עבור לתוכן

שאלה לגבי EBAY.. - שאלה נוספת (עריכה)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בסוף הכל הסתדר..

להפתעתי בפייפאל הייתה לי אפשרות לבחור באופציה הזולה יותר למשלוח,כשבחרתי בה אכן הסכום הכולל הסתכם בכ85$ לאחר ההנחה שקיבלתי ממנו.

תודה לכולם.

עריכה:

בינתיים יש בעיה אחרת.

ביקשתי מהמוכר שיידע אותי כשהוא ישלח את החבילה..

5 דקות לאחר התשלום קיבלתי הודעה אוטומטית של עדכון החבילה כולל מס' מעקב.. אוקי הכל טוב ויפה..

עכשיו לפני דקה קיבלתי הודעה נוספת לגבי העדכון עם מספר מעקב שונה.. ואני שואל WTF ?

Thanks for shopping on eBay! To help you keep track of your purchases, we're sending you this order update.You can also keep track of all your purchases in My eBay.

פורסם

מה הבעייה בזה? יכול להיות שהוא התבלבל ותיקן את עצמו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי..

ועכשיו לעניין אחר,

הזמנתי מוצר נוסף באיביי ממוכר אחר כמובן.. בסוג משלוח רשום : $26.00 Standard Int'l Shipping

אוקיי,שילמתי לו והעסקה יצאה אל הפועל..

פתאום אני מקבל מספר מעקב של DHL ?! ולמה בדיוק,עכשיו זה אומר שאצטרך לשלם מע"מ ודמי שחרור וכד' ?

מה זה השטויות האלה ?

פורסם

מאיזו ארץ המוכר?<\

פורסם

פתאום אני מקבל מספר מעקב של DHL ?! ולמה בדיוק,עכשיו זה אומר שאצטרך לשלם מע"מ ודמי שחרור וכד' ?

מה זה השטויות האלה ?

אני מבטיח לך שהצורת משלוח הייתה רשומה בעמוד של המוצר... לא טרחת להסתכל = בעיה שלך כקונה

פורסם
  • מחבר

המוכר בארה"ב

וזה מה שרשום בפרטים על המשלוח בעמוד המוצר:

We ship items via USPS and FedEx the same business day when payment is received by 4:00pm Eastern Standard Time. All other orders shipped within 1 business day.

באייבי/פייפאל לא הייתה בכלל אפשרות לבחור סוג משלוח.. רק Standard Int'l Shipping שאני כלקוח שמזמין מאיביי לא אמור להבחין

בסוג משלוח זה כמשלוח חריג לעומת החברות החיצוניות לדוגמה DHL/FEDEX וכד' שמוכרים אחרים נוהגים לציין זאת ליד מחיר המשלוח ועל איזה סוג משלוח מדובר..

פורסם

אין מה לעשות אלא לברר מולו.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי תשובה מספקת

Hello,

I hope this email finds you well.

We ship out our packages through DHL and DHL transfers them to USPS.

We hope everything works out for you.

Thank you and have a great day!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים