עבור לתוכן

רכשתי ASUS GTX 580 DCII 1.5GB - האם להחליף ב-7950?

Featured Replies

פורסם

הספק בסדר גמור. בדיוק במידה כדי להחיל גם OC על הכרטיס מסך והמעבד. אמרתה 2500K זה אומר גרסת OC, אז כדאי שתלמד איך עושים...חבל לא לנצל את היכולת..האמת שגם אני לא יודע איך עושים OC :lol: אבל אם הייתה לי מערכת כזו הייתי לומד איך שהוא. אחרי שקראתי את הביקורת על ה- 7970..זה יהיה לא שפוי לא לעשות לו OC..מקבל עוד כמאט 50 אחוז של FPS תכלס ולא 50 אחוז בתדר שלא מובן מה זה אומר על FPS :jump: .

במקרה אידאלי (תאורתי) שבו אין צווארי בקבוק בשום רכיב בשרשרת ההפקה, העלאת תדר מעבד התמונה GPU מביא לעליה לינארית

בקצב הפריים רייט לשניה = FPS.

לא יתכן מצב בו העלאת תדר הליבה ב- 50% יניב יותר מ- 50% שיפור ב- FPS.

על פי רוב ומבחינה מעשית, תמיד העלאת תדר הליבה ב- X אחוזים, תניב פחות מ- X אחוזי שיפור ב FPS,

וזאת בשל צווארי בקבוק רבים (שמקורם במקום אחר), החל במאיץ הגראפי עצמו (רוחב פס זכרון) המשך ברכיבי ה- bus השונים

שבין לוח האם לכרטיס המסך, וכלה במחשב עצמו (CPU).

• תגובות 40
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במקרה אידאלי (תאורתי) שבו אין צווארי בקבוק בשום רכיב בשרשרת ההפקה, העלאת תדר מעבד התמונה GPU מביא לעליה לינארית

בקצב הפריים רייט לשניה = FPS.

לא יתכן מצב בו העלאת תדר הליבה ב- 50% יניב יותר מ- 50% שיפור ב- FPS.

על פי רוב ומבחינה מעשית, תמיד העלאת תדר הליבה ב- X אחוזים, תניב פחות מ- X אחוזי שיפור ב FPS,

וזאת בשל צווארי בקבוק רבים אחרים שמקורם במקום אחר, החל במאיץ הגראפי עצמו (רוחב פס זכרון) המשך ברכיבי ה- bus השונים

שבין לוח האם לכרטיס המסך, וכלה במחשב עצמו (CPU).

מה זה פה קורס אלגברה לינארית :lol: צודק בהכל אבל לא אמרתי שיפור יותר מ-50% אמרתי כמאט 50%. האמת שהתייחסתי ל-OC לא סטנדרתי שקראתי פה באתר..אבל בטח גם OC רגיל ייתן תוצאות יפות:

http://hwzone.co.il/hardware/news/136834

פורסם

מה זה פה קורס אלגברה לינארית :lol:

אם כבר על הדרך אז למה לא :xyxthumbs:

אלגברה לינארית הינה אבן יסוד שורשית בתחום האצה גראפית ורנדור תמונה תלת מימדית.

אם נתבונן על עבודתו העיקרית של מעבד גראפי, נשים לב שהוא מייצר כמה דברים בתחום:

א. מכין את הווקטורים הדרושים לשם יצירת הפוליגונים.

ב. מבצע טראנספורמציות לינאריות מהטקסטורות הגולמיות אל הפוליגונים בכדי לצייר את התמונה.

פורסם
:screwy: חבר,אתה חופר.
פורסם
  • מחבר

הוא לא חופר בכלל דווקא. קצת ערך מוסף עוד לא הרג אף אחד...

אגב, הכל הורכב.

במילה אחת? W-O-W

בכמה מילים?

פשוט טירוף, התקנתי את כל המשחקים העדכניים (The Witcher 2 / BF3 / COD-MW2 / NFS / Saints Row. יש המלצות לעוד משהו?)

וה-7970 פשוט מעיף את הכל כאילו אין מחר.

הכל כמובן על אולטרה/פילטרים מלאים

פשוט תענוג צרוף!

פורסם

^^

עזוב שטויות כמו משחקים עכשיו...מה עם OC למדתה?? עשיתה כבר..למה הגעתה :jump: סתם צוחק :P תהנה מהמערכת, תיתן לך חוויה של מקסימות הגדרות בהכל לפחות לעוד שנתיים. ואחרי שנתיים אז כבר תהיה חייב לדעת איך עושים OC.

דרך אגב אם אתה רוצה לאתגר את המערכת ממש..הבנתי שהמשחק metro 2033 זה ה- crysis של היום. ואם לא ירוץ חלק... O.C

פורסם
  • מחבר

כרגע אין לי שום צורך ב-OC, אולי בעתיד :)

את האמת שאת מטרו סיימתי בלפטופ שלי (כמובן בהגדרות נמוכות מאוד יחסית)

היה משחק אדיר, אבל אני לא יודע אם יש טעם שאני אשחק בו שוב רק בגלל שאני יכול לשחק ברמות גרפיקה גבוהות יותר.

בקיצור, הרבה זמן לא הייתי מבסוט כ"כ ממחשב.

סוף סוף :cool2:

פורסם

:screwy: חבר,אתה חופר.

אם אינך בשל דיו על מנת להשתתף בדיון שהוא טיפלה מעבר לדיון שטחי, אזי אחת מהשתיים:

א. או שלא תקרא את המודעות שאינך מבין ותדלג לפוסט הבא (ומבלי לתת לחברים אחרים הערות).

ב. או מראש אל תכנס לפורום שדן בתחום שבסיסו נמצא בתחום מדעי המחשב "שככל הנראה גדול עליך".

לצעוק גוואלד "כילד" כאשר אינך מבין מאומה בתחום, ומנסה בדרך "להשתיק?" את המתדיינים, לא מוסיף לך נקודות.

היה בטוח שכמות מכובדת מהקוראים כן שמחים להתדיין ולהחליף ידע ברמה עניינית.

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

^^

כנראה הוא עדיין לא עשה את הקורס "אלגברה לינארית"... :P שלומדים הנדסה..מילים כמו טרנספורמציות לינאריות ווקטורים, נשמעות פחות מפחידות..אבל עדיין ולעולם לא מובנות ;D

פורסם

ולא רק בהנדסה... אחחח שבוע הבא המבחן בליניארית.... :facepalm: :facepalm:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים