עבור לתוכן

איך אני יכול לשים ערכות נושא שיש לי שמתאימות לXP על 7?

Featured Replies

פורסם

עברתי עכשיו לוינדוס 7 אולטימט ואני לא הכי מסתדר איתו... :pissed: (עברתי בצער רב בגלל ששידרגתי לI5 ויש לי 8 גיגה עכשיו וXP לא יעבוד איתם)

אני רוצה להגדיר את ה7 שיהיה כמה שיותר דומה לXPוגם לבטל למטה את העסק הזה של הלשוניות של כל ישום שיושב שם

איך אני עושה את ה7 כמה שיותר דומה לXP? :s05:

פורסם

לשים ערכות נושא של XP על 7 לדעתי אי אפשר.

אבל אין בעיה לגרום ל7 להיראות כמו XP, לא מסובך, פשוט תעבור על ההגדרות השונות, לדוג' בנוגע לשורה למטה-

מקש ימני וunpin כדי שהיא לא תהיה תקועה שם.

בנוסף- מקש ימיני על השורה (task bar), הגדרות, תסמן use small icons וcombine when full. ואז זה יראה כמו שהיה קודם

פורסם
  • מחבר

איך זה ניקרא התפריטים בגירסה העברית?

פורסם
  • מחבר

רציתי לשים ערכת נושא שאני משתמש בה בXפ כבר הרבה שנים טובות שניקראת BlackMood

יש אולי את אותו ערכת נושא רק ל7? או אולי משהו דומה?

BlackMood1.jpg

פורסם

מה בדיוק ערכת נושא פה? סתם שינו את הרקע ואת הצבע למטה? אז תיקח את הרקע הזה ושים אותו אצלך ב7 וזהו. ואת הצבע של הtaskbar והחלונות השונים ניתן לשנות בהגדרות

ולא צריך להגיב פעמיים, אפשר לערוך

והתרגום אמור להיות משהו די ישיר, לא מסובך לנחש מה זה משהו בסגנון "תשתמש באייקונים קטנים" ו"שלב כשמלא"

פורסם
  • מחבר

הtaskbar בערכת נושא הזאת ממש יפה..

הtaskbar המובנה של ווינדוס 7 ממש מכוער

את "תשתמש באייקונים קטנים" מצאתי וזה כבר ניראה יותר אנושי ונורמלי אבל את "שלב כשמלא" אני לא מוצא איפה הוא נמצא.. :nixweiss:

פורסם

זה נראה אותו דבר\סטנדרטי בערכת נושא הזאת, לא רואה במה זה שונה מהרגיל חוץ מזה שזה שחור ואפשר לשנות בלי בעיה

"שלב כשמלא"- לא בטוח שככה זה נקרא, תנסה לחפש משהו דומה, נמצא 2 אופציות מתחת לאייקונים הקטנים (חלון בחירה עם 3 אפשרויות)

פורסם
  • מחבר

אוף משגע אותי שאני לא מצליח לשנות את הדבר הזה של נגיד המסנג'ר או הסקייפ נגיד שהם רצות אז שלא ימשיכו להופיע לי taskbar

אני רוצה שיופיעו רק בצד שמאל בסמל קטן כזה כמו בXP

זה ממש משגע אותי שהם ממשיכים להיות ניצבים

ניסיתי בטל הצמדה אבל לא עשה שום דבר מועיל

מישהו יודע איך לסדר את זה...? :nixweiss:

פורסם

לגבי המסנג'ר - אתה צריך להפעיל אותו במצב תאימות ל- VISTA (קליק ימני -> מאפיינים -> תאימות)

1.

http://www.howtogeek.com/howto/windows-7/make-the-windows-7-taskbar-work-more-like-windows-xp-or-vista/

2. אתה בטח מתכוון ל- Quicklaunch

http://www.howtogeek.com/howto/windows-7/add-the-quick-launch-bar-to-the-taskbar-in-windows-7/

(גם אני לא סובל את ה- Pin to taskbar כנראה עניין של הרגל)

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח שהובן פה על מה דיברתי אז הכנתי תמונה...

56806660.jpg

עדכון: עשיתי תאימות לXP SP3 וזה הסתדר באמת..

תודה רבה!!! =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים