עבור לתוכן

מעונייין במפרט- אזור ה3000ש"ח שימוש ביתי

Featured Replies

פורסם

וזיכרונות הייתי מחליף ל KINGSTON או OCZ או G.SKILL (כידי להיות יותר שקט ההבדלים הם כמה שקלים כמובן תלוי באיזה דגם)

שקט בקשר למה?

ולפי דעתי תלך על חנות פרטית ולא רשת כידי שתיזכה ליחס למרות שזה מחשב רק ב 3000K

3000K = שלושה מליון ש"ח...

פורסם

שקט=אמינות כמה שקלים וכך זיכרונות יותר אמינים.

ואחלה בדיחה של המילין=K

פורסם

מספיק עם השטויות!

Elixir היא חברה כשאר החברות מספקת זכרונות 1333MHZ פשוטים וטובים מה גם שתקופת האחריות זהה לזכרונות יקרים פי 3 כך שזה לא משנה.

לא הייתה כאן שום בדיחה. האות K מציינת 1000 ואם הוספת למספר 3000 את האות משמע התכוונת ל-3 מיליון.

פורסם

Elixir = מותג של Nanya והכל אותו ***

פורסם

הייתי עובד אם אליקסיר והיו לי הרבה נפילות וב או סי זד אפילו לא אחד כמובן שאתה יכול לקחת דגם פשוט של חברות מובחרות ולא לא הכל אותו ***

אז בבקשה לי יש ניסיון אחר .(יש להיתייחס לניסיון בתכלס בעבודה ולא סתם)תודה ובהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

איזה שטויות ואני עבדתי עם זכרונות SDram מחברה עלומת שם שאפילו על הצ'יפים של הזיכרון לא הוטבע שם והם עובדים עד היום.

זה לא מעשיר לי את הניסיון בשום תחום בטח ובטח כאשר אתה עובד עם מודול 1-2, יש לך אחריות על הזכרונות לך תממש אותה.

שום הבדל בין החברות, לפעמים הצ'יפים אפילו זהים.

פורסם

הייתי עובד אם אליקסיר והיו לי הרבה נפילות וב או סי זד אפילו לא אחד כמובן שאתה יכול לקחת דגם פשוט של חברות מובחרות ולא לא הכל אותו ***

אז בבקשה לי יש ניסיון אחר .(יש להיתייחס לניסיון בתכלס בעבודה ולא סתם)תודה ובהצלחה :xyxthumbs:

אני טכנאי מעבדה, מרכיב RAM מכל הסוגים ובינתיים הזכרון היחיד שהיה פגום(חדש מהמדף) היה של Corsair(מסדרה גבוהה)..זה אומר משהו? שום כלום.

פורסם

אין הרבה יצרני צ'יפים של זיכרון בשוק. רוב הזכרונות (יקרים או זולים) שתקנה, כנראה יגיעו עם צ'יפים של hynix, samsung או micron.

פורסם

הנה יש כאן טכנאי שנפל על חברה אחרת של זיכרונות בגלל זה אני אומר כל אחד והניסיון שלו .

אני אמרתי את הניסיון שלי זה כמו חנות היכן לקנות אחד מרוצה מחנות **** ואחד לא .

בהצלחה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

הנה מה שהזמנתי..

קצת חרג מהתקציב אבל אמרתי גמיש

אם יש הצעות של הרגע האחרון תגידו..

ספק כח A.PFC NAXN 450W ENERMAX

לוח GA-H67M-D2-B3 GIGABYTE

מעבד אינטל 3.0GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2320

זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ

כ.מסך Nvidia GeForce 450GTS 1G-5 GIGABYTE

דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 32MB HITACHI

צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS

מחשב ללא מערכת הפעלה

כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם

כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם

סט חוטי מולטימדיה GIGABYTE GK-MK6150

מארז ARCTIC שחור/אפור עם USB קידמי ללא ספק

עלה סה"כ 3500

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים