עבור לתוכן

דרוש מפרט רב-תכליתי(מולטימדיה+משחקים) ב3.5K, כולל מסך ויכולת OC בעתיד

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 150 ש"ח.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים,עבודה משרדית,תכני Blu-ray

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Diablo 3, Mass effect 3 וכו'.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 עם עדיפות למסך של 23 אינץ' IPS.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות וגבוהות בעתיד(עוד קצת פחות מחצי שנה לשדרוג כרטיס מסך).

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - מסך IPS איכותי לצפייה בתכני Blu-ray באיכות הגבוהה ביותר.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כונן דיסקים.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 6.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - כן, מתוכנן אוברקלוק קל-בינוני בעתיד הטיפה יותר רחוק.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא ולא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - דרום, מרכז עם העדפה לדרום.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - החשיבות הראשונה שלי במפרט הזה היינה ללוח אם איכותי עם כל החיבורים הרלוונטיים אשר יתמוך בעוד כחצי שנה-שנה בשדרוג כרטיס מסך+מעבד.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - כן. מתכוון לשדרג לכרטיס מסך יותר חזק או אפילו הוספה של שניים לשם CF או SLI בעתיד. לגבי שדרוג מעבד, אם ישנה אופציה להכניס את ה2500K אז אין לי שום כוונה לשדרוג עתידי של המעבד אך אם אופציה זאת אינה קיימת אז כן, מתוכנן שדרוג מעבד בחצי שנה-שנה הקרובות(בהתאם לסיפוק שלי מהביצועים מהמעבד במפרט שאני אקנה כמובן) :) .

חשוב לציין גם שאני אסתפק גם בכונן קשיח של 500 ג'יגה. אה וכמובן, הדבר הכי חשוב לי במפרט הוא האמינות של החלקים(כי הרי מהי איכות השלם אם לא איכות חלקיו :) ) ואחריות איכותית על כמה שיותר מהחלקים.

אם פיספסתי משהו בבקשה שלי אנא ציינו זאת.

תודה לעוזרים ויום טוב. :)

פורסם

תקציב שלך כולל מסך? לא ניתן לכניס מחשב לגיימיניג עם מעבד 2500K + מסך בתקציב של 3500 או שזה רק למחשב עצמו?

פורסם
  • מחבר

תקציב שלך כולל מסך? לא ניתן לכניס מחשב לגיימיניג עם מעבד 2500K + מסך בתקציב של 3500 או שזה רק למחשב עצמו?

אז זהו, היו לי תקוות שאם אני אתפשר על הכרטיס מסך(אשר אותו גם ככה אני מתכנן לשדרג בעוד כחצי שנה-שנה) ועל דברים כמו נפח של הכונן הקשיח אז איכשהוא תהיה לי אופציה להכניס בתקציב הקטן הזה את ה2500K... אז כנראה שזה לא אפשרי הא?

וכן, התקציב כולל מסך.

פורסם

הינה דוגמה למפרט שפחות או יותר עונה לדרישות שלך

* קשיח של 500GB

* זיכרון אפשר להוסיף בעתיד

* מעבד 2500K + לוח עם יכולת OC טובה.

*קירור רגיל - בעתיד שתרצה לעשות OC תקנה משהו רציני יותר.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1012

קירור למעבד:

EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN

כמות: 1 - מחיר: ₪63

לוח אם:

Biostar TZ68A+ for socket 1155 Sata 3 + USB 3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪314

מארז:

Thermaltake V3 X2 120MM + Seasonic 500W SS-500ES- ברכישת מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪470

זיכרון:

Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

כמות: 1 - מחיר: ₪101

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪444

כרטיס מסך:

Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪655

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪93

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3152

מסך IPS מתחיל ב-900 ש"ח לפחות תלוי במקום רכשיה של המחשב/מסך.

פורסם
  • מחבר

אמממ... בלי מסך ? ולמה מארז כל כך יקר ? הספק חזק מספיק בשביל לתמוך בשדרוג הכרטיס מסך בעוד כחצי שנה למשהו כמו ה560GTX TI או ה6950 ? הלוח אם יתמוך בOC קל-בינוני ב2500K ? כמה חריצי זיכרון יש בו ? כמה חריצי PCI-E ? תומך CF/SLI? מצטער שאני שואל כל כך הרבה על הלוח אם שהבאת.. פשוט, כמו שציינתי בפוסט הראשון שלי, זהו החלק הכי חשוב במפרט שלי בגלל השדרוג הקרוב-רחוק שאני מתכנן לו.

ואני יכול אפילו להתפשר על משהו אפילו טיפה פחות איכותי מה6850 כרגע.

