain

בנוסף, ודא שהינך רשום את הסיסמא באופן תקין באותיות באנגלית, תוך הקפדה על אותיות קטנות וגדולות.

במקרה שזה עדיין לא מתחבר, נסה להגדיר בשם משתמש 1@1.

אם לא מתחבר, פנה לבזק. במידה ומתחבר פנה לספק האינטרנט שלך לצורך בדיקת שם המשתמש והסיסמא.

ליאור

פורסם
  • מחבר

טוב, אז דיברתי עם התמיכה של בזב"ל, מסתבר שהם רואים נסיונות התחברות שמצליחים לשנייה או שתיים ולאחר מכן החיבור מתנתק כך שההגדרות הבסיסיות של החיבור ע"י PPPOE כנראה תקינות כמו גם המשתמש והסיסמה.

בזב"ל אמרו שכנראה שהקושחה לא מספיק חזקה ע"מ להחזיק את החיבור ולכן הוא מתנתק לאחר מס' שניות...

הגיוני?

פורסם

אמנם אין לי את הנתב הנ"ל, אך אני משתמש בגירסת DD-WRT שמבוססת על הגירסה של ה 6574. בגירסאת האחרונות ששחרו לנתב שלי, היו בעיות בחיבור PPPOE. (לא התחבר).

תנסה גירסה קודמת.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עכשיו את הגרסאות 14311, 14280, 14144 - Same same

לא ראיתי הבדל של ממש בין הגרסאות והבעייה בחיבור נותרה בעינה...

באיזו גרסא אתה משתמש?

פורסם

אני משתמש ב 13972. אבל שוב, הגירסה היא לא רשמית, אלא התאמה של מפתח פרטי ל 6524, שעובד על ה 6424 שיש לי.

פורסם
  • מחבר

אם כך זה לא רלוונטי במקרה שלי

יש עוד רעיונות לפני שאני מחזיר את הקושחה המקורית וחוזר להתנתקויות?

פורסם

בת'רד התמיכה לנתב באתר DD-wrt מצויין שבגירסאות האחרונות PPPOE לא עובד. אני אנסה לחפש לך את הגירסה האחרונה בה PPPOE עובד.

את הגירסה הזאת ניסית? הגירסה היא של המפתח BrainSlayer.

פורסם
  • מחבר

כן, ראיתי את הת׳רד אך חלק אומרים שעובד להם.

תודה על העזרה, אני הולך לנסות את הגרסא שנתת

פורסם

כן... נכון... הקושחה ממש חלשה, היא לא מצליחה אפילו לדחוק 1קילובייט.

מה זה השטויות האלה, מי יושב שם?

"שלום אנחנו מחפשים לייצנים לתמיכה הטכנית"

בכל אופן זה פשוט דרייברים לא טובים שקומפלו עם הקושחה, אכן אתה רק צריך למצוא גירסא אחרת.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז בגרסא שנתת (r16214) אין בכלל חיבור, הוא אפילו לא מצליח להתחבר לכמה שניות ולקבל IP מה שכן היה בגרסאות הקודמות...

אתה חושב שיש עוד מפתחים חוץ מ-BrainSlayer? זכור לי שקראתי איפשהו שהגרסאות שלו לא כ"כ טובות לחיבור בישראל

ד"א, מצאתי שרשור בפורום אחר של מישהו עם בדיוק אותה בעיה:

http://www.dslreports.com/forum/r20920069-Help-Please-ddwrt-PPPoE-Settings-Teksavvy-Account

רק שהוא מצליח לפתור את זה ע"י איפוס ואני לא...

פורסם

אאל"ט, כשאמרו שהגירסאות שלו לא מתאימות לשיטת החיבור בארץ, דיברו על L2TP שלא רלוונטי אלייך.

אם כך, תנסה לרדת בגירסאות, עד שתמצא אחת עובדת.

אם הייתי יודע איך, הייתי מקמפל דרייברים טובים לגירסה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים