פורסם 2012 בפברואר 113 שנים עברתי עכשיו לוינדוס 7 אולטימט ואני לא הכי מסתדר איתו... (עברתי בצער רב בגלל ששידרגתי לI5 ויש לי 8 גיגה עכשיו וXP לא יעבוד איתם) אני רוצה להגדיר את ה7 שיהיה כמה שיותר דומה לXPוגם לבטל למטה את העסק הזה של הלשוניות של כל ישום שיושב שם איך אני עושה את ה7 כמה שיותר דומה לXP? :s05:
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים לשים ערכות נושא של XP על 7 לדעתי אי אפשר.אבל אין בעיה לגרום ל7 להיראות כמו XP, לא מסובך, פשוט תעבור על ההגדרות השונות, לדוג' בנוגע לשורה למטה-מקש ימני וunpin כדי שהיא לא תהיה תקועה שם.בנוסף- מקש ימיני על השורה (task bar), הגדרות, תסמן use small icons וcombine when full. ואז זה יראה כמו שהיה קודם
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים מחבר רציתי לשים ערכת נושא שאני משתמש בה בXפ כבר הרבה שנים טובות שניקראת BlackMood יש אולי את אותו ערכת נושא רק ל7? או אולי משהו דומה?
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים מה בדיוק ערכת נושא פה? סתם שינו את הרקע ואת הצבע למטה? אז תיקח את הרקע הזה ושים אותו אצלך ב7 וזהו. ואת הצבע של הtaskbar והחלונות השונים ניתן לשנות בהגדרותולא צריך להגיב פעמיים, אפשר לערוךוהתרגום אמור להיות משהו די ישיר, לא מסובך לנחש מה זה משהו בסגנון "תשתמש באייקונים קטנים" ו"שלב כשמלא"
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים מחבר הtaskbar בערכת נושא הזאת ממש יפה.. הtaskbar המובנה של ווינדוס 7 ממש מכוער את "תשתמש באייקונים קטנים" מצאתי וזה כבר ניראה יותר אנושי ונורמלי אבל את "שלב כשמלא" אני לא מוצא איפה הוא נמצא..
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים זה נראה אותו דבר\סטנדרטי בערכת נושא הזאת, לא רואה במה זה שונה מהרגיל חוץ מזה שזה שחור ואפשר לשנות בלי בעיה"שלב כשמלא"- לא בטוח שככה זה נקרא, תנסה לחפש משהו דומה, נמצא 2 אופציות מתחת לאייקונים הקטנים (חלון בחירה עם 3 אפשרויות)
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים מחבר אוף משגע אותי שאני לא מצליח לשנות את הדבר הזה של נגיד המסנג'ר או הסקייפ נגיד שהם רצות אז שלא ימשיכו להופיע לי taskbar אני רוצה שיופיעו רק בצד שמאל בסמל קטן כזה כמו בXP זה ממש משגע אותי שהם ממשיכים להיות ניצבים ניסיתי בטל הצמדה אבל לא עשה שום דבר מועיל מישהו יודע איך לסדר את זה...?
פורסם 2012 בפברואר 213 שנים לגבי המסנג'ר - אתה צריך להפעיל אותו במצב תאימות ל- VISTA (קליק ימני -> מאפיינים -> תאימות)1.http://www.howtogeek.com/howto/windows-7/make-the-windows-7-taskbar-work-more-like-windows-xp-or-vista/2. אתה בטח מתכוון ל- Quicklaunchhttp://www.howtogeek.com/howto/windows-7/add-the-quick-launch-bar-to-the-taskbar-in-windows-7/(גם אני לא סובל את ה- Pin to taskbar כנראה עניין של הרגל)
פורסם 2012 בפברואר 213 שנים מחבר אני לא בטוח שהובן פה על מה דיברתי אז הכנתי תמונה... עדכון: עשיתי תאימות לXP SP3 וזה הסתדר באמת.. תודה רבה!!! =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.