וכונן אופטי לא הכרחי מכיוון ששוכב לי בבית אחד יחסית חדש שמחכה להרכבה. :)

פורסם

* המארז מגיע עם ספק של 500W של Seasonic שיחזיק גם 560TI בהמשך.

* ה-Biostar בהחלט ייתן לך OC בינוני +.

* ללוח 2 חריצי PCI-E אך בתצורת 16X 4X מה שלא מומלץ כל כך ל-SLI\CF (מה גם שבמערך כרטיסים הספק מהווה מגבלה).

פורסם
  • מחבר

אוקי... עד כמה אמינים BIOSTAR? והאם יש לי אופציה להוסיף עוד 100 -200 ש"ח ולהחליף אותו באחד שיתן לי אופציה לSLI/CF בעתיד ?

בכל מקרה, אז לקחתי קצת יוזמה והכנסתי שינוי או שניים במפרט שפורסם כאן:

מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN

לוח אם: Biostar TZ68A+ for socket 1155 Sata 3 + USB 3 - בקניית מחשב חדש בלבד

מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד -

550 ש"ח

זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue

460 ש"ח

מסך: LG 23" IPS231P-BN LED 5ms IPS Panel - מחיר מבצע - 925 ש"ח

סה"כ: ₪3425 וזה בלי כרטיס מסך ואני לא כל כך מרוצה מהבחירת לוח אם :/

שיניתי מארז וספק כוח לספק טיפה יותר חזק(בעקבות דבריו של יותם) בהבדל עלות יחסית קטן לעומת ה THERMAL שהיה במפרט הקודם.

האם 600W יספיק לי לSLI של GTX560 TI X2 למשל? והאם לדעתכם אני קבוע יתר על המידה עם ה2500K ? האם ההבדל בביצועים שלו + היכולת OC בעתיד באמת שווים את הכמעט 500 שקל הבדל מהI3 בשביל המטרות שציינתי בפוסט הראשון שלי ? תכל'ס, היכולת להמהיר את המעבד שלי ב20% בעתיד הרחוק די קורצת לי.

אתם חושבים שעדיף לי להתפשר על כרטיס מסך ומעבד בסביבות ה400-500 ש"ח ולשדרג את שניהם עוד חצי שנה-שנה ? להתפשר על המעבד ולא על הכרטיס מסך ?

ומה דעתכם על המסך שבחרתי ? עדיף לי ה - DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM שעולה 70 שקלים יותר ?

שוב סליחה שאני שואל כל כך הרבה שאלות :P

פורסם

אמינים מספיק במיוחד כשאתה מקבל אחריות רגילה כמו לכל לוח, מה גם שיש עליהם ברשת כבר לא מעט ביקורות שדי משבחות את הלוח למרות מחירו הזול.

* שקול שוב את עניין ה-SLI יש סיכוי גדול שבעתיד שתרגיש צורך בתוספת ביצועים מבחינה גראפית ישתלם יותר לקנות כרטיס בודד מודרני שיהיה שווה ערך לזוג כרטיסים "מיושנים" מה גם שהדבר יגרור צריכת חשמל\חום ומחיר שאתה נדרש לשלם לספק ולוח מתאימים.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז כמה חריצי זיכרון יש בו ?

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז כמה שאלות אחרונות:

1.אם אני מתכוון לקנות את הHD6850 ועוד כחצי שנה להוסיף עוד אחד מאותו סוג במערך CF, הספק כוח שהמליצו לי עליו(500W) יחזיק אותם? כנ"ל לגביי המערך SLI שאני אציין בשאילתי הבאה.

2.האם עדיף לי ללכת על ה http://www.tms.co.il/product/8342 ועוד כחצי שנה לקנות עוד אחד כזה וללכת על מערך SLI ? לפי קצת הבנצ'מרקס שראיתי, הSLI של שניי GTX460 מראה שיפור של 10-15 FPS וטיפה יותר אפילו לעומת הCF של שניי 6850 וההבדל במחיר)לפחות בTMS) הוא לא משמעותי במיוחד.

3.עד כמה אני אצטרך לשפר את מערכת הקירור בכרטיסי המסך/מארז בעקבות הקמת מערך CF/SLI מסוג זה?

4.האם יש לי תחליף תואם ללוח הBIOSTAR ? אין לי בעיה להוסיף עוד 50-100 ש"ח בשביל לקנות אחד מחברה יותר מוכרת ולגרום לעצמי לקצת שקט בעניין..

תודה רבה לעונים. :)

פורסם

למערך של 6850 הייתי הולך על ספק של 600W לפחות.

CF 6850 יציג ביצועיים טובים יותר מ- SLI 460

מעכרכת קירור - זה גג להוסיף עוד מאוורר 1 או 2 שכל אחד מהם עולה 40 ש"ח בערך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים